Liliana87
Fanka BB :)
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji54][emoji1787] medal dla Babci!!!Moj tez tak mowi !!!! Ale za to moja babcia potrafi mi o tym calymi godzinami opowiadac Gorsze tylko sa te tureckie seriale i jakis grzech fatamagali czy cos [emoji23] [emoji23] [emoji23] Ale zebys ty slyszala jak ona mi to opwiada: No i ona ci tam weszla !!! Jezusienku i zarutko jej leco te lzy tak jej leco jezusie nazarenski no jak ona se teraz bedzie fajnie zyla przecie to lojna teraz napewno powinna w klolku rozanca naswintszego pirszo byc przewodniczko a ile lona bedzie tero mialoa gosci to pan bog jeden tylko wie no przeca powinni jej kawe jeszce zasponsorowac co ty na to wnucuchna ?
Moja oglądała Mode na sukces, jak u niej bylam to z nia oglądałam i zawsze wiedziałam o co chodzi. I mieli na wsi taka sąsiadkę, panią Kapciakową, i przychodziła po modzie i przeżywała. I tam była taka Shilla A ta kapciakowa na nią mowila Szyja..[emoji23] o jak Kapciakowa szła do Babci to Dziadek zawsze mowil " uważaj Hela, Szyja idzie "[emoji23]