reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tez Was uwielbiam [emoji3590]
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie [emoji23] [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
[emoji85] Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą [emoji83], ale one chyba nie znają się na internatach [emoji1]
Piękna Madame!

Jak sobie wyobrazalaś??? Najebaną i leżącą na chodniku?
[emoji23][emoji23][emoji23]
A tu taka laseczka nam się pokazała [emoji173]️
Nie poporstu caly czas mialam ja za blondynke i mniej powazna bo przeciez ona taka smieszka jak my ❤ ❤ ❤ No i wychodzi ze tylko ja na zdjeciach wiecznie uplakana ze smiechy. A kiedys wam wrzuce moje powazne zdjecie :-) :):-) :):-) :)

A jakie masz zarodki i który to Twój transfer ?
O klasie zarodków nas nie informują . W czwartek dobie zostały zamrożone i dzień przed transferem wyjmą jeden i zobaczymy czy się będzie dalej rozwijał .w trzeciej dobie mieliśmy jeszcze 11 a w czwartek już tylko 3 .także boje się strasznie ,że nie będą rozwijały się dalej 😟.drugi mój transfer .Pierwszy zakończył się ciąża ale poronienie zatrzymane w 11 tyg ...

reklama
Do góry