Wrzuciłaś na kalkulator bety? Dobrze rośnie?Beta....
288.35 [emoji847]
Pewnie dobrze, bo dodalaś uśmiechnięta buźkę [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wrzuciłaś na kalkulator bety? Dobrze rośnie?Beta....
288.35 [emoji847]
Delikatnie poniżej, ale nie dużo.Wrzuciłaś na kalkulator bety? Dobrze rośnie?
Pewnie dobrze, bo dodalaś uśmiechnięta buźkę [emoji3590]
Beta....
288.35 [emoji847]
Tak w kwietniu 9 chyba umrę do tego czasuPrzyrasta, super. A USG kiedy masz mieć? W Kwietniu tak ?
Oby wszystko dobrze się skończyło, gratuluję i trzymam kciuki [emoji3590]Delikatnie poniżej, ale nie dużo.
Ważne że rośnie.
DziękujęOby wszystko dobrze się skończyło, gratuluję i trzymam kciuki [emoji3590]
No wlasnie to się znów potwierdzaZ młodą mały [emoji23]
Zajebistei jakie duże ten moj to malutki będzieJa właśnie mam końcówkę wypełnienia i za dużo nie poszaleje. uszyłam narazie dwa golasy A dziś chce sie zająć ubraniami. Miały być na Wielkanoc ale tak na nie patrzę i może będą pierwsze do pokoju dziecka.. pokusiło mnie i pocięłam taka spódnicę ze skóry zamszowej, której nie nosiłam i potem kuzwa nie mogłam igły w to wbić,zeby poprzuszywac ręce i nogi.. na nosku sie nie zszylo i będę kombinowala. Muszę takie ciuszki uszyć,by zakryć te ręczne przyszywanie Zobacz załącznik 1096578
Rośnie. Powoli kurde ale rosnie. Byle do usgBeta....
288.35 [emoji847]
No leniwy jest jak nic to napewnoRośnie. Powoli kurde ale rosnie. Byle do usg