reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana daj przepis może zrobię w tygodniu bo moja Laura uwielbia 🤣🤣
Kochana ja robie w termomiksie ale mozna tez bez niego zrobić 😉jak bedziesz miala jakies pytania to pisz😘

Załączniki

• Screenshot_20200503-104720_Cookidoo.jpg
    Screenshot_20200503-104720_Cookidoo.jpg
    159,7 KB · Wyświetleń: 56
@fredka84 jakie to ciacho upiekłas samotniczko Ty nasza kochana?? Już pewnie masz ta imprezkę i pijesz 🤪 ja walczę, żeby nie otworzyć winka...ale dziś majówka to może się poddam? 😋😜
hehheeehehe no i znowu mnie rozbawilas 😁 😘 😅 ja wczoraj dostalam wino i bylo tak jak sie spodziewalam :) Zaczelam od jednej lampki w takim zlotym kieliszku caly czas sie chwalilam Łukaszowi zobacz jak fajnie wygladam z tym kielichem, nawet sobie sypki zlotu puder sypnelam pod oczy :-) :) a skonczylo sie na calej butelce po czym obiecalam Łkukaszowi przytulanki jak skoczy po kolejne :o i wypilam pol bo zasnelam :eek:;););) strazna jestem ale mi sie podobalo ;) Jak sie obudzilam to nawet Tola z nami spala a zloto z policzkow sie sypalo 🤭 ja pierdziele ale wstyd - jutro zaczynam prace ;) a raczej wracam ;) Bedzie ciezko bo czekaja mnie rozmowy z klientami ktorzy juz zaliczkowali... Ale ciesze ie ze wracam, lubie to, jak bedzie dobrze to za miesiac otworza biuro. Szefowa tzn zona szefa ta porobiona:) co wam kiedys pisalam co chwile do mnie wydzwania i opowiada sowje histErie - serio chyba nie jestem (na ten moment) odopwiednia osoba do wspierania i udzielania porad ;) @fredka84 dopiero bede doczytwac, mam nadzieje ze wszystko u Ciebie dobrze ty moj słodziaku, rozkoszna przylepo 😃😃😃 tak sobie ostatnio myslalam ze chce jak najszybciej sie z Toba spotkac - nawet jak sie bedziesz wstydzic to cos na to poradzimy 😍😍😍😘😘😘😘😛 Zapomnialam napisac ze ostatnio w biedrze kupilam jarmuz i tak ze trzy dni juz pije na sniadanie koktajl z tego zielonego paskudztwa i dodaje jablko, cytryne, szpinak, avocado, chilly i tyci oleju zeby sie przyjelo. w smaku nie jest najgorsze a syci - no i mam jakies tam poczucie ze robie cos dobrego - znowu zaczynam cudowac :)

Za taki wyczyn jak najbardziej należy Ci się nagroda [emoji7]. Ja nie umiem takich normalnych pączków robić, tylko te mini serowe. A masz w środku jakieś nadzienie? Ja najbardziej lubię z dżemerem[emoji39]
Ja normalnie tez nie umiem ale moj thermomix dziala cuda. U mnie glownie problem z ugniataniem ciasta. Ja nie mam sily w rękach 😔 a paczusie oczywiście z dżemem 😋juz zjadlam 3😂

reklama
Halo halo dzień dobry dziewuszki :) wypiłam troszkę białego winka wczoraj za wszystkie ciężarne co nie mogą 😘😘 i padłam 😅 a Wy dalej śpicie?? Ja już po śniadanku, zrobiłam dziś gofry owsiane z twarożkiem z rzodkiewka i szczypiorkiem na słono a na słodko z mascarpone i borówkami 😋😋😋 teraz się ledwo ruszam ale idziemy do lasu na spacerek za niedługo jak nie będzie padać...a Wy jakie plany? Później idę pogrzebać w ziemi :)
mniam skad ty bierzesz takie wymyslne przepisy? Musisz wiecej tu wrzucac takie mniamusie i koniecznie zdjecia ;)

Do góry