. No kuwa jestemMamo, dobrea nie jesteś przypadkiem o rok starsza od @nieagatka?
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Napisz na forum ciężarówki po in vitro, może któraś będzie miała.Dziewczynki gdyby któraś z Was miała jakieś resztki encorton już niepotrzebnego do oddania to ja chętnie przyjmę kochana Bazylka wysyła mi jedno opakowanie a chciałabym uzbierać tyle żeby starczyło chociaż na pierwsze tygodnie.
Ja mam wysokie nk ale według mojej kliniki nie ma czegoś takiego jak immunologia... straciłam jednego kropka i został mi ostatni i chciałabym zrobić coś żeby zwiększyć szanse. Heparynę postaram się wysepic od rodzinnego lekarza ale wiem ze w klinice encortonu mi nikt nie zapisze.
Zastanawiam się czemu w tym miesiącu się udało ale szybko się skończyło i beta spadła? Może u nas jednak ta immunologia jest przeszkoda bo jak do tej pory nic innego żaden lekarz nie znalazł
Vinszka
To ja bodajże miałam 17
Aduś16
Całą klinikę!!Zajrzałam do was by podczytać i oczom nie wierzę co się dzieje. [emoji22]
Mnie ostatnio też wkurzyli... przetrzymują nasienie choć wypełniliśmy formularz że to tylko na jeden rok.
Chciałam wracać po rodzeństwo w Gdańsku, ale zaczynam się obawiać. Któregoś lekarza odradzasz?
Aduś16
Leczysz się w Invicta Gdańsk tak? Oni tam methypred przepisuja, przynajmniej mój lekarz przepisał 3 x 1..Dziewczynki gdyby któraś z Was miała jakieś resztki encorton już niepotrzebnego do oddania to ja chętnie przyjmę kochana Bazylka wysyła mi jedno opakowanie a chciałabym uzbierać tyle żeby starczyło chociaż na pierwsze tygodnie.
Ja mam wysokie nk ale według mojej kliniki nie ma czegoś takiego jak immunologia... straciłam jednego kropka i został mi ostatni i chciałabym zrobić coś żeby zwiększyć szanse. Heparynę postaram się wysepic od rodzinnego lekarza ale wiem ze w klinice encortonu mi nikt nie zapisze.
Zastanawiam się czemu w tym miesiącu się udało ale szybko się skończyło i beta spadła? Może u nas jednak ta immunologia jest przeszkoda bo jak do tej pory nic innego żaden lekarz nie znalazł
nieagatka
Mamo, dobre[emoji38][emoji38][emoji38]a nie jesteś przypadkiem o rok starsza od @nieagatka?
Dobrze mamo[emoji8]. Będę się słuchać [emoji12]
No! Ile razy mam mowic - nie pyskuj matce [emoji1787][emoji16][emoji12][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji23]. No kuwa jestem [emoji23][emoji23][emoji23]
Ananasowa93
Dokładnie to invicta Słupsk bo mam najbliżej a transfery itp robię w Gdańsku. Moja lekarka twierdzi ze moje ni mieści się w normie i mam nie czytać wywodów immunologa .... dramat. Dopuściła mnie do transferu przy tsh 2,8 wiec już jej nie ufam i chce cokolwiek zrobić na własna rękęLeczysz się w Invicta Gdańsk tak? Oni tam methypred przepisuja, przynajmniej mój lekarz przepisał 3 x 1..
Ananasowa93
Dziekuje za podpowiedz już napisałam zobaczymy czy coś się udaNapisz na forum ciężarówki po in vitro, może któraś będzie miała.
Ananasowa93
I sam encorton pomógł ? W jakiej dawcę jeśli mogę wiedzieć ?To ja bodajże miałam 17
reklama
No! Ile razy mam mowic - nie pyskuj matce [emoji1787][emoji16][emoji12][emoji1787]
Podziel się: