reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez Was uwielbiam [emoji3590]
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie [emoji23] [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji85] Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą [emoji83], ale one chyba nie znają się na internatach [emoji1]
No i się kuźwa zakochałam [emoji8][emoji8][emoji8]. Pasujesz zajebiście do tego Paryża, jeszcze beret na głowę i prawdziwa paryżanka [emoji3590]

Tez Was uwielbiam ❤
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie 😂 🤣🤣🤣
🙈 Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą 👹, ale one chyba nie znają się na internatach 😄
hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem 😂 😂 😂 Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona ;) A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam ❤❤❤

Tez Was uwielbiam ❤
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie 😂 🤣🤣🤣
🙈 Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą 👹, ale one chyba nie znają się na internatach 😄
To samo pomyślałam co Fredka ❤️Że pasujesz idealnie do mojego wyobrażenia Paryżanki 😍😍😍

hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona ;) A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam [emoji173][emoji173][emoji173]
[emoji23][emoji23][emoji23]. Ty to jesteś niemozliwa, z alkoholem [emoji23][emoji23][emoji23]

hehehehe przyznaj sie ze szukals zdjecia z alkoholem [emoji23] [emoji23] [emoji23] Od razu widac ze kosmetoloszka bo brew pieknie zrobiona ;) A ja zupelnie inaczej sobie ciebie wyobrazalam [emoji173][emoji173][emoji173]
Jak sobie wyobrazalaś??? Najebaną i leżącą na chodniku?
[emoji23][emoji23][emoji23]
A tu taka laseczka nam się pokazała [emoji173]️

Ty to masz super @bazylia128 ze swoim Łukaszem ale ja to bym nie wytrzymała jak by moj M miał coś ogarniać...bo ja wszystko lubię mieć pod kontrola :)
No ja mu jakos ufam i raczej dobrze mu to wychodzi wiec sie nie czepiam do tych wszystkich rachunkow, oplat 😂 😂 😂 ostatnio sie dowiedzialam ze cos sie za smieci palci 😁💪 Ja bardziej in vitro ogarniam ;) badania i takie tam... No i wlasnie sie dowiedzialam ze jednak mam discavery life i chyba nawet TTV mam wiec musicie mi uwierzyc na slowo ze ja naprawde malo wiem. Nawet za tel mi placi i nie wiem co mam jaki abonament ;) Takze @Camilleka kochanie udalo ci sie z tym NIEDOMOWIENIEM 😅😅😅

reklama
Do góry