reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale to jest obfite krwawienie i było kilka skrzepów.
A boli Cie ? Te skrzepy to może być „galaretkowata” krew. Byłam z takimi „akcjami” w szpitalu chyba z 8 razy. Zaraz to mi palców u rąk zabraknie do liczenia 😂
Wiem co czujesz, jak nie boli to jest Ok. A bierzesz acard czy heparynę ?

To super że wyniki dobre, a tak się bałaś [emoji8].
Szkoda tylko że o tych męża wcześniej nie wiedziałaś, bo dałabyś mu tabletki i na pewno jego wyniki by się poprawiły. Teraz to może być za późno, bo trzeba je 3 miesiące brać.
Ale nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem - nie ma przecież tragicznych wyników i na pewno coś wybiorą [emoji8][emoji8][emoji8]
Mam nadzieje, ze coś wybiorą 🙏🏼 cały czas słyszeliśmy , ze endometrioza jest przyczyna , później doszła tarczyca , a teraz to 🤦🏻‍♀️Ja już ogarnelam przeszkody i teraz nasienie 🤔 chyba nie może być za dobrze 🤪ale jestem ciekawa jak podejdą do całej stymulacji , jakie leki i dawki konkretnie dostanę . Cóż - do 6go kwietnia czekamy. Teraz szykuje się na 2 tygodnie w Polsce i to mam w głowie ☺️ ❤️Aaaaa propos tych suplementów dla facetów -co polecacie ? Ja sama zmontowałam Paczusiowi miks tabsow - witamin i minerałów , ale widać nie bardzo pomogły ...

Wg mnie robienir zapadow nie jest takie glupie. W Polsce powoli zsczyna sie panika, zaraz opustoszeja polki, wiec po co potem przeplacac? Lepiej kupic troche rzeczy i spokojnie ogladac paranoje z domu [emoji6]
Właśnie odczułam paranoje w sobotę. Chcialam kupić passate do zapiekanki makaronowej.Zwykle takie rzeczy długo ważne mamy w domu w 1szt w zapasie. No to myślę tak, kupię jedną bo jak jedną zużyje to zeby nadal była. No i przy półce z pomidorami w puszkach, przecierami itp bylo tak... No i nie mialam co kupić. To samo mydło,makaron.Dziś moj M byl w sklepie i mówi, że półki uzupełnione ☺
Ja to jakoś nie potrafię nakupić jakoś strasznie na zapas.

Załączniki

• IMG_20200229_172642.jpg
    IMG_20200229_172642.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 75
reklama
Do góry