Linaaa
Fanka BB :)
Widziałam. Wylam przez cały odcinek. To chyba przez zbliżający się okres18:50 TVN Style "In vitro.Nauka czy cud" jakby ktos chciał zobaczyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam. Wylam przez cały odcinek. To chyba przez zbliżający się okres18:50 TVN Style "In vitro.Nauka czy cud" jakby ktos chciał zobaczyć.
Hej hej dawno nie wchodziłam na konto i trochę zaniedbałam forum u nas się ustatkowało. Właśnie wczoraj byliśmy na II badaniach prenatalnych i z naszą kruszynka jest wszystko dobrze i ma już 505 gram bardzo jestem ciekawa co się tu działo jak mnie nie byłoCzy ktoś może wie co dzieje się u Śliwki? Coś dawno się nie odzywała. Śliweczko wzywam cię @Śliwka12345
Super, że się odzywaszMega się cieszę ze wszystko dobrze!!! Niech rośnie dalej malutka zdrowo. Jezu jak ten czas zapierdziela... Dopiero co miałaś transferHej hej dawno nie wchodziłam na konto i trochę zaniedbałam forum u nas się ustatkowało. Właśnie wczoraj byliśmy na II badaniach prenatalnych i z naszą kruszynka jest wszystko dobrze i ma już 505 gram bardzo jestem ciekawa co się tu działo jak mnie nie było
A betunia pozytywna rozumiem? Trzymam kciuki mocno mocno i przesyłam ciążowe fluidy w sumie I trymestr był ciężki bo mdlilo były wymioty i utrata wagi. Teraz w sumie mam wagę jak przed ciąża w sumie przybyło mi 4kg więc nie aż tak dużo. Teraz za to mezy mnie zgagaSuper, że się odzywasz❤Mega się cieszę ze wszystko dobrze!!! Niech rośnie dalej malutka zdrowo. Jezu jak ten czas zapierdziela... Dopiero co miałaś transfer
U mnie na razie dobrze, ale jeszcze niepewnie.Transfer był 15.02.We wtorek będzie usg pęcherzykowe. Tydzień później serduszkowe. Jak możesz to pls trzymaj żeby wszystko było dobrze.
No i opowiedz jak się czujesz? Fotka brzuszka bardzo mile widziana
WowTo dziecinka ładnie rośnie, a Ty jeszcze nie bardzo. Znaczy, ze zapowiada się sexi mama jak nicA betunia pozytywna rozumiem? Trzymam kciuki mocno mocno i przesyłam ciążowe fluidy w sumie I trymestr był ciężki bo mdlilo były wymioty i utrata wagi. Teraz w sumie mam wagę jak przed ciąża w sumie przybyło mi 4kg więc nie aż tak dużo. Teraz za to mezy mnie zgaga
Tylko że sexi mama ma 90kg i wygląda jak wieloryb ale nie narzekam w końcu po to się człowiek tyle starał żeby dzidzi a rosła a waga będę się przejmować później sumer bardzo się cieszę że betunia pozytywna jakieś specjalne zalecenia leki czy coś że teraz się udało?Wow☺To dziecinka ładnie rośnie, a Ty jeszcze nie bardzo. Znaczy, ze zapowiada się sexi mama jak nic
Tak moja ostatnia beta z 10dpt byla 278☺Teraz sprawdzę dopiero we wtorek czyli 17dpt. Coś mi mówi ze już pół poniedziałku będę chodziła wystrachana...
Prawidłowe podejścieTylko że sexi mama ma 90kg i wygląda jak wieloryb ale nie narzekam w końcu po to się człowiek tyle starał żeby dzidzi a rosła a waga będę się przejmować później sumer bardzo się cieszę że betunia pozytywna jakieś specjalne zalecenia leki czy coś że teraz się udało?
2020 rok będzie masz i na pewno wszystko będzie dobrzePrawidłowe podejście
U nas od stycznia byla nowa procedura, jakimś cudem miałam świeży transfer, ktorego nie planowałam plus przed transferem złapało mnie przeziębienie. Na razie cieszymy się ostrożnie i czekamy na ❤.
Współczuję;(Kurde dziewczyny mam problem z myciem zębów. Zarówno rano jak i wieczorem. Rano po umyciu jest przytulanie umywalki i na wieczór jest to samo. Pierwszy raz nie dałam rady i wyczyściłam żołądek [emoji22] no nie mogę ogarnąć ślinotoku po umyciu zębów. A bez to nie wyjdę z domu [emoji33][emoji33] no masakra