reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Pisz mi tak dalej [emoji7] też te słowa powinnam czytać codziennie! Ja to mam takiego lenia, że szok. Ale jak mam dużo na głowie to myślę o tym, żeby ten stres wybiegać lub wykrzyczeć. Sama nie wiem.
@fredka84 ale super wieści [emoji7] kciuki za jutrzejszą wizytę!
@mary.m jak tam?! Ile udało się jajec pobrać?[emoji8]
Jutro akcja policji Speed[emoji849][emoji849][emoji849]. Może być o nas jutro głośno [emoji23]

reklama
Dziękuję bardzo za kciuki [emoji173] [emoji3059] wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne [emoji123]
To dobry wynik [emoji173]️
Teraz kciuki za piękne blastki [emoji110][emoji110][emoji110]

Dziękuję bardzo za kciuki [emoji173] [emoji3059] wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne [emoji123]
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]

Ale suuper :) Zawsze to miesiąc do przodu [emoji4] a wyniki już wszystkie masz?
Wszystkie, wczoraj dostałam i tu Necia z taka oferta wyskoczyła [emoji846]. Adusiek mi pisała że Paśnik mi zaleci immunopresję albo szczepienia : ona poleca szczepienia bo są bardziej skuteczne. No zobaczymy co mi wujcio powie

Pisz mi tak dalej 😍 też te słowa powinnam czytać codziennie! Ja to mam takiego lenia, że szok. Ale jak mam dużo na głowie to myślę o tym, żeby ten stres wybiegać lub wykrzyczeć. Sama nie wiem.
@fredka84 ale super wieści 😍 kciuki za jutrzejszą wizytę!
@mary.m jak tam?! Ile udało się jajec pobrać?😘

Też mam taki plan, zacząć biegać, truchtać, ruszać się trochę więcej, żeby oczyścić głowę i poczuć się lepiej :) Komórek 9, transferu oczywiście nie będzie, tym razem embriolog zalecił msome przy nasieniu, nie wiem do końca co to, ale mąż się zgodził, a potem ja zdziwiona w recepcji, że coś mam zapłacić :) teraz trzymam kciuki za Ciebie 💪

reklama
U nas w invikcie na nfz? A to nie jest tak ze na nfz moga starać się osoby po 35 roku zycia? Czy cos mi sie miesza? I dobrze rozumiem ze usg prenatalne moga wukonywac wybrani ginekolodzy?
Na nfz po 35 rż jest za free, ale zapytaj. Co Ci szkodzi.
Mi te Miśtę (konkretnie ją) polecał Pałasz. Nie wiem nawet ilu jest tam ginów ktorzy robią takie usg, ale ona się w tym specjalizuje. Jest wychowanką prof. Dębskiego i ma dobre oko jak to mówią.

Do góry