reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Spoko [emoji8][emoji8][emoji8]. Ja teraz sprawdziłam i też mam Lutinus to ci oddam. Chcesz? 24tabletki są i dam ci jeszcze aplikator używany [emoji23][emoji23][emoji23]
Eeeeee, pamiętasz o mojej broszce [emoji23]
@Netiaskitchen to ja wezmę te estrofemy, policz sobie choć połowę ceny i napisz ile mam ci przelać [emoji8]Zobacz załącznik 1112248
hehehehehehe łukasz powiedzial ze dobrze ale twoj aplikator musi miec certyfikat 😂 😂 😂 i koniecznie chce od ciebie uzywany :o:o:o😂😂😂

reklama
hehehehehehe łukasz powiedzial ze dobrze ale twoj aplikator musi miec certyfikat [emoji23] [emoji23] [emoji23] i koniecznie chce od ciebie uzywany :o:o:o[emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wesz tak sobie mysle i wiem ze twojeuzywane aplikatry sa bezcenne ale chyb koszty przesylki beda drozsze niz sam lek ;) Chyba ze chcesz mi cos do tego doslac to mozemy sobie porobic paczuszki ;)

A dziekuję, dobrze. Maluszek w czwartek miał 3 cm, fika rączkami i nóżkami. Zaczęłam schodzić z progesteronu a 29.04 prenatalne i mówiąc dobitnie - jestem osrana na samą myśl. Ale postanowiliśmy z moim, że po prenatalnych zaczniemy się chwalić w końcu, że się udało 💓 więc z jednej strony strach a z drugiej radość 😉 a Ty jak się czujesz? Jakieś dolegliwości Cię męczą?
Będę trzymać kciuki teraz za Ciebie 😘😘😘dawaj znać w środę. Na pewno będzie dobrze❤️❤️❤️

Wesz tak sobie mysle i wiem ze twojeuzywane aplikatry sa bezcenne ale chyb koszty przesylki beda drozsze niz sam lek ;) Chyba ze chcesz mi cos do tego doslac to mozemy sobie porobic paczuszki ;)
Jeszcze poszperałam i mam jeszcze jedną paczkę Lutiniusa. Zapytam na poczcie ile będzie za przesyłkę, najwyżej jakieś gacie ci dorzucę [emoji23]

Jeszcze poszperałam i mam jeszcze jedną paczkę Lutiniusa. Zapytam na poczcie ile będzie za przesyłkę, najwyżej jakieś gacie ci dorzucę [emoji23]
moja kochana nieoeniona ;) jest taka opcja wyslania na paczkomat i wtedy koszty przesylki sa bardzo tanie i szybciej dochodza ;
) Łukasz tak wszystko zamawia i specjalnie nie odbieramy tych paczek 12 h zeby wirus sie zabil ;) wiec to by byla fajna opcja Ja luteine potrzebuje na mkasa bo ie mam uczulenia w broszcze po nie nic mi sie nie dzieje a i jak badalam rga to zawsze wysoki ;) Juz pisalam nulce ze zamowilam sobie dzisiaj taki nawilzacz powierza ozonem z forma aromaterpaii przeceniony z 500 zl na 100 !!! lukasz sie ze mnie smial ale jak sie ucieszylam to on tez sie ucieszyl i wyobraz sobie ze wyslali mi smsa ze jtro do 12 paczka do odbioru ;)

Kobitki co robic??? W tym miesiącu mam mieć transfer na naturalnym cyklu jak będzie dobrze jednak lekarz powiedział że bez accofilu i encortonu. Powiedział że możemy przetransferowac dwa zarodki ale co z tego jak staram sie od 8 lat i zero dodatniej bety kiedykolwiek. Co mi to da? Nie wiem co robic:((( Napisałam do Paśnika i czekam na odpowiedz. Ktoś coś wie? Ktoś ma skopaną immuno i będzie brał te leki? Doradzcie cos:(((
To chyba zależy od lekarza i kliniki. Ja transfer miałam 17.03. Miałam przepisany tevagrastim czyli zamiennik accofilu, od dwóch dni skończyłam go brać, biorę nadal metypred. Siedziałam cały czas na zwolnieniu w domu. Zaryzykowałam i nie żałuję, ale wiadomo to już musi być każdego indywidualna decyzja.

Moje Drogie,
Mam do oddania trochę leków 😊Oddam za koszt wysyłki 😊Niektórym bardziej chodliwym pozycjom zrobilam już rezerwacje, zresztą zobaczcie:
1.Luteina dopochwowa 100mg 5 opakowań po 30szt (ważne do:12/2022)
2.Luteina podjezykowa 50mg 1 op.po 30szt (ważna do 05/2022)
3.Estrofem 2mg 4op. po 28szt (ważne do:02/2023)
4.REZERWACJA (@Murawa & @bazylia128) Relanium 5mg 2 op. po 20szt (wazne do:04/2024 i 08/2024)
Jeśli jesteście czymś zainteresowane dajcie znać 😘 Na priv ustalimy szczegóły.
Hej. Ja Dopiera weszła do domu od 7mej🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ja chce tabletki szczęścia plus luteine pod język. Mogę wziąć wszystkie 4😂😂😂napisz na priv ile kasy mam przelać i nr konta. Ja naskrobię Ci adres💓💓💓😘😘😘

A ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko z Dzidziolkiem ok;) rośnie pięknie;) Moja lekarka chciala mi zrobic zdjecie 3D ale nie dało rady. Powiedziała, że mam jakieś grube przepływy i nie wyostrzylo się. Nie dostałam dzis zdjecia, ale mogłam nagrać filmiki telefonem;) chyba z 4 trzasnelam łącznie z serduszkiem;) dzidzia ma ok 15cm ;) Nie było widać czy dziewczynka czy chłopak. Kolejna wizyta 18 maja ;)

reklama
A ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko z Dzidziolkiem ok;) rośnie pięknie;) Moja lekarka chciala mi zrobic zdjecie 3D ale nie dało rady. Powiedziała, że mam jakieś grube przepływy i nie wyostrzylo się. Nie dostałam dzis zdjecia, ale mogłam nagrać filmiki telefonem;) chyba z 4 trzasnelam łącznie z serduszkiem;) dzidzia ma ok 15cm ;) Nie było widać czy dziewczynka czy chłopak. Kolejna wizyta 18 maja ;)
Super kochana 🥰🥰🥰

Do góry