Moje też wczoraj przyszły ❤ Sąsiad mi odebrał i przyniósł, dziękuję jeszcze raz❤O prosze! Jak szybko! Aż niewiarygodne [emoji50][emoji50][emoji50] na zdrowie [emoji173][emoji8][emoji8]
reklama
Vinszka
Fanka BB :)
To był mój pierwszy transfer i udany. To było 3 lata temu i nie pamiętam ile brałam wiem że schodzenie z niego trochę trwało bo musiało być powoli. Napisz do mnie na priv to postaram się dziś wynaleźć moją rozpiskę.I sam encorton pomógł ? W jakiej dawcę jeśli mogę wiedzieć ?
Jeśli leczysz się w invicta to się dziwię, że tak lekarz powiedział... mój akurat na to był uczulony. Przy drugim transferze miałam sprawdzane NK z biopsji... [emoji849]
Vinszka
Oni tam z tymi płatnościami to mają burdel. Płacisz za jedno okazuje się że naliczyli za coś czego już dawno nie powinno być!O. Właśnie mi przypomniałaś, ze będę musiała w tym roku płacić za mrozaczki i oocyty. Czy w klinikach się o to upominek czy trzeba samemu pilnować?
Ale w tym roku napisali maila. Wcześniej sama jeździłam pytać.
Vinszka
Ehh a miałabym znacznie bliżej teraz [emoji22]Po tym co Adus tu opisała to ja bym w życiu się na te klinike nie zdecydowała. Szkoda kasy, zdrowia i nerwów.
Sama nie wiem już. Ja co prawda tylko przygotowanie do transferu potrzebuje [emoji13]
@s.ols3404 jak tam chałupka? Żyjesz bidulko jeszcze, garb już wyrósł na plecach?
Hej wszystkim
Powodzenia w procedurach mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej.
Powodzenia w procedurach mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej.
Sterlicja
Nie wiem skąd jesteś, ale apteka Novum miała Nucleox. Ja miałam wersję kobieca, mąż Nucleox, podobno dobre preparaty, ale słodkie i kolory tabletek sztuczne.Hej dziewczyny.
Ja po wizycie, w brzuszku wszystko dobrze
Po omówieniu wszystkiego co do drugiej procedury zostajemy przy lekach co miałam bo dobrze na nie zareagowałam i nie będziemy kabinowac z innymi bo nie wiadomo jak organizm zareaguje.
Dodany bym miała encorton i heparyne, te zmiany.
Mój ma nowe witaminy... Sermatrop alfa albo nucleox, wiecie gdzie je nabyć bo w zwykłej aptece u mnie nie ma, a na stronie to tylko takiej z suplementami widzialam ale nie wiem co to za źródło...
Jak się zdecyduję to w czerwcu stymulacja, aaa Wspomnial coś że może zrobimy na świeżych a nie mrożonych, ale jeszcze nie czytałam jak to dokładnie się odbywa, to bliżej transferu powedzial wtedy.
Więc taka moja historia z dziś
klaudiaanita
Oki to dawaj znaćNo właśnie też tak myślałam. Jutro poznam szczegóły i od razu dam znać. Jak Ty się czujesz kochana w ogóle? ❤
U mnie wszystko dobrze
Czekam na cud
Wolałabym już zacząć stymulację ale mój chce natury spróbować więc czekam
Ostatni tydzień w ogóle diety nie trzymam ani nie ćwiczę i na wadze mniej,nie wiem jakim cudem
Ostatnia edycja:
Netiaskitchen
Powodzenia!!! Ja tam myślę ze to bedzie dla Ciebie piękny dzień!!!Hej wszystkim
reklama
@Czarna1985 a Ty co cicho siedzisz
Podziel się: