To już bliziutko . Kciuki trzymam ofkorsJeśli o mnie chodzi to czekam do srody
reklama
No ja czytam i myślę sobie kto to kuwa jest Doraa. O sobie wkrecilam że ja taka sklerotyczka i o kimś zapomniałam@fredka84 i widzisz kto zaliczył dziś wtopę?Mua...
bazylia128
Fanka BB :)
dzieki ale tak chcilm znalezc odpowiedz i zloty srodek ;( Raaaa..waan tez wylkucza genetyka po PGD... moze jestesmy jacys nie kompatybilni czy co? Czego bym nie zbadala to wyniki sa prze super, prze swietne ...Słuchaj jeżeli to genetyka to masz odpowiedz i moim zdaniem lepsza to droga. Bo imunooo to jest leczenie mocno eksperymentalne ... i nie zawsze pomaga. A jeżeli genetyka przysiadła to jest PGD co juz zdrobiłaś. Pamietaj Ty w ciąże zachodzisz! ty nie masz braku implantacji itp. Są poronienia co jest bardzo bolesne psychicznie i trudne ... No, ale masz dobrą rezerwę, macie duzo blastocyst. Jak coś to bedziecie podchodzić do IVF z PGD do skutku. Genetyki nie poprawisz(jezeli to jest własnie to) ale macie dużo dobrych gamet. Teraz macie jeden zdrowy zarodek. A gdyby zapłodnić 10 - 15 komórek to jeszcze więcej ich będzie. A u was się da zrobić WIELKIE IVF bo jest z czego:-)
bazylia128
mam dzisij imieniny i myslalam ze te wyniki cos pokaza ;( chyba jestesmy z tych par co maja wszystko ok a nie chce wyjsc ;( Biologia jest dziwna ;(Chociaż jak masz ok zarodek to teraz już bym sobie darowała chyba
bazylia128
kochanie mam tylko u mnie to sie innaczej nazywa... sprobuje wrzucic zdjecie tylko moj super nowy tele ma za duza rozdzilenosc i nie chce sie wrzucic. Specjalnie zwrocilam uwage na ta interlukeine mam w normie wszystskie wyniki, nie ma nic do czego mozna by sie bylo pryczepic tylko to C4-C8 troszenke poza norma no i te nk 12 a dziewczyny pisza ze powinno byc do 10... czekam jeszcze tylko na kir...@bazylia128 a masz już ten wynik cytokin? Mi tam małe nieprawidłowości wyszłyZobacz załącznik 1115180
nieagatka
Ale zbadany jest jeden zarodek, a nie mając nawet kariotypow ani żadnych innych genetycznych badań istnieje opcja, że to tam trzeba szukać przyczyny, bo to że ten jest zdrowy, nie znaczy że tak było w przypadku tych, które się zaimplantowaly, ale nie dały rady.dzieki ale tak chcilm znalezc odpowiedz i zloty srodek ;( Raaaa..waan tez wylkucza genetyka po PGD... moze jestesmy jacys nie kompatybilni czy co? Czego bym nie zbadala to wyniki sa prze super, prze swietne ...
Choc mając na bank zdrowy zarodek i dobre wyniki, istnieje spora szansa, że ten raz będzie Twój. Nie traciłabym jeszcze nadziei. Tak jak dziewczyny pisza, skoro immunologia jest ok to będziesz mogła podejść do transferu i masz spora szanse na ciaze.
A jak dodajesz zdjęcia na forum? Robisz wcześniej zdjęcie a potem wstawiasz je z galerii? A próbowałaś dodać zdjęcie w trakcie pisania posta? Chodzi mi żeby zrobić zdjęcie przez aplikację forum, kurde nie wiem jak to wytłumaczyćkochanie mam tylko u mnie to sie innaczej nazywa... sprobuje wrzucic zdjecie tylko moj super nowy tele ma za duza rozdzilenosc i nie chce sie wrzucic. Specjalnie zwrocilam uwage na ta interlukeine mam w normie wszystskie wyniki, nie ma nic do czego mozna by sie bylo pryczepic tylko to C4-C8 troszenke poza norma no i te nk 12 a dziewczyny pisza ze powinno byc do 10... czekam jeszcze tylko na kir...
mam dzisij imieniny i myslalam ze te wyniki cos pokaza ;( chyba jestesmy z tych par co maja wszystko ok a nie chce wyjsc ;( Biologia jest dziwna ;(
Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin Nie martw sie, będzie dobrze... Musi.
bazylia128
typ siwcenia na miano NIE STWIERDZONO PRZCIWCLAL ja nawet zbadalam jakes dziwne kom w watrobie i tam jest ze do 168 ujemny a ja mam 15!!!! Łukasz mowi ze moze pownnam wiecej pic alko
reklama
Liliana87
Wiesz,że przytulam Cię wirtualnie i modle sie po swojemu za Was;* caly czas ;* Wszystko bedzie dobrze. Mam nadzieje,że pomoc psychologa Ci pomoże. Jeśli robiłaś badania z testdna to od nich czesto przychodzą wyniki szybciej niż piszą czy mówią. Trzymaj się cieplutko ;*Cześć kochana [emoji8]
Jakoś się trzymam, zrobiłam trombofilie wrodzona i immunofenotyp i czekam za wynikami ...
Miesiaczki jeszcze nie dostałam a zbliża się czas wizyty kontrolnej, poczekam za wynikami i pojadę do lekarza. Zobaczymy....
Ogólnie jak mam zajęcie jakoś, byle jak ale do przodu di gorzej jak widzę małe dzieci płacz uruchamia się automatycznie i dół [emoji17]
Ciężko ciężko ...
Jestem na zwolnieniu i będę korzystać z pomocy psychologa w przyszłym tyg mam dzwonić się. Umawiać na wizytę.
Dziękuję bardzo za troskę i wywołanie mnie z tych szarych chmur.
Buziaki [emoji8]
Podziel się: