reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale jestem zaskoczona. To nie ma u nas tych dwoch tyg w te albo w te? Przepraszam ze Cie męczę ale moj dr prawie zawsze mowi o tych 2tygodniach. A wie o in vitro.
Nie ma, no bo jak? Przeciez wiesz doskonale kiedy byl transfer i jaki wiek zarodka, wiec skad ma sie wziac margines bledu? Nie ma mowy o roznicy dwoch tygodni i lekarz nie powinien absolutnie tego ignorowac.

reklama
Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek 🤗na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sorki, ze tak nie w temacie 😉

No to świetnie kochana! Trzymam kciuki za bezpieczny powrót do domu! ✊✊✊✊✊✊✊

Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek 🤗na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sorki, ze tak nie w temacie 😉
Trzymam kciuki za bezpieczny powrot

Kurcze ale najważniejsze ze są. Czasami lepiej miec mniej a lepszej jakości nic wiecej i slabej. Bede trzymac mocno kciuki za nią ✊✊✊

Wszystkie tu mocno trzymamy za nią kciuki ✊✊✊✊ mi też było źle jak z naszych 3 zarodków jeden nie dał rady, ale jak pomyślałam, że miałby się transfer nie udać albo bym poroniła to już mniej stresu jak przy zapładnianiu zarodek nie da rady. Ja wierzę w moc szczęśliwej 2jki, bo dużo dziewczyn tutaj którym się udało uzyskać 2 zarodki zaszły w ciążę ✊✊✊ trzeba wierzyć w swoje kropki ✊✊✊✊💪💪💪💪

Nie ma, no bo jak? Przeciez wiesz doskonale kiedy byl transfer i jaki wiek zarodka, wiec skad ma sie wziac margines bledu? Nie ma mowy o roznicy dwoch tygodni i lekarz nie powinien absolutnie tego ignorowac.
@nieagatka bardzo bym Cię prosiła o obliczenoe mojego wieku ciazy transfer 5 dniowego 4 wrzesien doktorka liczy inaczej ta od echogrsfii inaczej i ja tez inaczej

Przeczytałam twojego posta mężowi i opowiedziałam w skrócie co ostatnio pisałaś o zachowaniu Angoli [emoji849]. Też potwierdził że masz tam istny cyrk [emoji33]. Co za poje...bani ludzie [emoji33]. A niedawno byli zdziwieni dlaczego ty się przejmujesz...
Myślałam że Polacy to buraki, ale wolę ich po stokroć.
U mnie w okolicy jeszcze nie czuć paniki, ale myślę że zaraz będzie bo wprowadzili zmiany godzin w sklepach. Do Biedry niby po 10 osób wpuszczają, jutro rano zobaczę bo muszę jechać kupić bułki i chleb do pracy.
I nie wiem o co chodzi u nas z mięsem w małych sklepach - jest drogie w hu..
Ja tez myslalam ze angole to sa trochę mądrzejsi ale bardzo sie pomysilam. Powiem wam szczerze ze jak sytuacja się unormuje to jednym slowem spierda..am stąd...
Tu jest straszna panika nie mam mleka,ryzu ani kuzwa jajek bo sklepy puste a w weekend pelno ludzi nad morzem. Czy oni maja mozgi chyba nie...
Wydaje mi sie ze my polacy jestesmy mądrzejszym narodem i szybciej sie uporamy z tym wirusem.
Moja mama mi dzis powiedziala ze u nas w mieście większość sklepów to maks do 18 sa otwarte,autobusy nie jeżdżą wcale.
Powiem szczerze ze boje sie co bedzie za kilka tygodni 😔

reklama
Do góry