reklama
Kochana my tu tęsknimy za Tobą! Odzywaj się częściej! Co tam z tymi plecami zrobiłaś? Dużo zdrówka Ci życzęCześć Dziewczyny!!!
@Laurka2019 jaaaaj!!!!!! DOCZEKAŁAś SIĘ ❤❤❤strasznie się cieszę
@Liliana87 jaka cudna Fasolinka-
@Netiaskitchen piękna betka dobrze wiesz ,jak bardzo się cieszę.
Reszty Dziewczyn ,które nie wymieniłam ,przepraszam bardzoooooooo .Za wszystkie trzymam
Doczytać Was jest niemożliwością.
@fredka84 ,co u Ciebie?
@s.ols3404 a Ty jak tam????
@Lola83 co u Ciebie Kochanie???
Miłego dnia Skarby Wam życzę ❤ ❤ ❤
Ja już 7 dzień kolejnej stymulacji, wszystko wygląda ok. W czwartek lub piątek punkcja! Tak bardzo bym chciała, żeby się udało... ale komu ja to mówię
No nie wierze oczy zaspane przecieram, ale nie ... dobrze widzę @Murawa is back Bejbe gdzieś Ty była ??!! Tęskniłysmy tu wszystkie ☺☺☺ Jakieś problemy ze zdrowkiem ? Mam nadzieje , ze już jest lepiej i ze wracasz na dobre Tutaj się dzieje ... u mnie w sumie „ stara bieda” walczę z kilogramami - pozostałością po stymulacjach i wariujacej tarczycy ciężko w cholerę , ale właśnie zeszłam z wagi i 1,5 kg zeszło .. uufffff .. ruszyło coś za tydzien wizyta w nowej klinice i decyzja jaki jest dalszy plan ☺ Także wiosna zapowiada się pracowicie
No- 1,5 kg to ładnie
SUPER ,że jest plan!!!!!!!!!!! ja mam nadzieję,że moja wiosna też będzie pracowita i w końcu coś się ruszy.
Musi-oby tylko zdrowie dopisało 11.03 mam ważną wizytę,od niej dużo zależy co dalej-także prosze o kciukasy
Co u Ciebie z tą tarczycą???? Ja chyba swoją muszę wywalić,by w ogóle myśleć o Co niestety wiąże się znowu z czekkkkaaaniem
Kochana my tu tęsknimy za Tobą! Odzywaj się częściej! Co tam z tymi plecami zrobiłaś? Dużo zdrówka Ci życzę
Ja już 7 dzień kolejnej stymulacji, wszystko wygląda ok. W czwartek lub piątek punkcja! Tak bardzo bym chciała, żeby się udało... ale komu ja to mówię
Uda się ,uda Trza tylko czasem dłuuużej poczekać to za złote jajca,c'nie????
A z plecami ,wiesz..... w głowie 20 stka a peselu oszukać się ni daaaaaaaa
Netiaskitchen
Fanka BB :)
No i dobrze. Wielu osobom pomogło. Nie daje to gwarancji, ale jak może pomóc to warto. U mnie teraz było bez embryoglue, ale przy Maksiku braliśmy embryoglue.Hej, co sądzicie o embryo glue? Lekarz mi to wpisał do criotransferu za tydzień...
Hej, co sądzicie o embryo glue? Lekarz mi to wpisał do criotransferu za tydzień...
Jak możesz to bierz . Nie zaszkodzi a może tylko pomóc
Netiaskitchen
Fanka BB :)
No masz rację że ta głowa i pesel to jakoś nie do końca idą w parzeUda się ,uda Trza tylko czasem dłuuużej poczekać to za złote jajca,c'nie????
A z plecami ,wiesz..... w głowie 20 stka a peselu oszukać się ni daaaaaaaa
Jak cudnie, że wracaszJak się czujesz?
dziękuję
ujowooooo...
@Olusja1987 ,co tam u Ciebie Kochanaaa?????
Odezwij się!
Odezwij się!
reklama
Podziel się: