reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

W szpitalu długo się czeka na termin, ja chodzę do swojego lekarza do gabinetu, wiec zawsze jakiś termin się znajdzie w miarę szybko.
Tak zleci, pamietam jak w październiku zaczynałam stymulację, później dwa transfery, a teraz już kolejny raz.
Czuje ze okres nadchodzi, wiec za niedługo umówie się na histeroskopie i później już będzie z górki [emoji6].
Tobie tez zleci szybko [emoji846] czytałam kiedyś, ze w Lille jest bardzo dobra klinika leczenia niepłodności, nie wiem czy jest jedna czy jest ich więcej.
Chyba są dwie kliniki w Lille. Ja chodze do tej przy szpitalu. Tak mi nakazal moj gin, mam nadzieje ze wiedzial co robi. Nawet nie wiem, czy moja prowadzaca ma tez wizyty prywatnie, dopytam w przyszlym tygodniu.
Mam nadzieje, ze @ niedlugo przyjdzie i na spokojnie bedziesz mogla poumawiać swoje badania.

reklama
Wyślij Aduś to na priva, ona mówiła że tak szybciej zobaczy. Ja jej wczoraj też wysyłałam
Tak tam dzięki już napisałam i odpisała :) mam dobry Kir 💪 Mam mało braków, dwa aktywacyjne ale jeden implantacyjny... nie wiem co Sydor mi zaleci, zobaczymy po reszcie wyników ale dopiero w piątek będę mieć. 😘

Fajnie by bylo gdybysmy sie wszystkie skrzyknely. Jak by co to ja dom mam duzy tylko nie wiem co na to Alutka i Ozi najwyzej was wszystkie bedzie gwalcil ;)
Dziewczyny, miejscówka już ogarnięta [emoji12]. W wakacje robimy nalot na @bazylia128[emoji12]
Żeby się teraz nie wyparła [emoji23]

@Alicja90 @Tasza za wysokie bety ❤@mary.m za punkcję ❤
Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę 😅

Dziękuję, ale do wieczora jeszcze daleko... A ja już głupieje, siedzę w pracy macam cycki co chwila bo przestały boleć, brzuch nie ćmi... I już sobie wkręcam, że na pewno beta bd malejąca dziś!
Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę 😅
Nooo ogarnij sie lepiej😛😛😛 beta bedzie wyje.na w kosmos 😁 to ze nie ćmi i piersi nie bolą to nic zlego...przeciez nie kazdego dnia ma sie te same objawy😊😌 uspokajam Ciebie i siebie przy okazji 😁 no! To teraz do roboty. Niech szybko mija😅

Niech któraś mi pociśnie trochę to może się ogarnę [emoji28]
Zaraz bedzie wieczór;) cycki jak cycki, raz bolą raz nie;) bedzie dobrze !

reklama
Też mam taki plan, zacząć biegać, truchtać, ruszać się trochę więcej, żeby oczyścić głowę i poczuć się lepiej :) Komórek 9, transferu oczywiście nie będzie, tym razem embriolog zalecił msome przy nasieniu, nie wiem do końca co to, ale mąż się zgodził, a potem ja zdziwiona w recepcji, że coś mam zapłacić :) teraz trzymam kciuki za Ciebie 💪
Jeśli słabe nasienie to dobrze, że wziął 🙂 Ja to bym brała wszystko, a aby pomogło 😁 to i nie tak duży koszt przy całości, a może akurat 😍
Dzięki 😘 Kciuki się przydadzą!

Do góry