reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wykastrowany, i zawsze mnie budził jak chciał wyjść [emoji848]. Nawet nie trzymam kuwety w domu, bo nigdy nic nie narobił w domu
Kurczę, to może musisz jakas mala kuwetke zorganizować. No i może udać się z nim do weta, niech sprawdzi czy nie ma jakiegoś zapalenia. Nasz jak miał 7 miesięcy zaczal takie koncerty w nocy odwalac, ze po 3 dniach zapisałam go na kastracje i to był ostatni dzwonek. W dniu , w którym go umówiłam zesikal sie pierwszy raz, potem jeszcze raz i zabieg. Na szczescie poskutkowało. Rodziców kocur jeszcze trochę po kastracji sikal.. Ale już tego nie robi

reklama
Ja zaś kotów [emoji6]
Choć jak byłam mała to u nas i psy i koty i chomik i papugi. Zwierzyniec w domku [emoji6]
To labrador? Duzy, piękny pies [emoji7]. Jak się wabi?
Taki prawie identyczny w tamtym roku przegryzł nam siatkę i zapłodnił moja suczkę. Ale byłam zła, mówię ci [emoji33].
Teraz cały zwierzyniec mam wykastrowany i wysterylizowany [emoji846]
O kuźwa doczytałam twojego drugiego posta. Na pewno to bardzo przeżyłaś [emoji853]

reklama
Zgadzam sie z dziewczynami. Jesteś śliczna [emoji7][emoji7][emoji7]
No popatrz, brzydka się odezwała [emoji8][emoji8][emoji8]
Pamiętam jak o sobie pisałaś [emoji8]. Też w siebie nie wierzysz, co nie?
Tak to jest, u siebie tej urody nie widzimy ale komuś innemu to szybko prawimy komplementy.
Dziękuję [emoji8]

Do góry