reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

O Nie ja juz jednym okiem patrze bo jutro kogut pewnie u sasiadiw zapieje o 4 ;) A ty mi tu takie :)

[emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] [emoji28] poczekaj do tych bakow napwno jutro wroce ... ledwo patrze na oczy ;) a Łuki sie przebudzil i sie pyta gdzie jego pistolet taki przejety. Lubie wyolbrzymiac jego sprawy zeby tak nie myslal o in vitro. Ma pamiec juz wspominalam pewnie po babci bo on ona bez mrugnieciem oka wszystkim nam sciemnia ze my TO niemry polaczeniu z Francuzami dlatego tez nazwisko wyjatkowe co @Liliana87 potwierzdi ?
Gdzie pistolet [emoji23][emoji23][emoji23].
Nie ma ! Sprzedany [emoji23]

reklama
Nasza kochana @Ananasowa93 ma dzisiaj urodzinki :-) :):-) :):-) :) ZZZZZZDROOOOOWKKKAAAA, milosci, radosci i pocieszenia z nas wszystkich ;) Kochana obiecuje ze wszystko sie ulozy ;)

1583046037666.jpeg

Hej hej [emoji4] dawno nie wchodziłam na konto i trochę zaniedbałam forum [emoji45] u nas się ustatkowało. Właśnie wczoraj byliśmy na II badaniach prenatalnych i z naszą kruszynka jest wszystko dobrze i ma już 505 gram [emoji4] bardzo jestem ciekawa co się tu działo jak mnie nie było [emoji8]
Super kochana [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Cieszę się bardzo że wszystko jest w porządku [emoji3590]

Dobryyy!
Typowa bezsenność zdrowej ciąży [emoji6]
Ale fajny kicio.
Choć ja #team psy[emoji240][emoji240][emoji240]
Siemanko [emoji8] Ja też się w nocy obudziłam bo kot mi na panele szczał [emoji33][emoji33][emoji33]. Już trzeci raz, nie wiem co się z nim dzieje, nigdy tak nie robił, dziad[emoji33]
Masz pieski??? Zdjęcie mile widziane [emoji8]

reklama
Do góry