@maria92 bardzo mi przykro i ściskam Cię z całych sił
też uważam, że przed kolejnym transferem powinniście rozszerzyć diagnostykę. Nie myśleliście o zmianie lekarza skoro ten jedzie ciągle tym samym i nic nie zmienia?
@Waleczna36 Gratuluję Mamuśka! Bardzo bardzo bardzo się cieszę! Oby teraz beta pięknie rosła
@bazylia128 zmień proszę w kalendarzu datę wizyty, mam jednak 21.03 u mojej gin, dzwoniłam dziś do kliniki i mi powiedzieli, że jak już koniecznie muszę przyjechać to mnie ostrzegają mnie, że na własną odpowiedzialność i wpuszczą mnie samą, a mój M. na myśl że nie zobaczy kropka miał minę zbitego psa, więc zadzwoniłam do mojej gin i zapytałam czy mnie gdzieś wkleszczy z mężem więc klinice chyba podziękujemy. Dzwonię do kliniki i słyszę "Jak nic się nie dzieje to pani nie przyjeżdża" nóż... I mówię do babska, że skoro w końcu się udało to ja bym chciała zobaczyć czy się zarodek dobrze zagnieździł itp. i stwierdziła że łaskawie, że mogę przyjechać... Ale mnie zagotowała... A moja gin tak się polecała, że jak się nam in vitro uda to mnie chętnie poprowadzi, że liczę że da radę pomoc mi odstawić czopki i tabletki
zresztą ma same dobre opinie a ja mam milion pytań więc wizyta w klinice ma trwać 3 minuty to ja dziękuję bardzo