reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 kochana jak u Ciebie sytuacja ? Przepraszam cie ale dopiero wrocilam z pracy i nie dam rady was nadrobić 🙄
U mnie byl bardzo burzliwy dzien w pracy. Caly dzien meetingi z szefostwem . Masakra glowa mi pęka 😭ciagle sie zastanawiamy czy nie zamknac firmy. Niektorzy panikuja . Nawet jest placz w pracy. Istny cyrk. W zeszlym tygodniu chodzili na silownie i do pubu a w tym tygodniu placz i ze sie boja pracowac. Nie wiem co ja robie w tym kraju debili......😡

@bazylia128 ma 2 zarodki z 5 doby (blastki) a reszta odpadła... ☹

reklama
Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek 🤗na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sorki, ze tak nie w temacie 😉

Z bliźniakami zawsze jest wesoło, nigdy nie wiesz na które oblicze trafisz i czy żart będzie wzięty śmiechem czy opierdolem 😂😂😂

Mój też mówi ostatnio, że jestem uzależniona od telefonu 🙄 ale staram mu się przegadać, że dzień nie czytania forum to kilkadziesiąt stron zaległości i przymyka oko póki co 🤪

Więc tak, zostało przegłosowane, że po becie podajesz imię 🤪 albo sama Ci jakieś nadam a wierz mi - wolisz tego uniknąć 😂

Będzie zabawnie, chyba pisze się na nadanie, moze strzelisz 😊 więcej frajdy będziesz.
A do tego czasu pozostaje Waleczna 👍

@bazylia128 kochana jak u Ciebie sytuacja ? Przepraszam cie ale dopiero wrocilam z pracy i nie dam rady was nadrobić [emoji849]
U mnie byl bardzo burzliwy dzien w pracy. Caly dzien meetingi z szefostwem . Masakra glowa mi pęka [emoji24]ciagle sie zastanawiamy czy nie zamknac firmy. Niektorzy panikuja . Nawet jest placz w pracy. Istny cyrk. W zeszlym tygodniu chodzili na silownie i do pubu a w tym tygodniu placz i ze sie boja pracowac. Nie wiem co ja robie w tym kraju debili......[emoji35]
Przeczytałam twojego posta mężowi i opowiedziałam w skrócie co ostatnio pisałaś o zachowaniu Angoli [emoji849]. Też potwierdził że masz tam istny cyrk [emoji33]. Co za poje...bani ludzie [emoji33]. A niedawno byli zdziwieni dlaczego ty się przejmujesz...
Myślałam że Polacy to buraki, ale wolę ich po stokroć.
U mnie w okolicy jeszcze nie czuć paniki, ale myślę że zaraz będzie bo wprowadzili zmiany godzin w sklepach. Do Biedry niby po 10 osób wpuszczają, jutro rano zobaczę bo muszę jechać kupić bułki i chleb do pracy.
I nie wiem o co chodzi u nas z mięsem w małych sklepach - jest drogie w hu..

Dziewczyny znaleźliśmy busa na piątek [emoji847]na chyba 15 maili odpowiedziały tylko 3 firmy przewozowe . Cena meeega duża , ale to w tej chwili nie ma takiego znacznia. Przykro mi będzie opuszczać moja mamę i chora teściowa , ale jeśli zostaniemy dłużej możliwe , ze do lata nie będziemy mogli się dostać do domu . Holandia każdego dni wprowadza nowe restrykcje .. jest ciężko . Trzymajcie kciuki , żeby nic się nie zmieniło - nie odwołali przewozu albo nie zamknęli granicy [emoji1374][emoji1374][emoji1374][emoji1374] Sorki, ze tak nie w temacie [emoji6]
Jej, żeby wszystko poszło zgodnie z planem [emoji110][emoji110][emoji110]
Wszystko się zaczyna walić na tym świecie [emoji33]

reklama
Do góry