mary.m
Fanka BB :)
@bazylia128 mozesz dopisać mnie proszę do kalendarza? Histeroskopia 13/03
Dziś dostałam okres, dzwoniłam i można zrobić w minimum 8 dniu cyklu do 15. Nie wiem czemu tak dziwnie u nich, ale ciul, umówiłam się na piątego trzynastego , bo wtedy sobie wezmę wolne i będę miała długi weekend .
Ja będę miała tylko badanie, bez żadnych zabiegów, bo nawet jeśli coś znajda, to wyślą mnie na zabieg do szpitala. To badanie robie u jakiegoś lekarza, który specjalizuje się tylko w histeroskopii i wysłał mnie do niego moj lekarz.
Czuje ze coś mam, nie śmiejecie się, ale ja to naprawdę czuje,myśle ze mogę mieć jakieś ogniska endometriozy, bo miałam bardzo bolesne miesiączki zawsze, dopiero od ok dwóch lat się trochę uspokoiło. Jako nastolatka niekiedy z bólu traciłam przytomność, nie szlam do szkoły, wogole to był zawsze koszmar, a nie jestem jakaś bardzo wrażliwa na ból, ale -prawie 20lat! temu(ale zleciało) mało kto o tym tyle mówił.
W sumie to bym chciała żeby coś znaleźli i żebym w końcu miała jakaś odpowiedz czemu pierwsza procedura się nie udała.
To super, ważne, że do przodu, czas teraz szybko zleci przynajmniej sprawdzą wszystko i będziesz spokojniejsza, w międzyczasie porobisz resztę zleconych badań. Po histero też chyba dobrze jest robić transfer ☺