reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

moja kochana nieoeniona ;) jest taka opcja wyslania na paczkomat i wtedy koszty przesylki sa bardzo tanie i szybciej dochodza ;
) Łukasz tak wszystko zamawia i specjalnie nie odbieramy tych paczek 12 h zeby wirus sie zabil ;) wiec to by byla fajna opcja Ja luteine potrzebuje na mkasa bo ie mam uczulenia w broszcze po nie nic mi sie nie dzieje a i jak badalam rga to zawsze wysoki ;) Juz pisalam nulce ze zamowilam sobie dzisiaj taki nawilzacz powierza ozonem z forma aromaterpaii przeceniony z 500 zl na 100 !!! lukasz sie ze mnie smial ale jak sie ucieszylam to on tez sie ucieszyl i wyobraz sobie ze wyslali mi smsa ze jtro do 12 paczka do odbioru ;)

To muszę obcykac wysyłanie z paczkomatu, bo tylko odbierać umiem [emoji23].
Promocja zacna [emoji3526]
Dobra, ty mnie tu nie zagaduj, już moja godzina wybija [emoji16]. Idę spać [emoji8]
Dziś sobie sama włosy farbłam bo ile można na fryzjera czekać [emoji849]. Na taki zwykły brąz, już taki miałam i dobrze się czułam. A Siwy do mnie mówi: aleeeee, teraz jesteś taka zwykła [emoji23][emoji23][emoji23]. I znów się muszę miesiąc przyzwyczajać [emoji23]
Biedny, nie nadąża na mną [emoji16]
Pa laseczki [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
A ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko z Dzidziolkiem ok;) rośnie pięknie;) Moja lekarka chciala mi zrobic zdjecie 3D ale nie dało rady. Powiedziała, że mam jakieś grube przepływy i nie wyostrzylo się. Nie dostałam dzis zdjecia, ale mogłam nagrać filmiki telefonem;) chyba z 4 trzasnelam łącznie z serduszkiem;) dzidzia ma ok 15cm ;) Nie było widać czy dziewczynka czy chłopak. Kolejna wizyta 18 maja ;)

No to super [emoji4]. Teraz możesz sobie przed snem puszczać [emoji3590]

A ja dzisiaj byłam na wizycie i wszystko z Dzidziolkiem ok;) rośnie pięknie;) Moja lekarka chciala mi zrobic zdjecie 3D ale nie dało rady. Powiedziała, że mam jakieś grube przepływy i nie wyostrzylo się. Nie dostałam dzis zdjecia, ale mogłam nagrać filmiki telefonem;) chyba z 4 trzasnelam łącznie z serduszkiem;) dzidzia ma ok 15cm ;) Nie było widać czy dziewczynka czy chłopak. Kolejna wizyta 18 maja ;)
ekstra wieści🤗🤗🤗🤗

Hejka. Żyję. Praca mnie pochłania😉
Ostatnio miałam telewizyte u endo. Za dwa tygodnie robię cały pakiet wyników (nawet z tym jest teraz problem😳). I będziemy decydować co dalej z tą moją tarczycą... Zastanawiam się też nad kliniką. Czy zostać w Gc(oni już wracają do normalnej pracy), czy jednak nie zmienić na inną, bliżej siebie z dobrym lekarzem prowadzącym...tyle, że oni jeszcze nie pracują. Ale w sumie i tak muszę czekać. Z Apc jeszcze do mnie nie dzwonili. Muszę zacząć tarabanic do nich. Pomału czas plany w bardziej konkretne zamieniać 👍
A co u Ciebie?
@Netiaskitchen jak tam?
@Czarna1985 ,@Wiórka ,@Ananasowa93 ,@Tasza i inne dziewczyny, cio słychować?
@nieagatka jak u Ciebie sytuacja?
Hej jak miło że o mnie wspominasz 😘
Podczytuje forum 😊
Od mojego poronienia już minęło ponad 2 tygodnie, podobno według lekarza od razu przyszedł okres. Ne znam się na tym... Ale od ponad 2 tygodni cały czas krwawie, nie wiem czy to normalne. Już jestem tym zmęczona. Od dziś zaczęłam brać luteinę zgodnie z tym co lekarz powiedział po 10 dniach brania ma wystąpić okres. Na ten moment nie wiem jak to mam liczyć bo cały czas krwawie. Czy się zatrzyma odpocznę chwilę i znowu się pojawi... I wtedy mam liczyć początek cyklu? Mam iść krótkim protokołem więc będzie działo się szybko. Ale czy to normalne? Postanowiłam sobie że jak nie przestanę krwawić mimo leków do końca tygodnia to zgłoszę się do lekarza. Nie wiem czy to tak ma wyglądać ☹️☹️☹️ może któraś z was miała taka sytuację? I tak ma być?

