reklama
Lekarz rodzinny może Ci przepisać. Mi kiedyś był potrzebny Duphaston więc zapytałam rodzinną i powiedziała że może wypisać mi wszystko co chcę ale na 100%Dziewczynki gdyby któraś z Was miała jakieś resztki encorton już niepotrzebnego do oddania to ja chętnie przyjmę kochana Bazylka wysyła mi jedno opakowanie a chciałabym uzbierać tyle żeby starczyło chociaż na pierwsze tygodnie.
Ja mam wysokie nk ale według mojej kliniki nie ma czegoś takiego jak immunologia... straciłam jednego kropka i został mi ostatni i chciałabym zrobić coś żeby zwiększyć szanse. Heparynę postaram się wysepic od rodzinnego lekarza ale wiem ze w klinice encortonu mi nikt nie zapisze.
Zastanawiam się czemu w tym miesiącu się udało ale szybko się skończyło i beta spadła? Może u nas jednak ta immunologia jest przeszkoda bo jak do tej pory nic innego żaden lekarz nie znalazł
Ja od 10tego dnia cyklu z transferemDziewczyny a ten encontor to brałyście od stymulacji czy wcześniej?
bazylia128
Fanka BB :)
Dziekuje kochana, ja jak wczesniej tylko czytalam forum to widzialam ze kalendarz prowadzily tylko kobiety kotre juz byly w ciazy bo chyba mialy wiecej czasu szczerze to teraz te moje niezczesne starania gdzeis zeszly na dalszy plan ;( jakos dotarlo do mnie ze nic na sile a i dostalam pstryczek w nosa ze nie ja tu jestem najwazniejsza i musze zadbac o osoby ktore tak kocham... wiesz jak to jest jak trwoga to ... Nawet sie zastanawiam czy podejsc do tej histero - ale wszyscy mi mowia zeby podchodzic, juz wszystko zalatwione. Staram sie skupic na pracy i domach i tak podchodze teraz do wszystkiego bardzo zadaniowo - mam wszystko poplanowane co do godziny, w nocy spc nie moge tylko sie rzucam z boku na bok bo myusle co mam zrobic na nastepny dzien - w pracy duzo samej pracy ale o akurat jest ok, glowe zajmuje, rano jak zwykle biegam. Z Łukaszem teraz rozmawiam tylko o pracy zeby mi cos pomogl bo zwyczajnie nie mamy czasu - a tu jeszcze tylko kwiatow do zadbania bo poszalalm w tym roku Kochana trzymam kciuki za twojego kropka i juz ci kiedys pisalam tym BC sie nie przejmuj bo to nie ma az tak duzego znaczenia- kiedys o tym czytam w ang... i na forum novum - jeszcze cie kropek zaskoczy Dziewczynki dbajcie o siebie @fredka84 ❤ i prosze oznaczajcie mnie w wiadomosciach jak kiedys tak mi bedzie latwiej cokolwiek wyczaic do kalendarza. @Ananasowa93 paczko poszla wczoraj do paczkomatuPiękny kamledarz :-) ładniejszy niż mój kiedy ja go prowadziłam I ogółem było tak, ze kalendarzowe Panie zachodziły w ciąże i wszystkie chętnie go brałyśmy ;-) no mnie to zajęło trochę dłużej, ale i ważne ze się udało.
Vinszka
Znając mnie to wracałam bym juuuż [emoji23][emoji28] ale jakieś 1,5 roku czekania jeszcze mam.Kochana, a kiedy planujesz wracać po rodzeństwo?
Dziś świętujemy pół roczku [emoji3531]
klaudiaanita
3mam kciuki ❤Hej wszystkim
Powodzenia w procedurach mam nadzieję, że teraz posypią się dodatnie bety. A tym już zaciazonym dużo zdrówka:*. Ja dzisiaj mam moje pierwsze USG po transferze i muszę przyznać, że się boje. Minęło 23 dni od transferu i niby nic się nie działo ale mam jakieś obawy czy to nie puste jajo plodowe itd. Oczywiście też cieszę sie, że to już ten dzień i jakoś przeżyliśmy ten czas oczekiwania. Trochę się dłużył w kazdym razie mam nadzieję, że wszystko okej.
Kochana nie przyciągaj złych myśli
Myśl tylko pozytywnie i rozmawiaj dużo z brzuszkiem
Pójdźka
Leczenie bylo wdrozone w lutym, przed cala akcja z korona a nie bezppsrednio przed transferem. Ja to mam watpliwosc czy ten efekt sie w ogole utrzymal.A lekarz wiedział że bierzesz?
Teraz na pewno by sie na to nie zgodzil.
Ale mam stresa.Dzwonilam do kliniki wlasnie i maja moje wyniki badan na amh.Mosialam powtorzyc na prosbe lekarza bo w innym labo wyszly mu baaardzo liche 0.63.Teraz jestem w stresie czy chociaz podnioslo siw do 0.7.Mam dzisiaj wizyte u mojego poprzedniego gina i odbiore je przed.Nie nastawiam sie na Bog wie jaki wyni ale moze ten blad laboratoryjny.Z nerwow to chyba z toalety nie wyjde
no weź mnie nie załamuj A miałyśmy się spotkaćSiedze w krzakachukrywam sie ale podczytuje was na bieżąco
U mnie dobrze. Zaczynam planowac powoli wszystko. Załatwilam urlop ten panstwowy wiec od 29 czerwca ide na wolne. Moja koleżanka mnie zastąpi tylko muszę byc pod telefonem. Wyliczylam ze @ powinnam dostac 3 lipca wiec wtedy wyjedziemy do Polski . Tylko tak sie zastanawiam bo przy encortonie musze uwazac . Nie wiem czy będę mogła zobaczyć sie z przyjaciółmi i rodziną. Zastanawiamy się jak to zrobic czy najpierw pojechać do Gdyni i tam wszystko załatwić a po wszystkim pojechać do rodziców. Sama niewiem kurcze ta Gdynia strasznie daleko od nas jest
reklama
Aaaanna
Bo ta nierówna noga Ci już nie ciąży [emoji3][emoji3][emoji1787]
Oki to dawaj znać [emoji846]
U mnie wszystko dobrze [emoji106][emoji846]
Czekam na cud [emoji16][emoji2957]
Wolałabym już zacząć stymulację ale mój chce natury spróbować więc czekam
Ostatni tydzień w ogóle diety nie trzymam ani nie ćwiczę i na wadze mniej,nie wiem jakim cudem [emoji3166][emoji28]
Podziel się: