reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez Was uwielbiam [emoji3590]
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie [emoji23] [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji85] Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą [emoji83], ale one chyba nie znają się na internatach [emoji1]
No i się kuźwa zakochałam [emoji8][emoji8][emoji8]. Pasujesz zajebiście do tego Paryża, jeszcze beret na głowę i prawdziwa paryżanka [emoji3590]

Tez Was uwielbiam ❤
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie 😂 🤣🤣🤣
🙈 Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą 👹, ale one chyba nie znają się na internatach 😄
hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem 😂 😂 😂 Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona ;) A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam ❤❤❤

Tez Was uwielbiam ❤
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie 😂 🤣🤣🤣
🙈 Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą 👹, ale one chyba nie znają się na internatach 😄
To samo pomyślałam co Fredka ❤️Że pasujesz idealnie do mojego wyobrażenia Paryżanki 😍😍😍

hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona ;) A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam [emoji173][emoji173][emoji173]
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ty to jesteś niemozliwa, z alkoholem [emoji23][emoji23][emoji23]

hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona ;) A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam [emoji173][emoji173][emoji173]
Jak sobie wyobrazalaś??? Najebaną i leżącą na chodniku?
[emoji23][emoji23][emoji23]
A tu taka laseczka nam się pokazała [emoji173]️

Ty to masz super @bazylia128 ze swoim Łukaszem ale ja to bym nie wytrzymała jak by moj M miał coś ogarniać...bo ja wszystko lubię mieć pod kontrola :)
No ja mu jakos ufam i raczej dobrze mu to wychodzi wiec sie nie czepiam do tych wszystkich rachunkow, oplat 😂 😂 😂 ostatnio sie dowiedzialam ze cos sie za smieci palci 😁💪 Ja bardziej in vitro ogarniam ;) badania i takie tam... No i wlasnie sie dowiedzialam ze jednak mam discavery life i chyba nawet TTV mam wiec musicie mi uwierzyc na slowo ze ja naprawde malo wiem. Nawet za tel mi placi i nie wiem co mam jaki abonament ;) Takze @Camilleka kochanie udalo ci sie z tym NIEDOMOWIENIEM 😅😅😅

reklama
Do góry