reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Immunologię badaliście? Podstawowe mutacje?
Mieliśmy te wszystkie genetyczne badania. Nie pamiętam teraz jak się nazywały wszystkie ale na pewno kariotypy robiliśmy oboje.
Rozmawiałam dziś z panią doktor ona powiedziała że oni (czyt. Novum) nie są za badaniami immunologicznymi. Nie zrozumiałam do końcu czemu. Może na wizycie ja więcej podpytam.
Plan na ten miesiąc to histeroskopia a na następny cykl już transfer być może dwóch mrozaczkow!

reklama
@maria92 bardzo mi przykro i ściskam Cię z całych sił 🙇🙇🙇🙇 też uważam, że przed kolejnym transferem powinniście rozszerzyć diagnostykę. Nie myśleliście o zmianie lekarza skoro ten jedzie ciągle tym samym i nic nie zmienia?

@Waleczna36 Gratuluję Mamuśka! Bardzo bardzo bardzo się cieszę! Oby teraz beta pięknie rosła 💪👊👊👊👊👊

@bazylia128 zmień proszę w kalendarzu datę wizyty, mam jednak 21.03 u mojej gin, dzwoniłam dziś do kliniki i mi powiedzieli, że jak już koniecznie muszę przyjechać to mnie ostrzegają mnie, że na własną odpowiedzialność i wpuszczą mnie samą, a mój M. na myśl że nie zobaczy kropka miał minę zbitego psa, więc zadzwoniłam do mojej gin i zapytałam czy mnie gdzieś wkleszczy z mężem więc klinice chyba podziękujemy. Dzwonię do kliniki i słyszę "Jak nic się nie dzieje to pani nie przyjeżdża" nóż... I mówię do babska, że skoro w końcu się udało to ja bym chciała zobaczyć czy się zarodek dobrze zagnieździł itp. i stwierdziła że łaskawie, że mogę przyjechać... Ale mnie zagotowała... A moja gin tak się polecała, że jak się nam in vitro uda to mnie chętnie poprowadzi, że liczę że da radę pomoc mi odstawić czopki i tabletki 💪💪💪 zresztą ma same dobre opinie a ja mam milion pytań więc wizyta w klinice ma trwać 3 minuty to ja dziękuję bardzo
Dziękuję bardzo, ale już mamuśka?
Jezuuu czy to naprawdę możliwe ze moja walka zakoczyla się pięknym początkiem serduszka, jeszcze to do mnie nie dociera 😊
Wpiszcie mnie proszę w poniedziałek na drugą bete i we wtorek będę robić dwa dni pod rząd żeby uwierzyć. Ściskam mocno i dziękuję za ✊✊✊✊ i proszę Was o wiecej ✊✊✊✊

Dziękuję bardzo, ale już mamuśka?
Jezuuu czy to naprawdę możliwe ze moja walka zakoczyla się pięknym początkiem serduszka, jeszcze to do mnie nie dociera 😊
Wpiszcie mnie proszę w poniedziałek na drugą bete i we wtorek będę robić dwa dni pod rząd żeby uwierzyć. Ściskam mocno i dziękuję za ✊✊✊✊ i proszę Was o wiecej ✊✊✊✊

No my tu wszystkie ściskamy cały czas kciuki ✊✊✊✊✊✊

Nie chcę Cię martwić, ale nie wiem kiedy uwierzysz, że to się dzieje naprawdę 😁 ja robiłam 2 bety, 3 sikańce i nadal nie wierzę w ten cud 😁 może uwierzę po wizycie jak zobaczę, że wszystko jest dobrze 😘

reklama
Więc jestem spokojniejszą jest Oki, jedziemy na tym samym wózku :)
Przepraszam ze to napisze ale musisz jeszcze poczekac chwilke ... Beta jest dwu cyfrowa ale nie jst powalajaca... Ja w 5 dpt mialam 16 i skonczylo sie biochemiczna a @motylek24 to jedna z niewielu przypadkow gdzie wystartowala z tak niskiej bety i wszytko dobrze sie potoczylo... Chce tylko zebys wiedziala ze to sie moze teraz w rozny sposob potoczyc. Nie wiemy i nie mamy pojecia ale na tak wczesnym etapie to raczej normalne ze nie mozemy byc niczego pewne ;) Ja nigdy nie lubialam jak ktos na sile mnie pocieszal a swoje myslal... mysle ze to najgorsza forma pocieszania... Ja ci bardzo kibicuje i na 50% jestem pewna ze bedzie dobrze ale drugie 50% to wielka nie wiadoma... Juz wpisalam Cie do kalendarza i pamietaj ze zawsze Ci kibicowalam i tak jest tez w tym przypadku. Po prostu che zebys miala w głowie jednak mozliwie rozne scenariusze OKA? ❤

Do góry