reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No dobra dziewczyny, już jestem z ostatnim pingwinem. Blastka 4BB skąpana w embryoglue wjechała w moją zamkniętą na amen macice 😂 nie mógł się lekarz przebić tak mialam wszystko ze stresu zaciśnięte 🤦🏻 trzymajcie kciuki tak mocno jak ja za Was 😘

Mam L4 na 2 tygodnie. Tyle wolnego ze chyba zrobię remont na chacie 👷
Trzymam kciuki❤️I czekam na wspaniałe wiadomości 🥰
Będzie dobrze zobaczysz!
Myśl tylko pozytywnie ☺️

reklama
Paskudny układ. Ale u mnie nie lepiej. Byłam niewłaściwą partią dla Pawła, więc również z tego powodu nie mamy z jego rodzicami kontaktu.
Boze jacy ludzie sa okropni. Jak tak mozna?! Nie rozumiem, wola stracic syna niz zaakceptować jego wybor. U mnie tez na początku tesciowa mnie nie umiala zaakceptować. Problem miała ze nie mam studiów tak jak ona. Tylko jednej rzeczy nie rozumiałam , jej synowie tez ich nie mieli wiec dlaczego miała problem do mnie. Jej druga synowa tak ma studia ale majac 32 lata jeszcze w zyciu nie pracowala 🙈 Naszczescie moja tesciowa wola mnie zaakceptować. Jak juz w miarę bylo ok miedzy nami to zmarła 😭 wiec szkoda bo nie mogłyśmy nadrobic tego czasu co stracilysmy😞

@Ananasowa93 kochanie, życzę Ci wszystkiego najpiekniejszego oraz spełnienia największego marzenia. Niech dzisiejszy dzień będzie lepszy niż wczoraj, dziś czuj się jak prawdziwa księżniczka [emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512] zjedz duzo pysznego jedzenia, popij winkiem i uszy do góry! Jeśli to Twoje 27 urodziny, to jesteś jeszcze bardzo młoda ;)
LEBSZY sie pisze noooooo 😂 😂 😂

LEBSZY sie pisze noooooo [emoji23] [emoji23] [emoji23]
[emoji23] A wiesz że jak się z jakiegoś słowa nabija to potem się samemu tak mówi [emoji23]
Jak remontowaliśmy naszą chatę to drzwi do łazienki miał Siwego kumpel wstawiać i obrabiać. I on tak patrzy na te drzwi i mówi: A oni byli bez klamek???
Kuźwa, jebliśmy [emoji23][emoji23][emoji23]. I do tej pory tak między sobą gadamy [emoji23]

reklama
[emoji23] A wiesz że jak się z jakiegoś słowa nabija to potem się samemu tak mówi [emoji23]
Jak remontowaliśmy naszą chatę to drzwi do łazienki miał Siwego kumpel wstawiać i obrabiać. I on tak patrzy na te drzwi i mówi: A oni byli bez klamek???
Kuźwa, jebliśmy [emoji23][emoji23][emoji23]. I do tej pory tak między sobą gadamy [emoji23]
😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 no to nie widze nas we dwie jak bysmy cos takiego uslyszaly :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Do góry