Ale cudnie ❤️❤️❤️15cm już 😍
Kawał Dziecia😊😊😊Mega się cieszę ze wszystko pięknie 😍

Hej jak miło że o mnie wspominasz 😘
Podczytuje forum 😊
Od mojego poronienia już minęło ponad 2 tygodnie, podobno według lekarza od razu przyszedł okres. Ne znam się na tym... Ale od ponad 2 tygodni cały czas krwawie, nie wiem czy to normalne. Już jestem tym zmęczona. Od dziś zaczęłam brać luteinę zgodnie z tym co lekarz powiedział po 10 dniach brania ma wystąpić okres. Na ten moment nie wiem jak to mam liczyć bo cały czas krwawie. Czy się zatrzyma odpocznę chwilę i znowu się pojawi... I wtedy mam liczyć początek cyklu? Mam iść krótkim protokołem więc będzie działo się szybko. Ale czy to normalne? Postanowiłam sobie że jak nie przestanę krwawić mimo leków do końca tygodnia to zgłoszę się do lekarza. Nie wiem czy to tak ma wyglądać ☹☹☹ może któraś z was miała taka sytuację? I tak ma być?
Najlepiej kochana ,jak skonsultujesz z lekarzem -tak jak mówisz :) Cieszę się ,ze już zaraz stajesz do walki-mówią ,że najlepiej iść za ciosem 😘Trzymam kciuki za Ciebie i odzywaj się✊✊✊

Super. Bardzo się cieszę. Filmiki będziesz mogła oglądać teraz do woli w ramach uspokojenia.[emoji3]

Dziewczyny jestem w klinice, czekam na transfer. Dostałam tabletki i jeszcze muszę zrobić zastrzyk wieczorem z decapeptyl. Czy któraś miała ten zastrzyk po transferze po co on jest

Pierwsze słyszę-zielonego pojęcia nie mam🤷‍♀️może coś jak ovitrele u nas (niektóre kliniki dają też)) .🧐🧐🧐🤔🤔🤔
Dopytaj Pigułe i daj znac ,bo ciekawa jestem na co to?
jak po transferze??????????????????? @Doris30:-) ?????????????

reklama
Ja przy poronieniu też krwawilam 2 tygodnie a potem normalnie jak zwykle po chyba 26 dniach dostałam okres.
Hej jak miło że o mnie wspominasz [emoji8]
Podczytuje forum [emoji4]
Od mojego poronienia już minęło ponad 2 tygodnie, podobno według lekarza od razu przyszedł okres. Ne znam się na tym... Ale od ponad 2 tygodni cały czas krwawie, nie wiem czy to normalne. Już jestem tym zmęczona. Od dziś zaczęłam brać luteinę zgodnie z tym co lekarz powiedział po 10 dniach brania ma wystąpić okres. Na ten moment nie wiem jak to mam liczyć bo cały czas krwawie. Czy się zatrzyma odpocznę chwilę i znowu się pojawi... I wtedy mam liczyć początek cyklu? Mam iść krótkim protokołem więc będzie działo się szybko. Ale czy to normalne? Postanowiłam sobie że jak nie przestanę krwawić mimo leków do końca tygodnia to zgłoszę się do lekarza. Nie wiem czy to tak ma wyglądać [emoji3525][emoji3525][emoji3525] może któraś z was miała taka sytuację? I tak ma być?

Do góry