reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Siemanko [emoji8] Ja też się w nocy obudziłam bo kot mi na panele szczał [emoji33][emoji33][emoji33]. Już trzeci raz, nie wiem co się z nim dzieje, nigdy tak nie robił, dziad[emoji33]
Masz pieski??? Zdjęcie mile widziane [emoji8]
A jest wykastrowany? Bo jak nie, to koniecznie trzeba to zrobić. Zaczyna sie marcowanie[emoji85][emoji85][emoji85]

@Ananasowa93 kochanie, życzę Ci wszystkiego najpiekniejszego oraz spełnienia największego marzenia. Niech dzisiejszy dzień będzie lepszy niż wczoraj, dziś czuj się jak prawdziwa księżniczka [emoji173][emoji511][emoji510][emoji517][emoji513][emoji512] zjedz duzo pysznego jedzenia, popij winkiem i uszy do góry! Jeśli to Twoje 27 urodziny, to jesteś jeszcze bardzo młoda ;)

Siemanko
emoji8.png
Ja też się w nocy obudziłam bo kot mi na panele szczał
emoji33.png
emoji33.png
emoji33.png
. Już trzeci raz, nie wiem co się z nim dzieje, nigdy tak nie robił, dziad
emoji33.png

Masz pieski??? Zdjęcie mile widziane
emoji8.png
Tak? Bo już myślałam,że ze mną cos nie tak ;(
Ja sie psów boje, ale wiem,ze przyjdzie taki moment, ze małż mi pieska przyniesie. Jak będę miała od małego to będzie inaczej;)
Ja zaś kotów 😉
Choć jak byłam mała to u nas i psy i koty i chomik i papugi. Zwierzyniec w domku 😉

Załączniki

• 15830468658161581808878075225913.jpg
    15830468658161581808878075225913.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 67
reklama
Siemanko [emoji8] Ja też się w nocy obudziłam bo kot mi na panele szczał [emoji33][emoji33][emoji33]. Już trzeci raz, nie wiem co się z nim dzieje, nigdy tak nie robił, dziad[emoji33]
Masz pieski??? Zdjęcie mile widziane [emoji8]
Zdjęcie wstawiłam.
Moja Nuska.
Odeszła w listopadzie, po 16 latach.
Na razie nie chce psów...

Do góry