reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jest dobrze:) i jaki progesteron super:) zapomnislam Ci napisac ze teraz tak robią ze przed wizyta usg u poloznych. Mnie wyslaly juz 14dpt i moglo cos byc ale nie koniecznie wiec nie ryzykowalam. A Ty mialas niespodzianke 😁
No ze robią w czasie stymulacji to wiedziałam, ale dzisiaj to był szok. W przyszły wtorek też pójdę jak zdążę przed pracą.

reklama
No to zaczynam dzień od dobrych wiadomości!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Jest pecherzyk w jamie macicy!!! Prawidłowy jak na ten moment bo dziś 17dpt. Popłakałam się na tym samolocie[emoji4][emoji3526][emoji3526]
Załączam fotkę, i przedstawiam Wam Kropka lub Kropkę[emoji3590]Uff, emocje od rana.
Pałaszewski podobno wraca od 9.03.Takie info mają w klinice jak na ten moment.
Gratulację. Teraz czekamy na serduszko[emoji3590]

Ja też tego nie wiedziałam.Dowiedziałam się jak moja przyjaciółka miala łożysko przodujące i zaczelam czytać o tym. Od 30tc nie chcieli jej ze szpitala wypuścić nawet do ogrodu. Ale tak jak napisałaś, miała wskazanie do planowego cc, zrobili je po skończonym 37tc i jest wszystko ok.
@sandra777.12 masz jeszcze czas i łożysko może się podnieść. Ale nawet jak zostanie na dole to też je musisz się tym martwić [emoji4]
Właśnie moja siostra miala cos z tym lozyskiem, chyba od 14dc brzuch jej się robił twardy i ściągnięcie w dole, i dostala na to luteine i miala duzo leżeć, mało chodzic i potem juz sie unormowalo wszystko.

Spoko, możesz przecież nie potrzebować spodni ciążowych. Zawsze są sukienki, spódnice, legginsy. Ja nie mam ani jednej pary spodni ciążowych w szafie. Chociaż podobno są mega wygodne[emoji4]
Nie masz?? [emoji85] Ja sobie bez spodni i leginsow ciazowych nie wyobrazam. Serio sa mega wygodne. Mam tanioszki h&m czy inne kiabi i sa boskie [emoji16]

reklama
Do góry