reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oj kochanie winko wypić to nie grzech 😂 ale zasnąć jak mąż biegnie po drugie w nadziei na coś więcej to już niestety jest 😂😂😂😂 a co do koktajli to ja uwielbiam tak cudowac mniam 😋😋😋 a jarmuz najpierw zrób na parze albo podgotuj minutkę czy dwie- lepiej trawi się wtedy, bo surowy nie dobry dla tarczycy...😘😘
Dziekuje za porade z ajrumzem, tak teraz bede robic, nie wiedzialam ze tak sie lepiej trawi a podobno jarmuz to najzdrowsze warzywo świata ;)

Oooooooo suuper . Ekran mam już czysty [emoji3][emoji3][emoji1786][emoji1786]
No i zaczęło u mnie lać a Siwy na torze [emoji849].
Ja teraz kawa, ciacho i Dziki na kolanach[emoji3526]. Oglądam powtórkę Królowe życia bo sobie nagrałam, i było w odcinku że Jacek, ten od Dagmary, poszedł do kliniki i mówi że chce zbadać prostownicę [emoji23][emoji23][emoji23].
Jak się w końcu spotkamy to najwyżej Ty będziesz caly czas mówiła a ja będę tylko przytakiwać [emoji23]. Albo sobie walnę ze dwa drinki na rozluźnienie [emoji12]. A najlepiej jak już przyjadę do Ciebie naje...bana[emoji23]
Zrobiłam zdjęcie ciasta, i nie wiem jak te babki z internetu kroją te ciasta, że takie piękne kawałki wychodzą [emoji848]. Ja jak ukroje to zawsze wszystko ubabrane, ale ciasto dobre, u góry to taka ciemna, chrupka beza jest
Zobacz załącznik 1114647Zobacz załącznik 1114648

No i zaczęło u mnie lać a Siwy na torze [emoji849].
Ja teraz kawa, ciacho i Dziki na kolanach[emoji3526]. Oglądam powtórkę Królowe życia bo sobie nagrałam, i było w odcinku że Jacek, ten od Dagmary, poszedł do kliniki i mówi że chce zbadać prostownicę [emoji23][emoji23][emoji23].
Jak się w końcu spotkamy to najwyżej Ty będziesz caly czas mówiła a ja będę tylko przytakiwać [emoji23]. Albo sobie walnę ze dwa drinki na rozluźnienie [emoji12]. A najlepiej jak już przyjadę do Ciebie naje...bana[emoji23]
Zrobiłam zdjęcie ciasta, i nie wiem jak te babki z internetu kroją te ciasta, że takie piękne kawałki wychodzą [emoji848]. Ja jak ukroje to zawsze wszystko ubabrane, ale ciasto dobre, u góry to taka ciemna, chrupka beza jest
Zobacz załącznik 1114647Zobacz załącznik 1114648
Gdzie masz to kolano ;) Ja to mam takie wystajace kolana podobno po moim dzidku a terz oczywiscie obdrapane ;) Probowalam wypatrzyc co tam masz na tele ;) obrusik popapralas chyba kawka ;)

Gdzie masz to kolano ;) Ja to mam takie wystajace kolana podobno po moim dzidku a terz oczywiscie obdrapane ;) Probowalam wypatrzyc co tam masz na tele ;) obrusik popapralas chyba kawka ;)
Kuwa, wiedziałam że brud dojrzysz [emoji23]. Widzisz, nie jestem perfekcyjną panią domu [emoji23]. Właśnie jechałam po Siwego i samochód mi zdechł przed samiuśkimi torami. Czekam na Placka

Wow[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]Dobrze że akurat jem obiad, bo wiadomo co by się stało, gdybym była głodna [emoji23][emoji23][emoji23]
U mnie orzo wg przepisu z isog z wczorajszymi udkami z kurczaka[emoji4]
Necia, ty to chyba umiesz gotować, co? Ja sklerotyczka coś kojarzę że bloga prowadzilaś? Czy jak zwykle coś pojebalam?

Dam o siebie zadbać bez dwóch zdań. [emoji3]Ja takich ciast warstwowych to raczej nie piekę dla mnie to za trudne.[emoji3][emoji3]
U mnie przy was dziś bieda aż piszczy. Naleśniki z warzywami.
Aha jak sie spotkamy to mozesz na poczatku nic nie mowic a ja bede miala przygotowany zestaw smakołykow [emoji7] Napewno o Ciebie zadbam ;)
20200503_143202.jpeg

reklama
Dam o siebie zadbać bez dwóch zdań. [emoji3]Ja takich ciast warstwowych to raczej nie piekę dla mnie to za trudne.[emoji3][emoji3]
U mnie przy was dziś bieda aż piszczy. Naleśniki z warzywami.
Zobacz załącznik 1114699
Taaaaa, biedaaaa[emoji28]. Ja chcę taką biedę [emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39][emoji39].

Do góry