reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Krwiak ktory nie wiadomo czy jest krwiakiem nie budzi podobno niepokoju i jest mały mniejszy od pęcherzyka.
Póki co luteina oddolna mam zmienioną na doustna.
I jutro obserwacja
@Aaaanna a Ty masz skłonności do torbieli?
Ja np. 2 transfery miałam robione z małymi torbielami bo u mnie to częste. Mój gin mówił, że większość z nich i tak się wchłania a jeśli nie to nie powinny zagrażać ciąży 🤷‍♀️
Trzymamy kciuki dalej✊✊✊

Mam chyba skłonność bo już torbiele miałam wczesniej
@Aaaanna a Ty masz skłonności do torbieli?
Ja np. 2 transfery miałam robione z małymi torbielami bo u mnie to częste. Mój gin mówił, że większość z nich i tak się wchłania a jeśli nie to nie powinny zagrażać ciąży [emoji2368]
Trzymamy kciuki dalej[emoji110][emoji110][emoji110]

To pewnie od aplikacji luteiny. Tak może być i nie trzeba się tym przejmować. Jeśli nie boli powinno być ok. Odpoczywaj, ewentualnie zwiększ progesteron-ile go przyjmujesz?
No właśnie mam tylko doustny 600 mg dziennie bez dopochwowego. Progesteron mam ponad 90 bo od razu zbadalam wiec wynik jest ok. Jednak idę dziś do lekarza bo prędzej nerwy zaszkodza.

reklama
Do góry