reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Uważasz że nie powinna mieć już nadzieję że się uda z takimi przyrostami ?
Kochanie wiesz ze ja od początku ci kibicuje trzymam kciuki i modliłam się o twojego kropeczka ❤️ Jestem z tobą od transferu jak napisałaś ze masz jakieś bóle i potem zniknęły✊ Nawet tak jak ci pisałam wcześniej ze sobie pomyslalam ze jak tobie się uda to mi tez przy transferze, ale przykro mi kochanie dzisiaj powinnaś mieć bete około 1000 🥺🥺 wiem ze trzeba mieć nadzieje ale proszę cie przygotuj się na wszystko bo jesteś już i tak mocno obciążona psychicznie a jak się okaże najgorsze to boje się ze się załamiesz 😭😭😭
Nie wiem w którym dniu najwcześniej widać pęcherzyk, ale ja bym się umawiała jak naszybciej gdziekolwiek na usg prywatnie. Do 9.04 jeszcze dwa tygodnie. Beta na pewno nie jest prawidłowa i tu nie ma co się oszukiwać ale rośnie powoli wiec co to może oznaczać ? tylko usg rozwieje twoje wątpliwości. Bądź dzielna i walcz do końca o kropeczka 🌸🌸 ale musisz się z kimś skonsultować. Żaden lekarz przez SMS cie nie zdiagnozuje czy jest dobrze czy źle. Sprobuj znaleźć ginekologa który wykona usg ❤️✊✊

Matko! No ja wiedzialam! Codziennie przy proszeniu Boga o zdrowie zebym mogla przyjac moje mrożaczki jak najszybciej, prosilam go o to zeby Tobie sie udalo i słucha! Wierzyłam w wole walki Twojego maluszka!
Gratuluje!!! [emoji173][emoji173][emoji173]
Co u Was dziewczynki? Widzialam ponad 1000 postow przez weekend [emoji2296][emoji2296][emoji2296]
Juz chyba nie nadrobie [emoji16]
Beta....
288.35 [emoji847]

Oj nie uszlabym, ja już tyle razy nogę skręciłam ze już tylko mały obcasik mogę i to tylko stabilny - kwadratowy. Mój mąż się śmieje ze moje nogi się wyginają każda w swoją stronę i nawet na płaskim się potykam i kostki wykręcam....taka moja natura po mamie ona tez wykręcała kostki za młodu a w ciąży to już zwłaszcza.

Po dzisiejszym dniu zaczynam ostro zastanawiać się nad chorobowym... z jednej strony osłabienie i krew z nosa z drugiej szalejący wirus. Zaczynam się bać i chyba zamierzam przystopować, tylko muszę jeszcze argumenty firmie przekazać.
Dzwonisz do lekarza rodzinnego i mówisz ,że się źle czujesz i że jeszcze jesteś w ciąży i dostajesz z marszu 2 tyg siedzenia w domu. W Holandii strasznie się dzieje i nie podlega to w ogóle dyskusji .szef nie ma prawa nakazać Ci chodzenia do pracy w tym okresie będąc w ciąży !

Hej dziewczyny ☺ na trochę zniknelam, mało się udzielalam ale od niedzieli zaczęłam was trochę nadrabiać i widzę że trochę się tu dzieje.
Wczoraj miałam prenatalne i w końcu zaczynam się naprawdę cieszyć ta ciąża. Badania wyszły super, maluch pięknie rośnie i będzie chłopczyk ☺ 💕
Walka o niego była bardzo ciężka, trzy stymulacje, ale cztery procedury bo jedna przeprowadzona na mrozonych komórkach i w sumie dziewięć transferów. Było ciężko i psychicznie i finansowo. Zeby podejść do tej stymulacji mąż musiał na trzy miesiące wyjechać za granicę żeby nas podciągnąć finansowo bo wszystko szło na leczenie plus kredyt na dom. I chociaż bywało ciężko wiedziałam że nie odpuszczę i nie poddam się bo wiem dziewczyny ze każda która walczy to prędzej czy później ta walkę wygra. Niektórym udaje się szybciej, a jeszcze inne muszą walczyć trochę dłużej, ale wygrają te które się nie poddadza 🤞
Ja trzymam kciuki 🤞 za każdą z was. In vitro to naprawdę ciężka przeprawa, a dzisiejsza sytuacja jaka mamy w tej walce wam nie pomaga, ale czas szybko zleci i będziecie mogły działać.
Tak szczerze to podziwiam!!! ❤️Mega walka i tylko potwierdzasz, że nie wolno się poddawać choćby nie wiem co!!! Na kiedy masz termin?

Kwarantanna 🤪
749ABBED-43D5-4A0B-BE1F-E0221EBF8F2A.jpeg

Dziewczynki proszę napiszcie coś w sprawie @Waleczna36. Bo serce mnie boli. Ja tak napisałam szczerze ze się boje o jej wyniki bo na moje oko i na tabelkę to beta nie jest prawidłowa ale widzę ze tu co druga dziewczyna gratuluje i mówi ze jest Ok. Ja tez nie jestem wszechwiedzącą może ja się mylę i nie powinnam odbierać jej nadziei?? 😭😭😭😭 proszę mądrzejsze głowy żeby się szczerze wypowiedziały co może oznaczać beta 280 w 18 dpt. 🙏🏻🙏🏻 Wierze ze pomożecie ❤️

reklama
Oj nie uszlabym, ja już tyle razy nogę skręciłam ze już tylko mały obcasik mogę i to tylko stabilny - kwadratowy. Mój mąż się śmieje ze moje nogi się wyginają każda w swoją stronę i nawet na płaskim się potykam i kostki wykręcam....taka moja natura po mamie ona tez wykręcała kostki za młodu a w ciąży to już zwłaszcza.

Po dzisiejszym dniu zaczynam ostro zastanawiać się nad chorobowym... z jednej strony osłabienie i krew z nosa z drugiej szalejący wirus. Zaczynam się bać i chyba zamierzam przystopować, tylko muszę jeszcze argumenty firmie przekazać.
Uważaj na siebie! Na Was! Znajdź dobre argumenty i siedź w domku [emoji8]

Do góry