Netiaskitchen
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee, nie są duże. Jak siedzą to od dupy do głowy jakies 25cm. Dobra, biore się za nie bo pol dnia minęło A ja w ciula lecę [emoji23]Zajebiste[emoji7][emoji7][emoji7]i jakie duże [emoji7]ten moj to malutki będzie
O Wow. Jaka różnorodność [emoji4] ja o szpilkach mogę pomarzyć. Mój mąż tylko 3cm wyższy. Nawet by obok mnie nie stanął [emoji1787]Przyszły [emoji4]to się chwalę [emoji7]
Ale te szpilki są super [emoji7]Przyszły [emoji4]to się chwalę [emoji7]
Przyszły [emoji4]to się chwalę [emoji7]
Przyszły [emoji4]to się chwalę [emoji7]
No leniwy jest jak nic to napewno
Było by boskoBo może to chłopczyk i dlatego wolniej [emoji39]
Kuwaaa. Myślałam, że już będzie jasne. A tu trza czekać. Ostatnia beta 185? 18dpt masz dzisiaj?Beta....
288.35
I są dobre i chyba będą dobrze się nosić, pochodziłam w nich trochę i jest gitza 32 zl się opłacałoAle te szpilki są super [emoji7]