Mój Siwy pojechał na trening na tej swojej kozie gdzieś do jakiegoś Więcborka. Śpi w hotelu z chłopakami i jutro też trenuje i wieczorem do domua dlaczego sama spisz o i zobacz nawet @Dakita30 sie smieje [emoji173] [emoji7]
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
Ja z toaletą sie widze rzadko,ale tak mam od zawsze, nie wiem czy ten wysoki progesteron cos zmienił.No ja bierzesz doustnie to można tu zwiększyć.
A nie zapychacie się? Przy takich dawkach proga? W sensie zaparć itd?
3dpt prog mialam na poziomie 32 a 16dpt 100. Zawsze dostawalam taki sam zestaw leków,nawet tu w Irlandii jak dokupowalam to mimo ze recepte mialam to i tak z apteki dzwonili czy aby na pewno potrzebuje 4rodzaje progesteronu.
Mi nie kazali. Ale odkąd zmądrzałam badam. Mało tego-badam przed transferem.
Mało tego - sprawdzę endometrium przed transferem.
I jeszcze estradiol będę monitować.
Jak już Kuwaaaaaa doczekam tego transferu
Mi zawsze mowil, ze musi byc min 20. Przy pierwszym świeżym mialam 100, przy 2 juz 16 i wlaczyl prolutex no i przy 3 jakoś 14 i tez kazał brać. W 10dpt mialam progesteron 40 A dawki zostawił te same.
No to niezły masz zapas- nie zabraknie na pewno ta luteina pod język jeat paskudna. Caly czas w buzi gorzko. Język biały ,poliki też. Potrawy jakies takie gorzkie. Ale trzeba przetrwac[emoji123]
A nie boli Was głowa od tego progesteronu? Mi od wczoraj pęka normalnie... Ale dziwne ze od wczoraj dopiero skoro biorę piguły już prawie tydzień i też mam trochę problem z ale daje radę bez leków póki co mysle ze to przez to ze jestem wege.. Bardzo duzo jem warzyw żeby się zapchać...
A bierzesz encorton?A nie boli Was głowa od tego progesteronu? Mi od wczoraj pęka normalnie... Ale dziwne ze od wczoraj dopiero skoro biorę piguły już prawie tydzień i też mam trochę problem z ale daje radę bez leków póki co mysle ze to przez to ze jestem wege.. Bardzo duzo jem warzyw żeby się zapchać...
Bo głową to po nim mi nawala zawsze
Liliana87
I jaki materac [emoji7] no sypialnia w stylu glamour [emoji173]
Liliana87
Tak[emoji173] i mam nadzieję,że niedługo w trojeczke [emoji173]Echh.
Przykre czasami są te rodzinne sprawy... Ale! Najważniejsze, że Wy jesteście szczęsliwi[emoji176][emoji176][emoji176]
Z mięskiem, cebulką to znam i robię.A to ja robię taki fulwypas z mięskiem, cebulką, ewentualnie owockami i milionem przypraw w zależności od designu. Już mi ślinka cieknie[emoji4][emoji39][emoji39][emoji39] lubię różne ale najbardziej z kurkumą, papryką, daktylem, morelą i sezamem[emoji39][emoji39][emoji39][emoji39]
Ale że ram o przepis na ten z kurkumą (która uwielbiam) i owocami
Liliana87
Gryzie, niestety. Ale on twardy zawodnik jest tesciu to dobrze wychowałNieciekawa sytuacja, nie zazdroszczę [emoji853]. Na pewno to twojego męża gryzie w środku, ale tak to czasem jest z rodziną, z pseudo rodziną [emoji853]. I skoro oni pokazali swoje prawdziwe oblicze to widzę że nie ma czego żałować [emoji8]
A co do domu, to myślę że musisz @bazylia128 jakieś plany wysłać, bo ci spokoju nie da [emoji23]
Nasze mieszkanko to pewnie u @bazylia128 jakis jeden wielki pokój albo piwnica [emoji1787]
Nieee utrogestan, i progesterone besins... I estrofem i acard i metypred dżizas trochę tego jest...A bierzesz encorton?
Bo głową to po nim mi nawala zawsze
reklama
Liliana87
Czasami ludzie mają nawalone pod kopułą. Ale życie uczy nas twardej dupy. Nie damy się!Paskudny układ. Ale u mnie nie lepiej. Byłam niewłaściwą partią dla Pawła, więc również z tego powodu nie mamy z jego rodzicami kontaktu.
Podziel się: