reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A nie boli Was głowa od tego progesteronu? Mi od wczoraj pęka normalnie... Ale dziwne ze od wczoraj dopiero skoro biorę piguły już prawie tydzień [emoji15] i też mam trochę problem z [emoji90] ale daje radę bez leków póki co :) mysle ze to przez to ze jestem wege.. Bardzo duzo jem warzyw żeby się zapchać...
Nie. Na szczescie nie boli głowa. Jak już coś odczuwam to żołądek. I teraz tez coś czuje, ale jakby głód? Chyba musze zjeść druga kolację [emoji85]

reklama
Kochane mam straszne mdłości, osłabienie, zawroty głowy. Dziś jest strasznie. Mam problem, żeby coś wypić nie mówiąc o jedzeniu. Brzuch ciągle wzdęty i boli mnie lewy jajnik jak ruszam noga. W czwartek była punkcja, a estradiol we wtorek ponad 8000. Już nie wiem co ze sobą robić. Czy to skutki uboczne tego dostinexu? Pisałam do lekarza maila, ale nie odpisuje😓

Kochane mam straszne mdłości, osłabienie, zawroty głowy. Dziś jest strasznie. Mam problem, żeby coś wypić nie mówiąc o jedzeniu. Brzuch ciągle wzdęty i boli mnie lewy jajnik jak ruszam noga. W czwartek była punkcja, a estradiol we wtorek ponad 8000. Już nie wiem co ze sobą robić. Czy to skutki uboczne tego dostinexu? Pisałam do lekarza maila, ale nie odpisuje[emoji29]
A mierzysz wagę i obwod brzucha?

Dziewczynki wybaczcie, ze wcisnę się ze swoimi żalami między wasza miła pogawędkę ale dziś jest dla mnie strasznie smutny dzień. Jutro mam urodziny ale dziś rodzice zorganizowali ekstra obiad torcik i te sprawy.
Jestem im bardzo wdzięczna ale naprawdę wolałabym zapomniec o kolejnych urodzinach ...
Dokładnie rok temu zdmuchnąć świeczki z tortu, marzyłam żeby w tym roku nam się udało żebym wkoncu została mama ... minął kolejny rok a my jesteśmy dalej sami. Dziś pierwszy raz od początku naszej walki o dziecko czuje się jałowa jak pustynia.
Kiedyś kupiłam sliczne body z napisem i Love you daddy i chciałam dać mężowi razem z pozytywnym testem. Mija 4 rok jak leżą na dnie szafy razem z segregatorem ciążowym.
Nie mogę dziś opanować łez, wiem ze nikt mnie nie zrozumie tak jak wy.
Wybaczcie musiałam ...

Kochane mam straszne mdłości, osłabienie, zawroty głowy. Dziś jest strasznie. Mam problem, żeby coś wypić nie mówiąc o jedzeniu. Brzuch ciągle wzdęty i boli mnie lewy jajnik jak ruszam noga. W czwartek była punkcja, a estradiol we wtorek ponad 8000. Już nie wiem co ze sobą robić. Czy to skutki uboczne tego dostinexu? Pisałam do lekarza maila, ale nie odpisuje😓
Ty chyba powinnaś być na sorze dawno. To jest hiperstymulacja 😳

Dziewczynki wybaczcie, ze wcisnę się ze swoimi żalami między wasza miła pogawędkę ale dziś jest dla mnie strasznie smutny dzień. Jutro mam urodziny ale dziś rodzice zorganizowali ekstra obiad torcik i te sprawy.
Jestem im bardzo wdzięczna ale naprawdę wolałabym zapomniec o kolejnych urodzinach ...
Dokładnie rok temu zdmuchnąć świeczki z tortu, marzyłam żeby w tym roku nam się udało żebym wkoncu została mama ... minął kolejny rok a my jesteśmy dalej sami. Dziś pierwszy raz od początku naszej walki o dziecko czuje się jałowa jak pustynia.
Kiedyś kupiłam sliczne body z napisem i Love you daddy i chciałam dać mężowi razem z pozytywnym testem. Mija 4 rok jak leżą na dnie szafy razem z segregatorem ciążowym.
Wybaczcie musiałam ...
Nie ma na to słów, które poprawia nastrój.
Trza wypłakać swoje. Poprawić koronę i walczyć dalej o nasze marzenie💓
Nie jesteś sama.

Wiesz...
Ja nikomu jeszcze o tym nie mówiłam.
Ale. Na dnie ostatniej szuflady w komodzie na ubrania mego Małża(ona jest najmniej używana), mam schowane malusie, mnie niusie skarpeciochy różowe i kremowe dla mojej córci wymarzonej... Kupiłam chyba z 5 lat temu, nie mogłam im się oprzeć 😥
I tak czekam na ten dzień, jak będę mogła memu Małżowi je pokazać...
Echhhhhhhhhh😥

reklama
Wybaczcie musiałam ...
Kochana wiem co czujesz. My tak od 7 lat jesteśmy rozjebani... Potrzebny jest czas na żal, ale też nie możn się izolować za bardzo. Rodzice na pewno chcieli dobrze, chociaz powinni uszanować ze czegos niw chcesz... Sciskam cie mocno ❤

Do góry