reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Noo, czadowe są [emoji7]. Ja je dopiero w tym roku odkryłam [emoji1751][emoji1751][emoji1751]. Na żywo są piękne, i na zimę można je schować do piwnicy i będą na następny rok. Trochę poczytałam o nich wczoraj.
Ja mamie kupiłam taką mega napakowaną , biało czerwonawą, ale są inne kolory.
Do cienia jeszcze te zwykłe lobelie są dobre, co roku je kupuję. Surfinie też lubię ale mało kupuję, bo wkurza mnie to obrywanie przekwitlych kwiatów.
Kuwa,ale jestem napalona na chaszcze a nie mam gdzie w tygodniu kupić [emoji1745]
Ja w tym roku kupiłam w zielarskim kilka wersji geranium, w zeszłym rolu miałam 2 i bardzo ładnie wyglądały. Bardziej część zielona niż kwiaty ale jest zapach i przerobić też można. Potem wstawię foto małych.

reklama
Dziewczyny co wam pomagało przetrwać oczekiwanie na @, żeby zacząć starania od początku. Jakoś strasznie wysysa to ze mnie dużo energii. Nie pamiętam jak było kiedyś qurcze mam wrażenie, że gorzej sobie radzę z tym oczekiwaniem teraz. Chyba, że czas przekłamuje wspomnienia i tak samo trudno było wcześniej..
No, ale macie jakieś pomysły, przemyślenia jak żyć w tym trudnym czasie i nie zwariować:-)
Dla mnie czas się dłużył niemiłosiernie i tyllo wynajdywania sobie zajęć pomagało[emoji6]

Jestem po badaniu. Na USG wszystko super, lekarz stwierdził, że "dziobak wygląda tak jak powinien". Za tydzień wyniki krwi, pani genetyk będzie do mnie dzwonić. Maluszek ma 57,7 mm, i 160u/min serduszka. Płci wcale nie szukał i USG trwało max 3minuty i nawet zdjęcia nie dostałam.
Byłaś na nfz? Grunt że ok [emoji3]

Kor masz tez dla meza? Ja mam kir haplotyp a maz hla c tylko
Moze ja cos pomieszalam? Tak mam zapisane ze on tylko hla C a ja kir
Bedziemy to w maju robic w waw
Tak dobrze piszesz ja kir a maz hla - c tak czytalam we wszystkich publikacjach jak i tez w apc tak robia i w innych klinikach wiec jest ok. Ja powinnam dzisiaj albo jutro dostac te badania... Ja je robilam w gyncentrum i jednego dnia zrobilismy wszystkie mozliwe badania ;)

Dziewczyny chodzi wam o te wyniki? @bazylia128 a kiry ci juz przyszly?
Tak dokladnie te badania i mam bardzo podobne do ciebie tzn one wszystkie sa w normie tylko tak jaku ciebie mam cd3/cd4 2,20 a nk 12, na kir i hla c czekam wszystkie ana ujemne przeciwjadrowe i przeciwlozyskowe i przeciwplemnikowe tez ujemne...

reklama
Do góry