reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Opoczywaj kochana. Zasłużyłaś na to i jestes naprawde bardzo bardzo dzielna [emoji173] Twój Łukasz musi być dumny bardzo z Ciebie!
No on sie martwil biedny bo te co weszly po mnie juz wyszly a ja jeszcze musialm lezec ;) Dobry ten moj mezus ale jak weszlismy do kliniki to czail caly czas na zaparkowane rowery i mowil ze napewno ponad 10 musialy kosztowac ;)

reklama
Właśnie nie ja byłam mega zdecydowana na ten transfer już wszystko miałam „zaklepane” na wtorek transfer, w czwartek zapłodnienie komórek i zadozwnila mi Pani doktor i poowiedziala ze ona jest absolutnie za tym żeby odroczyć ten transfer ze względu na sytuacje jaka jest i jak szybko to postępuje... a już myślałam ze w końcu coś pójdzie do przodu coś się ruszy już prawie 3 lata na to czekam i cały czas jest coś i teraz znowu i znowu nie wiadomo na jak długo... i znowu wszystkie badania od początku bo już nic nie będzie ważne ....
To przykre bardzo..Współczuję ci bardzo 🙁 Ciekaw czemu tak zdecydowała.
Ja to mam tylko nadzieję że mi tego w ostatnim momencie nie odwołają, bo wtedy to się naprawdę wkurzę!!

To przykre bardzo..Współczuję ci bardzo 🙁 Ciekaw czemu tak zdecydowała.
Ja to mam tylko nadzieję że mi tego w ostatnim momencie nie odwołają, bo wtedy to się naprawdę wkurzę!!
Masakra... a już wszystkie leki kupiłam i tak siedzę w domu mam prace zdalna nigdzie nie wychodzę i naprawde wierzyłam ze się uda a tu znowu nie ...

Smętna30 - Ciebie też tak pobolewał brzuch jakbyś miała ten okres dostać, dziś miałam takie chwile. Jak chodziłam i byłam tylko w aptece po zastrzyki to mnie tak chwyciło. Potem w domu jak szlam na WC a na koniec się położyłam i przeszło.

W Łodzi spadla mala dziewczynka z okna i zawiezli ja do szpitala ale sie okazalo ze poz tym ma korone ;( A ojciec dopiero sie przyznal po czesie ze mieli kontakt z kims kto wrocil z Włoch i dlatego pozamykali caly SOR w Matce Polce w wiadomosciach o tym mowili ;(

Masakra... a już wszystkie leki kupiłam i tak siedzę w domu mam prace zdalna nigdzie nie wychodzę i naprawde wierzyłam ze się uda a tu znowu nie ...
A nie mogłaś mieć innego zdania niż ona skoro klinika pracuje? Z tego co wiem to oni doradzają a to my decydujemy, jeśli oczywiście nie ma zagrożenia życia. Nie chcę cię oczywiście nastawiać negatywnie do lekarza,ale trochę nie rozumiem jej. "Ta" sytuacja może trwać nawet do stycznia 2021 i nie wyobrażam sobie wstrzymać starania do tego czasu. Nie wiem ile masz lat, ale mnie czas już goni i jeśli istnieje taka możliwość oczywiście z zachowaniem wszelkich środków ostrożności to chce dalej kontynuować moje leczenie.

reklama
W Łodzi spadla mala dziewczynka z okna i zawiezli ja do szpitala ale sie okazalo ze poz tym ma korone ;( A ojciec dopiero sie przyznal po czesie ze mieli kontakt z kims kto wrocil z Włoch i dlatego pozamykali caly SOR w Matce Polce w wiadomosciach o tym mowili ;(
Masakra.. Pewnie cały szpital będzie miała kwarantannę. A jaki jest tej dziewczynki?

Do góry