reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
zalamalam sie ;( pryszly znowu wyniki i wszystko jest dobrze NIE STWIERDZONO ;( czekamy jeszcze tylko na kir... mialam nadzieje ze cos wyjdzie dostane tabletke i sie uda 😢😢😢 nie ma czego leczyc ...
Poczekaj aż Paśnik rzuci na wyniki fachowym okiem a nie sama sprawdzasz 🤷. W necie wszystkiego nie sprawdzisz 🙄. I nie rycz bo wpierdziel dostaniesz 😘

chcialam dostac lek ;( a mialam taki dobry dzien - malo tego sa bardzo dobre ;( dzwonilam do radwana to mi powiedzial ze do skutku i ze tak pojerzewal 😢 ie wiem jeszcze tylko chyba genetyka mi zostala
Słuchaj jeżeli to genetyka to masz odpowiedz i moim zdaniem lepsza to droga. Bo imunooo to jest leczenie mocno eksperymentalne ... i nie zawsze pomaga. A jeżeli genetyka przysiadła to jest PGD co juz zdrobiłaś. Pamietaj Ty w ciąże zachodzisz! ty nie masz braku implantacji itp. Są poronienia co jest bardzo bolesne psychicznie i trudne ... No, ale masz dobrą rezerwę, macie duzo blastocyst. Jak coś to bedziecie podchodzić do IVF z PGD do skutku. Genetyki nie poprawisz(jezeli to jest własnie to) ale macie dużo dobrych gamet. Teraz macie jeden zdrowy zarodek. A gdyby zapłodnić 10 - 15 komórek to jeszcze więcej ich będzie. A u was się da zrobić WIELKIE IVF bo jest z czego:-)

@bazylia128 a masz już ten wynik cytokin? Mi tam małe nieprawidłowości wyszły IMG_20200228_191342.jpg

reklama
Do góry