To było zamierzone [emoji23]Lukier aż kapie[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
JutroA kiedy ty robisz becisko?
Netiaskitchen
Mocno trzymamJa już po pobraniu krwi, czekam na wyniki... Za pół godziny będą, ale otworze dopiero w domu bo mam 40 min do domu, więc jak się okaże beta 0 to wiem, że nie bd w stanie dojechać bez wycia, a wolę dojechać bezpiecznie
Laurka2019
To juz może wzrosto.. a dopiero sie chwalili w tv ze spada liczba chorych na świecie. Czekam kiedy w Irlandii będzie potwierdzony przypadek,bo to kwestia czasu!U nas podaja, ze 4 ofiary smiertelne.
Ja czytam, ze już 5 osób zmarło we Włoszech...to jest przerażajaceTo juz może wzrosto.. a dopiero sie chwalili w tv ze spada liczba chorych na świecie. Czekam kiedy w Irlandii będzie potwierdzony przypadek,bo to kwestia czasu!
Powodzenia kochanaJa już po pobraniu krwi, czekam na wyniki... Za pół godziny będą, ale otworze dopiero w domu bo mam 40 min do domu, więc jak się okaże beta 0 to wiem, że nie bd w stanie dojechać bez wycia, a wolę dojechać bezpiecznie
Pini88
Moja Mayeczka super 3 miesiace juz ma podczytuje was dziewczyny i 3mam ogromne kciuki za was wszystkie jestescie super rok odczekam i wracam po moje mrozaki ciekawe jak mi pojdzie juz mam 32lata czas dziala na moja niekorzysc boje sie podejsc drugi raz mimo ze sie udalo za pierwszym razem buzka kochaneCoraz więcej „za” Cybex em
A jak tam kochana ? Jak maleństwo ? Córeczka chyba
Pozdrawiam z zaśnieżonej Islandii
Czarna1985
Trzymam kciuki
Czarna1985
Dzis spróbuję. Dziekuje za podpowiedźMoże gorące kąpiele albo sauna pomoże ☺
reklama
Czarna1985
Dziękuję bardzo kochana . Wino i sex byl wczorajnic nie pomoglo. Nic próbuje dalejGorąca kąpiel, czerwone wino, sex, wysiłek fizyczny.
Podziel się: