bazylia128
Fanka BB :)
hahhahahahhaaha ale fajnieNo chciał na tarasie ale uciekłam do domu bo by sąsiedzi mieli atrakcje...musiałam sie puścić bo by nic nie chciał pomagać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahhahahahhaaha ale fajnieNo chciał na tarasie ale uciekłam do domu bo by sąsiedzi mieli atrakcje...musiałam sie puścić bo by nic nie chciał pomagać
No to zapraszamKawka mi niestety aktualnie nie wchodzi ale pączki już bez problemu [emoji3][emoji3]
Bralam tylko w dzień transferu decapeptyl w zastrzyku a cały czas biorę estrofem i progesteronJak dobrze pamiętam Ty żadnej gonadotripiny nie brałaś prawda? Bo gonadotripiny mogą dawać wynik fałszywie dodatni nawet i przez tydzień zależnie od dawki.
Kochana ja robie w termomiksie ale mozna tez bez niego zrobić jak bedziesz miala jakies pytania to piszKochana daj przepis może zrobię w tygodniu bo moja Laura uwielbia
hehheeehehe no i znowu mnie rozbawilas ja wczoraj dostalam wino i bylo tak jak sie spodziewalam Zaczelam od jednej lampki w takim zlotym kieliszku caly czas sie chwalilam Łukaszowi zobacz jak fajnie wygladam z tym kielichem, nawet sobie sypki zlotu puder sypnelam pod oczy a skonczylo sie na calej butelce po czym obiecalam Łkukaszowi przytulanki jak skoczy po kolejne i wypilam pol bo zasnelam strazna jestem ale mi sie podobalo Jak sie obudzilam to nawet Tola z nami spala a zloto z policzkow sie sypalo ja pierdziele ale wstyd - jutro zaczynam prace a raczej wracam Bedzie ciezko bo czekaja mnie rozmowy z klientami ktorzy juz zaliczkowali... Ale ciesze ie ze wracam, lubie to, jak bedzie dobrze to za miesiac otworza biuro. Szefowa tzn zona szefa ta porobiona co wam kiedys pisalam co chwile do mnie wydzwania i opowiada sowje histErie - serio chyba nie jestem (na ten moment) odopwiednia osoba do wspierania i udzielania porad @fredka84 dopiero bede doczytwac, mam nadzieje ze wszystko u Ciebie dobrze ty moj słodziaku, rozkoszna przylepo tak sobie ostatnio myslalam ze chce jak najszybciej sie z Toba spotkac - nawet jak sie bedziesz wstydzic to cos na to poradzimy Zapomnialam napisac ze ostatnio w biedrze kupilam jarmuz i tak ze trzy dni juz pije na sniadanie koktajl z tego zielonego paskudztwa i dodaje jablko, cytryne, szpinak, avocado, chilly i tyci oleju zeby sie przyjelo. w smaku nie jest najgorsze a syci - no i mam jakies tam poczucie ze robie cos dobrego - znowu zaczynam cudowac@fredka84 jakie to ciacho upiekłas samotniczko Ty nasza kochana?? Już pewnie masz ta imprezkę i pijesz ja walczę, żeby nie otworzyć winka...ale dziś majówka to może się poddam?
Ja normalnie tez nie umiem ale moj thermomix dziala cuda. U mnie glownie problem z ugniataniem ciasta. Ja nie mam sily w rękach a paczusie oczywiście z dżemem juz zjadlam 3Za taki wyczyn jak najbardziej należy Ci się nagroda [emoji7]. Ja nie umiem takich normalnych pączków robić, tylko te mini serowe. A masz w środku jakieś nadzienie? Ja najbardziej lubię z dżemerem[emoji39]
jesuuuuuuuuJak by od tyłu przyatakował to można w tym czasie pielić[emoji16][emoji16][emoji16]. Tasza ty zawsze znajdziesz rozwiązanie[emoji23]
DziękujęKochana ja robie w termomiksie ale mozna tez bez niego zrobić jak bedziesz miala jakies pytania to pisz
Własnie mialam sie do niej dobijac Chodz do nas Ostatnio duzo pijemy to moze ci sie spodoba@Camilleka co się kuwa z tobą dzieje??????????????????????????????????
Napisz choć jedno słówko [emoji8]
mniam skad ty bierzesz takie wymyslne przepisy? Musisz wiecej tu wrzucac takie mniamusie i koniecznie zdjeciaHalo halo dzień dobry dziewuszki wypiłam troszkę białego winka wczoraj za wszystkie ciężarne co nie mogą i padłam a Wy dalej śpicie?? Ja już po śniadanku, zrobiłam dziś gofry owsiane z twarożkiem z rzodkiewka i szczypiorkiem na słono a na słodko z mascarpone i borówkami teraz się ledwo ruszam ale idziemy do lasu na spacerek za niedługo jak nie będzie padać...a Wy jakie plany? Później idę pogrzebać w ziemi