reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Aaaaaa w końcu mogę zacząć na nowo badania [emoji7][emoji7] właśnie dostałam informacje ze od 5 maja otwierają moja klinikę[emoji7][emoji7] nawet nie wiedziecie jak sie ciesze, łzy same lecą, ale to sa łzy szczęścia. Pogodziłam sie juz z ciaza bratowej ( moze nie do końca, ale na razie ograniczylam kontakty do minimum... Tak mi lepiej [emoji17]) ale wiecie co, niedługo ja też będę mama, tak jak kazda z was!! Wracam z podwójna siłą do tego i wiem ze tym razem wszystko ułoży sie dobrze. Wierzę ze pozostałe badania szybko zrobię i w koncy podejdę do mojego pierwszego(mam nadzieję udanego) in vitro [emoji7] serce mi podpowiada ze teraz będzie inaczej [emoji3590]

Super że możesz zacząć działać[emoji3526]. Miło czytać jak ktoś jest taki pełny nadzieji i energii [emoji3590]
A co do bratowej, to z własnego doświadczenia powiem ci, że z czasem będzie lepiej. Poukladasz sobie wszystko w głowie i zaczniesz z nią normalnie rozmawiać [emoji846]. Nie mówię, że będziesz skakała z nią z radości i głaskała ja po brzuszku, ale po prostu przestaniesz jej tak bardzo zazdrościć i będziesz po swojemu cieszyła się jej szczęściem [emoji8]

reklama
Aaaaaa w końcu mogę zacząć na nowo badania [emoji7][emoji7] właśnie dostałam informacje ze od 5 maja otwierają moja klinikę[emoji7][emoji7] nawet nie wiedziecie jak sie ciesze, łzy same lecą, ale to sa łzy szczęścia. Pogodziłam sie juz z ciaza bratowej ( moze nie do końca, ale na razie ograniczylam kontakty do minimum... Tak mi lepiej [emoji17]) ale wiecie co, niedługo ja też będę mama, tak jak kazda z was!! Wracam z podwójna siłą do tego i wiem ze tym razem wszystko ułoży sie dobrze. Wierzę ze pozostałe badania szybko zrobię i w koncy podejdę do mojego pierwszego(mam nadzieję udanego) in vitro [emoji7] serce mi podpowiada ze teraz będzie inaczej [emoji3590]
Super;) Bardzo dobre podejście;) z dnia na dzień będzie co raz lepiej, a 5 maj już za rogiem ;) Trzymam kciuki i dawaj znać jak postępują "prace " [emoji110][emoji110][emoji110][emoji4]

Super;) Bardzo dobre podejście;) z dnia na dzień będzie co raz lepiej, a 5 maj już za rogiem ;) Trzymam kciuki i dawaj znać jak postępują "prace " [emoji110][emoji110][emoji110][emoji4]
Jak sie macie @Liliana87? Chcialam ostatnio spytac jak mi mignęłas. Ja po powrocie do pracy jakos nie moge sie odnaleźć,nie mam na na nic czasu. Milego dnia😘😘

Super że możesz zacząć działać[emoji3526]. Miło czytać jak ktoś jest taki pełny nadzieji i energii [emoji3590]
A co do bratowej, to z własnego doświadczenia powiem ci, że z czasem będzie lepiej. Poukladasz sobie wszystko w głowie i zaczniesz z nią normalnie rozmawiać [emoji846]. Nie mówię, że będziesz skakała z nią z radości i głaskała ja po brzuszku, ale po prostu przestaniesz jej tak bardzo zazdrościć i będziesz po swojemu cieszyła się jej szczęściem [emoji8]
Ranyyy julek moja @fredka84 jaka dzisiaj błyskotliwa, lotna, rezolutna - jestem z Ciebie dumna 😘😘😘

Hej dziewczyny 😘słuchajcie czy w Waszych klinikach już się coś ruszyło ??? My dostaliśmy maila wczoraj ,ze ruszają od pon z zabiegami z wykorzystaniem ich banku dawców nasienia😁 w przyszłym tyg ma być więcej informacji dla reszty pacjentów 🙏🏼😍
Hej, ja wczoraj rozpoczelam stymulacje w Invicta, oni de facto wogole nic nie wstrzymywali..

reklama
Do góry