reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki gdyby któraś z Was miała jakieś resztki encorton już niepotrzebnego do oddania to ja chętnie przyjmę 😉😉 kochana Bazylka wysyła mi jedno opakowanie a chciałabym uzbierać tyle żeby starczyło chociaż na pierwsze tygodnie.
Ja mam wysokie nk ale według mojej kliniki nie ma czegoś takiego jak immunologia... straciłam jednego kropka i został mi ostatni i chciałabym zrobić coś żeby zwiększyć szanse. Heparynę postaram się wysepic od rodzinnego lekarza ale wiem ze w klinice encortonu mi nikt nie zapisze.
Zastanawiam się czemu w tym miesiącu się udało ale szybko się skończyło i beta spadła? Może u nas jednak ta immunologia jest przeszkoda bo jak do tej pory nic innego żaden lekarz nie znalazł 😭😭
Napisz na forum ciężarówki po in vitro, może któraś będzie miała.

Dziewczynki gdyby któraś z Was miała jakieś resztki encorton już niepotrzebnego do oddania to ja chętnie przyjmę 😉😉 kochana Bazylka wysyła mi jedno opakowanie a chciałabym uzbierać tyle żeby starczyło chociaż na pierwsze tygodnie.
Ja mam wysokie nk ale według mojej kliniki nie ma czegoś takiego jak immunologia... straciłam jednego kropka i został mi ostatni i chciałabym zrobić coś żeby zwiększyć szanse. Heparynę postaram się wysepic od rodzinnego lekarza ale wiem ze w klinice encortonu mi nikt nie zapisze.
Zastanawiam się czemu w tym miesiącu się udało ale szybko się skończyło i beta spadła? Może u nas jednak ta immunologia jest przeszkoda bo jak do tej pory nic innego żaden lekarz nie znalazł 😭😭
Leczysz się w Invicta Gdańsk tak? Oni tam methypred przepisuja, przynajmniej mój lekarz przepisał 3 x 1..

Leczysz się w Invicta Gdańsk tak? Oni tam methypred przepisuja, przynajmniej mój lekarz przepisał 3 x 1..
Dokładnie to invicta Słupsk bo mam najbliżej a transfery itp robię w Gdańsku. Moja lekarka twierdzi ze moje ni mieści się w normie i mam nie czytać wywodów immunologa .... dramat. Dopuściła mnie do transferu przy tsh 2,8 wiec już jej nie ufam i chce cokolwiek zrobić na własna rękę 🥺

reklama
Do góry