reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Siemanko [emoji8] Ja też się w nocy obudziłam bo kot mi na panele szczał [emoji33][emoji33][emoji33]. Już trzeci raz, nie wiem co się z nim dzieje, nigdy tak nie robił, dziad[emoji33]
Masz pieski??? Zdjęcie mile widziane [emoji8]
A jest wykastrowany? Bo jak nie, to koniecznie trzeba to zrobić. Zaczyna sie marcowanie[emoji85][emoji85][emoji85]

@Ananasowa93 kochanie, życzę Ci wszystkiego najpiekniejszego oraz spełnienia największego marzenia. Niech dzisiejszy dzień będzie lepszy niż wczoraj, dziś czuj się jak prawdziwa księżniczka [emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512] zjedz duzo pysznego jedzenia, popij winkiem i uszy do góry! Jeśli to Twoje 27 urodziny, to jesteś jeszcze bardzo młoda ;)

Siemanko
emoji8.png
Ja też się w nocy obudziłam bo kot mi na panele szczał
emoji33.png
emoji33.png
emoji33.png
. Już trzeci raz, nie wiem co się z nim dzieje, nigdy tak nie robił, dziad
emoji33.png

Masz pieski??? Zdjęcie mile widziane
emoji8.png
Tak? Bo już myślałam,że ze mną cos nie tak ;(
Ja sie psów boje, ale wiem,ze przyjdzie taki moment, ze małż mi pieska przyniesie. Jak będę miała od małego to będzie inaczej;)
Ja zaś kotów 😉
Choć jak byłam mała to u nas i psy i koty i chomik i papugi. Zwierzyniec w domku 😉

Załączniki

• 15830468658161581808878075225913.jpg
    15830468658161581808878075225913.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 59
reklama
Siemanko [emoji8] Ja też się w nocy obudziłam bo kot mi na panele szczał [emoji33][emoji33][emoji33]. Już trzeci raz, nie wiem co się z nim dzieje, nigdy tak nie robił, dziad[emoji33]
Masz pieski??? Zdjęcie mile widziane [emoji8]
Zdjęcie wstawiłam.
Moja Nuska.
Odeszła w listopadzie, po 16 latach.
Na razie nie chce psów...

Do góry