reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
I sam encorton pomógł ? W jakiej dawcę jeśli mogę wiedzieć ?
To był mój pierwszy transfer i udany. To było 3 lata temu i nie pamiętam ile brałam wiem że schodzenie z niego trochę trwało bo musiało być powoli. Napisz do mnie na priv to postaram się dziś wynaleźć moją rozpiskę.

Jeśli leczysz się w invicta to się dziwię, że tak lekarz powiedział... mój akurat na to był uczulony. Przy drugim transferze miałam sprawdzane NK z biopsji... [emoji849]

O. Właśnie mi przypomniałaś, ze będę musiała w tym roku płacić za mrozaczki i oocyty. Czy w klinikach się o to upominek czy trzeba samemu pilnować?
Oni tam z tymi płatnościami to mają burdel. Płacisz za jedno okazuje się że naliczyli za coś czego już dawno nie powinno być!

Ale w tym roku napisali maila. Wcześniej sama jeździłam pytać.

Hej wszystkim:)
Powodzenia w procedurach:) mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej:).

Hej dziewczyny.
Ja po wizycie, w brzuszku wszystko dobrze 😊
Po omówieniu wszystkiego co do drugiej procedury zostajemy przy lekach co miałam bo dobrze na nie zareagowałam i nie będziemy kabinowac z innymi bo nie wiadomo jak organizm zareaguje.
Dodany bym miała encorton i heparyne, te zmiany.
Mój ma nowe witaminy... Sermatrop alfa albo nucleox, wiecie gdzie je nabyć bo w zwykłej aptece u mnie nie ma, a na stronie to tylko takiej z suplementami widzialam ale nie wiem co to za źródło...

Jak się zdecyduję to w czerwcu stymulacja, aaa Wspomnial coś że może zrobimy na świeżych a nie mrożonych, ale jeszcze nie czytałam jak to dokładnie się odbywa, to bliżej transferu powedzial wtedy.

Więc taka moja historia z dziś 😘
Nie wiem skąd jesteś, ale apteka Novum miała Nucleox. Ja miałam wersję kobieca, mąż Nucleox, podobno dobre preparaty, ale słodkie i kolory tabletek sztuczne.

No właśnie też tak myślałam. Jutro poznam szczegóły i od razu dam znać. Jak Ty się czujesz kochana w ogóle? ❤
Oki to dawaj znać 🙂
U mnie wszystko dobrze 👍🙂
Czekam na cud 😁🤪
Wolałabym już zacząć stymulację ale mój chce natury spróbować więc czekam
Ostatni tydzień w ogóle diety nie trzymam ani nie ćwiczę i na wadze mniej,nie wiem jakim cudem 🧐😅

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim:)
Powodzenia w procedurach:) mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej:).
Powodzenia!!! 😊😊😊Ja tam myślę ze to bedzie dla Ciebie piękny dzień!!! ❤️❤️❤️

reklama
Do góry