reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak dostalam pimafucorti jakies globulki dopochwowe . Kurcze najgorsze jesto ze caly wyjazd poszedl w dupe. Znowu bilety ,hotel, parking, samochod i kupe kasy trzeba wywalic[emoji20] ale nic takie zycie powinnam sie przyzwyczaić ze zawsze mnie kopie w dupe. Przepraszam ze dzisiaj tak narzekam ale dola mam[emoji24]
;( nawet sobie nie mogę wyobrazić jakie to są koszty.. w Gdyni , blisko kliniki jest bardzo fajny hostel, czysciutki, właściciel mega. Nazywa się In Hostel Gdynia. My tam trafiliśmy jak był Airon Gdynia i nigdzie nie było już wolnych hoteli. Cena bardzo atrakcyjna jak na środek sezonu, a naprawdę tam fajnie. Polecam.

;( nawet sobie nie mogę wyobrazić jakie to są koszty.. w Gdyni , blisko kliniki jest bardzo fajny hostel, czysciutki, właściciel mega. Nazywa się In Hostel Gdynia. My tam trafiliśmy jak był Airon Gdynia i nigdzie nie było już wolnych hoteli. Cena bardzo atrakcyjna jak na środek sezonu, a naprawdę tam fajnie. Polecam.
Wiesz nam się udalo wynająć mieszkanie. Jest prawie w centrum. Jak jest wolne to zawsze bierzemy. Ta pani juz nam znizke daje bo juz tyle razy bylismy . Fajnie blisko morza. Ale dziekuje za podpowiedź. Jezeli nie uda mi sie z tym mieszkaniem to wezme pod uwage ten hostel.

Co ja mam teraz zrobić? 😫 Wizytę mam dopiero 16 marca, wcześniej nie dostanę się nigdzie, polski lekarz raz w miesiącu przyjeżdża i bd dopiero 16-tego
Pojdz do jakiegos GP z listą leków jaką bierzesz i popros o recepte,ja w Irlandii wykupowalam leki w zeszłym tygodniu, bo tez mi sie kończyły. Co prawda spędziłam godzine w aptece bo tutaj te leki sie nazywaja high tech i musza wykonac farmaceuci ze 20 telefonow zanim je wydadza,ale się udało. Nie wiem czy bierzesz prolutex ale u Nas to sie nazywa LUBION jakby co i o dziwo nie ma z nim problemu jak w Pl. Ja w Bootsie zamawiałam te leki i byly na drugi dzien.

No heeeej. A ja juz po wizycie. Zdjecia nie wkleje bo dzis naprawde bylo niewyraznie. Serduszko bije, tętno 171 :) i Maluszek mierzy 2.55cm. Z usg wychodzi 9tc+2. A jest 9+4 wg lekarza. A wg kalkulatora 9tc+5 takze tak.;) najwazniejsze ze wszystko dobrze [emoji177][emoji4][emoji4]
Super [emoji173][emoji173][emoji173] spory juz ten maluszek ;)

reklama
Do góry