reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny! Spie sobie, spie i dzwoni telefon. Patrze, moj lekarz. [emoji15] kazał byc na 18.30 na podgląd jajek [emoji123] i jak bedzie ok to w niedziele punkcja. Zmierzylam temperaturke i jest ok. Juz chyba tylko tornado mi przeszkodzi teraz [emoji1787][emoji1787][emoji1787] trzymajcie kciuki [emoji173]

reklama
Kocham WAS dziewczyny za wsparcie jesteście moim wsparciem na 100%
Z nikim się nie dziele ta inf tylko z Wami, zaraz zadzwonię do mojego ale się cieszeeeeeeeee :)
Jedno szczęście dla mnie też ważne, najważniejsze !
A Ty ile miałaś???
Ja betę 15 miałam 7 dpt. Jak na 6 dzień jest dobrze. Teraz kciuki za ładne przyrosty:)

Też bym chciała takie rzeczy w lodówce znajdować [emoji12]. Wygląda przepysznie [emoji1786][emoji1786][emoji1786]
Kotlet z kurczaka z wczoraj, warzywa różne (rukola, pomidor, awokado, seler naciowy), pestki słonecznika i sezam plus chleb ciemny zakupiony na stacji BP 😊Motyw przewodni byl taki ze nie miałam już sily gotować

To był trzeci transfer. Mamy jeszcze dwa zamrożone zarodki i 5 komórek.
Jesteśmy w Novum w wwie.
U nas teoretycznie wina męża, mało wojowników, ale u mnie też bez szalu AMH 1.25 a mam 27 lat i niedoczynność tarczycy.
Po punkcji w grudniu 13 komórek 11 było ok, z 6 zapłodniło się 5, 5 zamrożonych komorek.
Mam zamiar przy następnym transferze uprzec się na dwa zarodki. Ale nie wiem kiedy, bo kasa się skończyła póki co. A sytuacja z tym wirusem też nie sprzyja.
Ani razu nawet na chwilę nie zaskoczyło. Coś musi być ze mna jeszcze nie tak
Immunologię badaliście? Podstawowe mutacje?

@maria92 bardzo mi przykro i ściskam Cię z całych sił 🙇🙇🙇🙇 też uważam, że przed kolejnym transferem powinniście rozszerzyć diagnostykę. Nie myśleliście o zmianie lekarza skoro ten jedzie ciągle tym samym i nic nie zmienia?

@Waleczna36 Gratuluję Mamuśka! Bardzo bardzo bardzo się cieszę! Oby teraz beta pięknie rosła 💪👊👊👊👊👊

@bazylia128 zmień proszę w kalendarzu datę wizyty, mam jednak 21.03 u mojej gin, dzwoniłam dziś do kliniki i mi powiedzieli, że jak już koniecznie muszę przyjechać to mnie ostrzegają mnie, że na własną odpowiedzialność i wpuszczą mnie samą, a mój M. na myśl że nie zobaczy kropka miał minę zbitego psa, więc zadzwoniłam do mojej gin i zapytałam czy mnie gdzieś wkleszczy z mężem więc klinice chyba podziękujemy. Dzwonię do kliniki i słyszę "Jak nic się nie dzieje to pani nie przyjeżdża" nóż... I mówię do babska, że skoro w końcu się udało to ja bym chciała zobaczyć czy się zarodek dobrze zagnieździł itp. i stwierdziła że łaskawie, że mogę przyjechać... Ale mnie zagotowała... A moja gin tak się polecała, że jak się nam in vitro uda to mnie chętnie poprowadzi, że liczę że da radę pomoc mi odstawić czopki i tabletki 💪💪💪 zresztą ma same dobre opinie a ja mam milion pytań więc wizyta w klinice ma trwać 3 minuty to ja dziękuję bardzo

reklama
Hej, przepraszam za opóźnienie ale z powodu tego całego zamieszania musiałam zorganizować się na nowo. Nasza księżniczka ma się świetnie. Waży 0,5 kg i kopie coraz więcej.
Dziewczyny trzymam kciuki za nas wszystkie [emoji3590] Mam nadzieje ze obecna sytuacja w niczym nie przeszkodzi [emoji110]
Super [emoji3]

Do góry