reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana daj przepis może zrobię w tygodniu bo moja Laura uwielbia 🤣🤣
Kochana ja robie w termomiksie ale mozna tez bez niego zrobić 😉jak bedziesz miala jakies pytania to pisz😘

Załączniki

• Screenshot_20200503-104720_Cookidoo.jpg
    Screenshot_20200503-104720_Cookidoo.jpg
    159,7 KB · Wyświetleń: 53
@fredka84 jakie to ciacho upiekłas samotniczko Ty nasza kochana?? Już pewnie masz ta imprezkę i pijesz 🤪 ja walczę, żeby nie otworzyć winka...ale dziś majówka to może się poddam? 😋😜
hehheeehehe no i znowu mnie rozbawilas 😁 😘 😅 ja wczoraj dostalam wino i bylo tak jak sie spodziewalam :) Zaczelam od jednej lampki w takim zlotym kieliszku caly czas sie chwalilam Łukaszowi zobacz jak fajnie wygladam z tym kielichem, nawet sobie sypki zlotu puder sypnelam pod oczy :-) :) a skonczylo sie na calej butelce po czym obiecalam Łkukaszowi przytulanki jak skoczy po kolejne :o i wypilam pol bo zasnelam :eek:;););) strazna jestem ale mi sie podobalo ;) Jak sie obudzilam to nawet Tola z nami spala a zloto z policzkow sie sypalo 🤭 ja pierdziele ale wstyd - jutro zaczynam prace ;) a raczej wracam ;) Bedzie ciezko bo czekaja mnie rozmowy z klientami ktorzy juz zaliczkowali... Ale ciesze ie ze wracam, lubie to, jak bedzie dobrze to za miesiac otworza biuro. Szefowa tzn zona szefa ta porobiona:) co wam kiedys pisalam co chwile do mnie wydzwania i opowiada sowje histErie - serio chyba nie jestem (na ten moment) odopwiednia osoba do wspierania i udzielania porad ;) @fredka84 dopiero bede doczytwac, mam nadzieje ze wszystko u Ciebie dobrze ty moj słodziaku, rozkoszna przylepo 😃😃😃 tak sobie ostatnio myslalam ze chce jak najszybciej sie z Toba spotkac - nawet jak sie bedziesz wstydzic to cos na to poradzimy 😍😍😍😘😘😘😘😛 Zapomnialam napisac ze ostatnio w biedrze kupilam jarmuz i tak ze trzy dni juz pije na sniadanie koktajl z tego zielonego paskudztwa i dodaje jablko, cytryne, szpinak, avocado, chilly i tyci oleju zeby sie przyjelo. w smaku nie jest najgorsze a syci - no i mam jakies tam poczucie ze robie cos dobrego - znowu zaczynam cudowac :)

Za taki wyczyn jak najbardziej należy Ci się nagroda [emoji7]. Ja nie umiem takich normalnych pączków robić, tylko te mini serowe. A masz w środku jakieś nadzienie? Ja najbardziej lubię z dżemerem[emoji39]
Ja normalnie tez nie umiem ale moj thermomix dziala cuda. U mnie glownie problem z ugniataniem ciasta. Ja nie mam sily w rękach 😔 a paczusie oczywiście z dżemem 😋juz zjadlam 3😂

reklama
Halo halo dzień dobry dziewuszki :) wypiłam troszkę białego winka wczoraj za wszystkie ciężarne co nie mogą 😘😘 i padłam 😅 a Wy dalej śpicie?? Ja już po śniadanku, zrobiłam dziś gofry owsiane z twarożkiem z rzodkiewka i szczypiorkiem na słono a na słodko z mascarpone i borówkami 😋😋😋 teraz się ledwo ruszam ale idziemy do lasu na spacerek za niedługo jak nie będzie padać...a Wy jakie plany? Później idę pogrzebać w ziemi :)
mniam skad ty bierzesz takie wymyslne przepisy? Musisz wiecej tu wrzucac takie mniamusie i koniecznie zdjecia ;)

Do góry