reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
I sam encorton pomógł ? W jakiej dawcę jeśli mogę wiedzieć ?
To był mój pierwszy transfer i udany. To było 3 lata temu i nie pamiętam ile brałam wiem że schodzenie z niego trochę trwało bo musiało być powoli. Napisz do mnie na priv to postaram się dziś wynaleźć moją rozpiskę.

Jeśli leczysz się w invicta to się dziwię, że tak lekarz powiedział... mój akurat na to był uczulony. Przy drugim transferze miałam sprawdzane NK z biopsji... [emoji849]

O. Właśnie mi przypomniałaś, ze będę musiała w tym roku płacić za mrozaczki i oocyty. Czy w klinikach się o to upominek czy trzeba samemu pilnować?
Oni tam z tymi płatnościami to mają burdel. Płacisz za jedno okazuje się że naliczyli za coś czego już dawno nie powinno być!

Ale w tym roku napisali maila. Wcześniej sama jeździłam pytać.

Hej wszystkim:)
Powodzenia w procedurach:) mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej:).

Hej dziewczyny.
Ja po wizycie, w brzuszku wszystko dobrze 😊
Po omówieniu wszystkiego co do drugiej procedury zostajemy przy lekach co miałam bo dobrze na nie zareagowałam i nie będziemy kabinowac z innymi bo nie wiadomo jak organizm zareaguje.
Dodany bym miała encorton i heparyne, te zmiany.
Mój ma nowe witaminy... Sermatrop alfa albo nucleox, wiecie gdzie je nabyć bo w zwykłej aptece u mnie nie ma, a na stronie to tylko takiej z suplementami widzialam ale nie wiem co to za źródło...

Jak się zdecyduję to w czerwcu stymulacja, aaa Wspomnial coś że może zrobimy na świeżych a nie mrożonych, ale jeszcze nie czytałam jak to dokładnie się odbywa, to bliżej transferu powedzial wtedy.

Więc taka moja historia z dziś 😘
Nie wiem skąd jesteś, ale apteka Novum miała Nucleox. Ja miałam wersję kobieca, mąż Nucleox, podobno dobre preparaty, ale słodkie i kolory tabletek sztuczne.

No właśnie też tak myślałam. Jutro poznam szczegóły i od razu dam znać. Jak Ty się czujesz kochana w ogóle? ❤
Oki to dawaj znać 🙂
U mnie wszystko dobrze 👍🙂
Czekam na cud 😁🤪
Wolałabym już zacząć stymulację ale mój chce natury spróbować więc czekam
Ostatni tydzień w ogóle diety nie trzymam ani nie ćwiczę i na wadze mniej,nie wiem jakim cudem 🧐😅

Ostatnia edycja:
Hej wszystkim:)
Powodzenia w procedurach:) mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej:).
Powodzenia!!! 😊😊😊Ja tam myślę ze to bedzie dla Ciebie piękny dzień!!! ❤️❤️❤️

reklama
Do góry