Jutro akcja policji Speed[emoji849][emoji849][emoji849]. Może być o nas jutro głośno [emoji23]Pisz mi tak dalej [emoji7] też te słowa powinnam czytać codziennie! Ja to mam takiego lenia, że szok. Ale jak mam dużo na głowie to myślę o tym, żeby ten stres wybiegać lub wykrzyczeć. Sama nie wiem.
@fredka84 ale super wieści [emoji7] kciuki za jutrzejszą wizytę!
@mary.m jak tam?! Ile udało się jajec pobrać?[emoji8]
reklama
Aby bezpiecznieJutro akcja policji Speed[emoji849][emoji849][emoji849]. Może być o nas jutro głośno [emoji23]
To dobry wynik [emoji173]️Dziękuję bardzo za kciuki [emoji173] [emoji3059] wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne [emoji123]
Teraz kciuki za piękne blastki [emoji110][emoji110][emoji110]
Liliana87
Fanka BB :)
Trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji173]Dziękuję bardzo za kciuki [emoji173] [emoji3059] wszystko sprawnie poszło, pobrali 9 komórek, więc chyba dobrze (ostatnio tylko 3). Dobrze się spało, wybudziłam się bez problemu, brzuch trochę boli. Teraz czekamy co dalej, więc kciuki wciąż będą potrzebne [emoji123]
mary.m
Robią problemy, nawet na stronie jest napisane że nie zamieniają wizyt [emoji849].
Tak że to cud, że nie było żadnych problemów [emoji849]
Ale suuper Zawsze to miesiąc do przodu a wyniki już wszystkie masz?
bazylia128
Tak blisko mnie bedzieszJutro akcja policji Speed[emoji849][emoji849][emoji849]. Może być o nas jutro głośno [emoji23]
Wszystkie, wczoraj dostałam i tu Necia z taka oferta wyskoczyła [emoji846]. Adusiek mi pisała że Paśnik mi zaleci immunopresję albo szczepienia : ona poleca szczepienia bo są bardziej skuteczne. No zobaczymy co mi wujcio powieAle suuper Zawsze to miesiąc do przodu [emoji4] a wyniki już wszystkie masz?
Nooooo, poniucham te samo powietrze co ty[emoji7]. Mówię ci, w tym roku się zobaczymy [emoji8]Tak blisko mnie bedziesz
mary.m
Też mam taki plan, zacząć biegać, truchtać, ruszać się trochę więcej, żeby oczyścić głowę i poczuć się lepiej Komórek 9, transferu oczywiście nie będzie, tym razem embriolog zalecił msome przy nasieniu, nie wiem do końca co to, ale mąż się zgodził, a potem ja zdziwiona w recepcji, że coś mam zapłacić teraz trzymam kciuki za Ciebie
reklama
Netiaskitchen
Na nfz po 35 rż jest za free, ale zapytaj. Co Ci szkodzi.U nas w invikcie na nfz? A to nie jest tak ze na nfz moga starać się osoby po 35 roku zycia? Czy cos mi sie miesza? I dobrze rozumiem ze usg prenatalne moga wukonywac wybrani ginekolodzy?
Mi te Miśtę (konkretnie ją) polecał Pałasz. Nie wiem nawet ilu jest tam ginów ktorzy robią takie usg, ale ona się w tym specjalizuje. Jest wychowanką prof. Dębskiego i ma dobre oko jak to mówią.
Podziel się: