reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej. A próbowałaś w tej aptece przy invikcie? Jak wczesniej szukalam to dzwonilam wszedzie i tam mieli wiekszy zapas. Jeszcze dr Niedbala mówiła ze w aptece klinicznej musi byc i byl. :)
Lilianka jest z Pomorza i to ona szuka. W Wawie jest podobno w tej klinicznej i twj przy Novum i tam gdzie ewentualnie zostały wczesniejsze zapasy.

reklama
A boli Cie ? Te skrzepy to może być „galaretkowata” krew. Byłam z takimi „akcjami” w szpitalu chyba z 8 razy. Zaraz to mi palców u rąk zabraknie do liczenia [emoji23]
Wiem co czujesz, jak nie boli to jest Ok. A bierzesz acard czy heparynę ?
Delikatnie pobolewa. Ty to masz dopiero przygody, przecież to idzie osiwieć. Ani acardu ani heparyny nie biorę. A powinnam?

Mam nadzieje, ze coś wybiorą 🙏🏼 cały czas słyszeliśmy , ze endometrioza jest przyczyna , później doszła tarczyca , a teraz to 🤦🏻‍♀️Ja już ogarnelam przeszkody i teraz nasienie 🤔 chyba nie może być za dobrze 🤪ale jestem ciekawa jak podejdą do całej stymulacji , jakie leki i dawki konkretnie dostanę . Cóż - do 6go kwietnia czekamy. Teraz szykuje się na 2 tygodnie w Polsce i to mam w głowie ☺ ❤Aaaaa propos tych suplementów dla facetów -co polecacie ? Ja sama zmontowałam Paczusiowi miks tabsow - witamin i minerałów , ale widać nie bardzo pomogły ...
Profertil men. Ja bioer fame a Łukasz bral men tylko ze u niego nie bylo zle ale i tak bral i po ostatnim badaniu gdzie zrobilismy chromatyne nasienia wyszlo ze ma prawie 90% plemnikow dobrych a przy tm ma 4 morfologie wiec sie tego balam.

W domu juz parówko?
Co ty masz za Tv że nie masz Ttv i Discovery?
Mam netie. Wiesz ze ja malo wiem co mam bo wszytsko Łukasz ogarnia ;) Tak nastawiam sobie kapiel bo musze broszke wypucowac 😂 😂 😂 zjem mam na dzisiaj pstraga. I wyzwania sie trzymam do dnia punkcji tylko rybka ;) Glowa mnie dzisiaj bardzo bole ale mysle ze to od estrofemu.

Mam netie. Wiesz ze ja malo wiem co mam bo wszytsko Łukasz ogarnia ;) Tak nastawiam sobie kapiel bo musze broszke wypucowac [emoji23] [emoji23] [emoji23] zjem mam na dzisiaj pstraga. I wyzwania sie trzymam do dnia punkcji tylko rybka ;) Glowa mnie dzisiaj bardzo bole ale mysle ze to od estrofemu.
No ja nie wiem co ty w tej pracy robisz że broszka brudna [emoji33][emoji33][emoji33].
Ja się do spaghetti zabieram dla mojego Placka, a dla siebie jutro znów tortillę robię bo się nią nie najadłam [emoji12]

No coś ty?!?! Masz trzecie oko czy cuś[emoji12]. My i tak cię uwielbiamy [emoji8][emoji8][emoji8]
Tez Was uwielbiam ❤️
Noooooo doooooobbbbraaa ... znalazłam takie jedno co chyba dobrze pasuje mi to otoczenie 😂 🤣🤣🤣
🙈 Może mnie później dewoty na mojej podkarpackiej wsi nie dorwą 👹, ale one chyba nie znają się na internatach 😄

reklama
Mam netie. Wiesz ze ja malo wiem co mam bo wszytsko Łukasz ogarnia ;) Tak nastawiam sobie kapiel bo musze broszke wypucowac 😂 😂 😂 zjem mam na dzisiaj pstraga. I wyzwania sie trzymam do dnia punkcji tylko rybka ;) Glowa mnie dzisiaj bardzo bole ale mysle ze to od estrofemu.
Ty to masz super @bazylia128 ze swoim Łukaszem ale ja to bym nie wytrzymała jak by moj M miał coś ogarniać...bo ja wszystko lubię mieć pod kontrola :)

Do góry