reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak dostalam pimafucorti jakies globulki dopochwowe . Kurcze najgorsze jesto ze caly wyjazd poszedl w dupe. Znowu bilety ,hotel, parking, samochod i kupe kasy trzeba wywalic[emoji20] ale nic takie zycie powinnam sie przyzwyczaić ze zawsze mnie kopie w dupe. Przepraszam ze dzisiaj tak narzekam ale dola mam[emoji24]
;( nawet sobie nie mogę wyobrazić jakie to są koszty.. w Gdyni , blisko kliniki jest bardzo fajny hostel, czysciutki, właściciel mega. Nazywa się In Hostel Gdynia. My tam trafiliśmy jak był Airon Gdynia i nigdzie nie było już wolnych hoteli. Cena bardzo atrakcyjna jak na środek sezonu, a naprawdę tam fajnie. Polecam.

;( nawet sobie nie mogę wyobrazić jakie to są koszty.. w Gdyni , blisko kliniki jest bardzo fajny hostel, czysciutki, właściciel mega. Nazywa się In Hostel Gdynia. My tam trafiliśmy jak był Airon Gdynia i nigdzie nie było już wolnych hoteli. Cena bardzo atrakcyjna jak na środek sezonu, a naprawdę tam fajnie. Polecam.
Wiesz nam się udalo wynająć mieszkanie. Jest prawie w centrum. Jak jest wolne to zawsze bierzemy. Ta pani juz nam znizke daje bo juz tyle razy bylismy . Fajnie blisko morza. Ale dziekuje za podpowiedź. Jezeli nie uda mi sie z tym mieszkaniem to wezme pod uwage ten hostel.

Co ja mam teraz zrobić? 😫 Wizytę mam dopiero 16 marca, wcześniej nie dostanę się nigdzie, polski lekarz raz w miesiącu przyjeżdża i bd dopiero 16-tego
Pojdz do jakiegos GP z listą leków jaką bierzesz i popros o recepte,ja w Irlandii wykupowalam leki w zeszłym tygodniu, bo tez mi sie kończyły. Co prawda spędziłam godzine w aptece bo tutaj te leki sie nazywaja high tech i musza wykonac farmaceuci ze 20 telefonow zanim je wydadza,ale się udało. Nie wiem czy bierzesz prolutex ale u Nas to sie nazywa LUBION jakby co i o dziwo nie ma z nim problemu jak w Pl. Ja w Bootsie zamawiałam te leki i byly na drugi dzien.

No heeeej. A ja juz po wizycie. Zdjecia nie wkleje bo dzis naprawde bylo niewyraznie. Serduszko bije, tętno 171 :) i Maluszek mierzy 2.55cm. Z usg wychodzi 9tc+2. A jest 9+4 wg lekarza. A wg kalkulatora 9tc+5 takze tak.;) najwazniejsze ze wszystko dobrze [emoji177][emoji4][emoji4]
Super [emoji173][emoji173][emoji173] spory juz ten maluszek ;)

reklama
Do góry