Sporo tu dziewczyn z plamieniem lub krwawieniem na początkach ciąży.No wlasnie. Mi odstawil i acard i heparynę. Dziś pierwszy dzień bez zadnych plamien. Oby tak dalej i oby było dobrze.
reklama
No i się kuźwa zakochałam [emoji8][emoji8][emoji8]. Pasujesz zajebiście do tego Paryża, jeszcze beret na głowę i prawdziwa paryżanka [emoji3590]Tez Was uwielbiam [emoji3590]
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie [emoji23] [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji85] Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą [emoji83], ale one chyba nie znają się na internatach [emoji1]
bazylia128
Fanka BB :)
hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam ❤❤❤Tez Was uwielbiam ❤
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie
Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą , ale one chyba nie znają się na internatach
Za pierwszym, pierwsze usg dopiero za dwa tygodnie ale jak narazie beta pięknie rośnie więc jestem dobrej myśliGratulacje A za którym razem Ci się udało ?
Netiaskitchen
To samo pomyślałam co Fredka Że pasujesz idealnie do mojego wyobrażenia ParyżankiTez Was uwielbiam ❤
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie
Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą , ale one chyba nie znają się na internatach
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ty to jesteś niemozliwa, z alkoholem [emoji23][emoji23][emoji23]hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam [emoji173][emoji173][emoji173]
Jak sobie wyobrazalaś??? Najebaną i leżącą na chodniku?hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam [emoji173][emoji173][emoji173]
[emoji23][emoji23][emoji23]
A tu taka laseczka nam się pokazała [emoji173]️
bazylia128
No ja mu jakos ufam i raczej dobrze mu to wychodzi wiec sie nie czepiam do tych wszystkich rachunkow, oplat ostatnio sie dowiedzialam ze cos sie za smieci palci Ja bardziej in vitro ogarniam badania i takie tam... No i wlasnie sie dowiedzialam ze jednak mam discavery life i chyba nawet TTV mam wiec musicie mi uwierzyc na slowo ze ja naprawde malo wiem. Nawet za tel mi placi i nie wiem co mam jaki abonament Takze @Camilleka kochanie udalo ci sie z tym NIEDOMOWIENIEMTy to masz super @bazylia128 ze swoim Łukaszem ale ja to bym nie wytrzymała jak by moj M miał coś ogarniać...bo ja wszystko lubię mieć pod kontrola
reklama
Stronka kto ma lekKuzwa A u nas nie ma prolutexu i jak babka sprawdzała w aptece to jej pokazuje,że najbliżej w Katowicach...
Jp.. dziewczyny, nie wiem co robić. Macie może jakaś stronę na której się sprawdza gdzie dostanę lek? Bo coś mi sie wierzyć nie chce...
Podziel się: