reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@bazylia128 mozesz dopisać mnie proszę do kalendarza? Histeroskopia 13/03
Dziś dostałam okres, dzwoniłam i można zrobić w minimum 8 dniu cyklu do 15. Nie wiem czemu tak dziwnie u nich, ale ciul, umówiłam się na piątego trzynastego 😂, bo wtedy sobie wezmę wolne i będę miała długi weekend 😎.
Ja będę miała tylko badanie, bez żadnych zabiegów, bo nawet jeśli coś znajda, to wyślą mnie na zabieg do szpitala. To badanie robie u jakiegoś lekarza, który specjalizuje się tylko w histeroskopii i wysłał mnie do niego moj lekarz.
Czuje ze coś mam, nie śmiejecie się, ale ja to naprawdę czuje,myśle ze mogę mieć jakieś ogniska endometriozy, bo miałam bardzo bolesne miesiączki zawsze, dopiero od ok dwóch lat się trochę uspokoiło. Jako nastolatka niekiedy z bólu traciłam przytomność, nie szlam do szkoły, wogole to był zawsze koszmar, a nie jestem jakaś bardzo wrażliwa na ból, ale -prawie 20lat! 😱temu(ale zleciało😳) mało kto o tym tyle mówił.
W sumie to bym chciała żeby coś znaleźli i żebym w końcu miała jakaś odpowiedz czemu pierwsza procedura się nie udała.

To super, ważne, że do przodu, czas teraz szybko zleci 💪 przynajmniej sprawdzą wszystko i będziesz spokojniejsza, w międzyczasie porobisz resztę zleconych badań. Po histero też chyba dobrze jest robić transfer ☺

reklama
Kochana, jak zobaczyłam jaki syf na chacie... maz dzisiaj będzie leczył kaca, oj będzie... na kaca najlepsza praca [emoji23] ja? Może dla odmiany poleze???
Tak na serio, poleze sobie bo jak dwa dni dobrze sie czulam tak dziś jakby mdłości wrócily.. kotełek do mnie przyleciał;)Zobacz załącznik 1086254
Ten kotelek to cie musi kochac ;) To milego leniuchowania niech Mareczek biego kolo Ciebie ;) Ja tez ide bieeegggaaaaccccccc ;) Do pozniej dziewczynki ;)

To normalne im bardziej chcesz tym więcej ciężarnych widzisz i coraz większą kryta ja Cię ogarnia. Taka nasza rzeczywistość.
Cześć. Trochę się przypomnę bo mnie tu dawno nie było. W tamtym roku przeszłam in vitro. 2 transfery i się nie udało. Od września zmieniłam klinike zrobiłam badania immunologiczne i histeroskopie z wycinkiem endometrium. Wyszła mi jakąś bakteria na która właśnie biorę antybiotyki. Z Immunologii wyszedł mi zespół antyfosfolipidowy. Czytałam trochę i raczej powoduje on poronienia a ja nigdy w ciąży nie byłam. Czyli w dużym skrócie pół roku minęło i żadnych konkretów. W moim otoczeniu wszyscy zachodzą w ciążę, też Was to denerwuje tak jak mnie?? Czuję taka irytacje i zazdrość. I nikt mnie nie rozumie...

ja oglądałam poprzedni sezon. Wciągnęło mnie[emoji3526]ten eksperyment się zwykle nie udaje. Mam wrażenie zw trochę dlatego ze ludzie sami nie wiedzą czego chcą i kogo naprawdę szukają.Niby mówią o oczekiwaniach i pod to mają dobranych partnerów, ale to się nie sprawdza. No ale zobaczymy. Ja na pewno będę oglądać
No bo chyba nawet w życiu za często nie jest tak,ze czlowiek bach zakochany, ślub i okazuje sie, ze idealnie dobrani.. oni tam na kilka stron opisali jacy są, czego oczekują ale nie sadze by pisali np o swoich slabosciach czy wadach. No ja tez pooglądam jesli nie zapomnę, bo te jestem ciekawa ;)

Dzien dobry dziewczynkom 😍😍😍 Dzisiaj nic sie nie dzieje wiec nie ma sensu wrzucac kalendarza ;)
Ja wczoraj kolo 20 tak padalm ze nawet nie slyszalam jak Łukasz wchodzil do domu bo pojechal wczoraj odwiezc tesciow do Poznania. Dobrze ze nie chcial podpiac pen driva bo wyszedl by na nekrofila :o A tak mnie roznosilo do caly dzien;) Gdzies ta energia musiala sobie odbic ;) Ale dzisiaj juz pije kawke w domu mam wysprzatane, Zakupy zrobione nawet ciasto - KUPIONE :D:D:D nie upieczone. Przez nasz dom w weekendy czesto sie goscie przewijaja wiec zawsze wole byc gotowa ;) Dlatego zaraz sie zbieram oczywiscie pobiegac bo u mnie sloneczko pieknie swieci. @Liliana87 jak sie czujesz? Kiedy Twoj Marej jedzie do nowej pracy? Ja juz sobie zasadzilam moja szklarenke :D ale mi to radosci dalo hehehhe

Woow normalnie zazdroszczę Ci, że masz tyle energii 🙂 ja o tej porze zwykle piję kawkę i próbuję się jakoś ogarnąć 😂

A tak wogole jak nadrabiałam forum to śmiać mi się chciało jak pisalyscie o tych brwiach wielkich 😂
Ja mam jednego pana któremu robie brwi permanentne metoda włosa, wyglada to bardzo naturalnie i nawet nie widać ze ma zrobione.
To pan okolo 60, elegancik który uważa sie za mega przystojniaka, taki stary młody kogucik 🐓🐥. Dyrektor pewnego magazynu dla panów 😄, obraca się wśród osób, gdzie piękno ponad wszystko 💫.
Na pierwsza wizytę przyniósł mi zdjęcie z gazety modela, przystojnego, wyciąga, rozkłada ta kartkę i mówi ze by chciał takie brwi. No myślałam ze jebne i mnie to przerośnie 😂😂😂. Ledwo się powstrzymałam od śmiechu.
A na koniec porównywał się do modela i stwierdził ze jest zajebi.... 😂😂😂
Dobrze ze piszesz bo zastanawiam się nad takimi brwiami bo na lewym oku mam ubytek brwi tak w 1/3 ich długości od skroni jak by mi wyżarła je jakaś Menda 😜 sama nie wiem co i jak a trochę się boje bo nie chce wyglądać jak idź stad i nie wracaj 🙂 może coś polecisz ?

Wy takie zorganizowane, a ja jeszcze siedzę w pizamie i pije kawe. W domu bałagan, zakupy nie zrobione, tylko kotka nakarmiona, bo łaziła po mnie już od 7.
Oglądam wiadomości i we Francji mówią już o trzecim stopniu epidemii [emoji33], w niektórych regionach ludzie zaczynaja wykupywać wszystko ze sklepów.
@goffa13 a Wy jak? Zrobiliscie jakieś zapasy? @Sezamek82 a jak w Lille?
O kurde, to już nie przelewki[emoji50][emoji50][emoji50]. Rób jakieś małe zapasy, to się nie zmarnuje a przyda sie w razie potrzeby. Uważaj na siebie i kup maseczkę!!!

Oj, kochana.... Tę zazdrość to chyba wszystkie przeżyłysmy[emoji849]. Większość dziewczyn tutaj już jej nie czuje bo w końcu się udało, ale zostało jeszcze trochę niedobitków, w tym ja [emoji8]
U mnie też w okolicy wszyscy są w ciąży, koty i psy kuźwa też [emoji12]
U mnie nawet rybki w moim akwarium 😝

reklama
Dzien dobry dziewczynkom 😍😍😍 Dzisiaj nic sie nie dzieje wiec nie ma sensu wrzucac kalendarza ;)
Ja wczoraj kolo 20 tak padalm ze nawet nie slyszalam jak Łukasz wchodzil do domu bo pojechal wczoraj odwiezc tesciow do Poznania. Dobrze ze nie chcial podpiac pen driva bo wyszedl by na nekrofila :o A tak mnie roznosilo do caly dzien;) Gdzies ta energia musiala sobie odbic ;) Ale dzisiaj juz pije kawke w domu mam wysprzatane, Zakupy zrobione nawet ciasto - KUPIONE :D:D:D nie upieczone. Przez nasz dom w weekendy czesto sie goscie przewijaja wiec zawsze wole byc gotowa ;) Dlatego zaraz sie zbieram oczywiscie pobiegac bo u mnie sloneczko pieknie swieci. @Liliana87 jak sie czujesz? Kiedy Twoj Marej jedzie do nowej pracy? Ja juz sobie zasadzilam moja szklarenke :D ale mi to radosci dalo hehehhe
Kiedy zdążyłaś posprzątać ??? Hm jakaś turbo maszyna czy co??? Ja jeszcze za krzakami za ladami jestem ???? Hmmmmm chyba coś ze mną nie tak ! 😜

Do góry