reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Pierwsze słyszę-zielonego pojęcia nie mam🤷‍♀️może coś jak ovitrele u nas (niektóre kliniki dają też)) .🧐🧐🧐🤔🤔🤔
Dopytaj Pigułe i daj znac ,bo ciekawa jestem na co to?
jak po transferze??????????????????? @Doris30:-) ?????????????

Czytam,że to na endometriozę ,między innymi...hmmm ciekawe.może i ja poproszę -bo jak Ty masz lekką i Ci dali ,to i może mnie pomoże 🤔 🤔 🤔 🤔

reklama
Będę trzymać kciuki teraz za Ciebie 😘😘😘dawaj znać w środę. Na pewno będzie dobrze❤❤❤

Dziękuję Ci bardzo 😘 jak dożyje (np. nie padnę ze stresu na zawał) to na pewno dam znać 😘😘

Cieszę się, że zdrowo rośnięcie. Piękny Wasz synuś 😍 a jakiekolwiek typy imion macie? Czy pustka absolutna? Może braciszek imię wymyśli 😁 pogadajcie z Maksem może rozwiąże "problem" 😉

Super kochana [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
[emoji8]
No to super [emoji4]. Teraz możesz sobie przed snem puszczać [emoji3590]
Hihi [emoji4][emoji7]
ekstra wieści[emoji847][emoji847][emoji847][emoji847]
[emoji8]
Ale cudnie [emoji3590][emoji3590][emoji3590]15cm już [emoji7]
Kawał Dziecia[emoji4][emoji4][emoji4]Mega się cieszę ze wszystko pięknie [emoji7]
Tak mniej więcej powiedziała, bo od główki do dupki ponad 11, sama kość udowa 2.1 cm ;) jak patrzyłam to mialam wrażenie,że Dzidziolek ledwo się tam mieści;) pewnie niedługo już w całość nie będzie widać na usg ;)
Super. Bardzo się cieszę. Filmiki będziesz mogła oglądać teraz do woli w ramach uspokojenia.[emoji3]
O taaakk [emoji7]

Dziękuję Ci bardzo [emoji8] jak dożyje (np. nie padnę ze stresu na zawał) to na pewno dam znać [emoji8][emoji8]

Cieszę się, że zdrowo rośnięcie. Piękny Wasz synuś [emoji7] a jakiekolwiek typy imion macie? Czy pustka absolutna? Może braciszek imię wymyśli [emoji16] pogadajcie z Maksem może rozwiąże "problem" [emoji6]
Wszystko bedzie cacy;) może u Ciebie uda się zrobić piekne zdjecie i już będzie widać płeć? ;)

Wszystko bedzie cacy;) może u Ciebie uda się zrobić piekne zdjecie i już będzie widać płeć? ;)

Nie mam pojęcia, a najlepsze jest to, że jakoś nie mam potrzeby wiedzieć 😁 ze względu na przymus remontu pokoju dobrze byłoby wiedzieć czy malować na niebiesko czy różowo, ale gdyby nie remont mogłabym mieć do końca niespodziankę, bo najważniejsze, że dzidziuś rośnie prawidłowo i oby był zdrowy ✊✊ imiona wstępnie i tak mamy wybrane dla chłopca i dziewczynki więc wiesz 😜

Chociaż patrząc po ostatniej pozycji na USG czyli tyłkowej z podkurczonymi nogami powinno być płeć idealnie widać 😂 😂

Nie mam pojęcia, a najlepsze jest to, że jakoś nie mam potrzeby wiedzieć 😁 ze względu na przymus remontu pokoju dobrze byłoby wiedzieć czy malować na niebiesko czy różowo, ale gdyby nie remont mogłabym mieć do końca niespodziankę, bo najważniejsze, że dzidziuś rośnie prawidłowo i oby był zdrowy ✊✊ imiona wstępnie i tak mamy wybrane dla chłopca i dziewczynki więc wiesz 😜

Chociaż patrząc po ostatniej pozycji na USG czyli tyłkowej z podkurczonymi nogami powinno być płeć idealnie widać 😂 😂
Zawsze mozesz pomalować na jasnoszary😊a dodatki w kolorze kupicie później 😊Zazdro z tymi imionami😊bo u nas wciąż wielka niewiadoma😊szort lista rośnie,wiec wybór nie robi się łatwiejszy 😊

A ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko z Dzidziolkiem ok;) rośnie pięknie;) Moja lekarka chciala mi zrobic zdjecie 3D ale nie dało rady. Powiedziała, że mam jakieś grube przepływy i nie wyostrzylo się. Nie dostałam dzis zdjecia, ale mogłam nagrać filmiki telefonem;) chyba z 4 trzasnelam łącznie z serduszkiem;) dzidzia ma ok 15cm ;) Nie było widać czy dziewczynka czy chłopak. Kolejna wizyta 18 maja ;)
Ale duza ta Twoja dzidzia juz i troche tajemnicza jak sie nie chce ujawnic😍😍Na nastepnej wizycie pewnie juz bedzie widac😊Najwazniejsze ze zdrowa i dobrze sie rozwija. 😘😘Zdrowka dla Was!

Dziękuję Ci bardzo 😘 jak dożyje (np. nie padnę ze stresu na zawał) to na pewno dam znać 😘😘

Cieszę się, że zdrowo rośnięcie. Piękny Wasz synuś 😍 a jakiekolwiek typy imion macie? Czy pustka absolutna? Może braciszek imię wymyśli 😁 pogadajcie z Maksem może rozwiąże "problem" 😉
Tiaaa😀na pewno Maksik pomoże 😊
Nie no mamy listę ale na razie brak wiążącego pomysłu. Ale jak to M dzisiaj stwierdził, do listopada mamy jeszcze czas😂trudno nie przyznać mu racji😂😂😂

reklama
Laseczki
Kogo w no.vum waw polecacie???
Druga procedura
Problemy z implantacja a raczej jej brak
Ja z swojego doświadczenia polecam dr Z, może małomówny, ale w naszym przypadku skuteczny, po bardzo trudnych początkach, jestem w ciąży i mam drużynę po która mamy wracac. Aktualnie 31t.c👶. Co do dr L to słyszałam że jest dobry, ale droższy, mniej dostępny i nie przeprowadza u swoich pacjentów wszystkich procedur, tylko wyznacza inne osoby. Nie miałam z nim styczności, więc powtarzam tylko co słyszałam. 😊

Ostatnia edycja:
Do góry