reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

109.5 wynik z 10dpt
Nie dociera to do mnie.
Ale mamy dobry tydzień na forum 3 rosnące bety
@Netiaskitchen i @m0nika90 obysmy sie niedlugo znalazły w kalendarzu porodowym:)
Sciskam Was mocno...
Ale pięknie!!! ❤️❤️❤️Cudowne wiadomości na koniec dnia😍😍😍
Tak myślę, ze długa droga jeszcze przed nami, ale niech już będzie dobrze. Spokojnej juz dziś nocki 😘😘😘

reklama
No powiem dziewczyny ze az serce rośnie z tych dobrych wiadomości, tak wiec każdej z osobna GRATULUJE pięknej bety, oby wszystkim tym co się nie udało, co czekają na swoje małe szczęście w końcu zaświeciło słońce i tez zobaczyły takie piękne wyniki bądź jak nie które tutaj mamusie już z serduszkiem w tle!!!! Tym miłym akcentem kolorowych snów bądź zabawy bądź tez ranka bez kacyka 😉

Cześć Dziewczyny!!!
@Laurka2019 jaaaaj!!!!!! DOCZEKAŁAś SIĘ ❤❤❤strasznie się cieszę🥰🥰🥰
@Liliana87 jaka cudna Fasolinka-🥰🥰🥰🥰😍😍😍
@Netiaskitchen piękna betka🥰🥰🥰 dobrze wiesz ,jak bardzo się cieszę.

Reszty Dziewczyn ,które nie wymieniłam ,przepraszam bardzoooooooo .Za wszystkie trzymam ✊✊✊
Doczytać Was jest niemożliwością.

@fredka84 ,co u Ciebie?
@s.ols3404 a Ty jak tam????
@Lola83 co u Ciebie Kochanie???

Miłego dnia Skarby Wam życzę ❤ ❤ ❤

Cześć Dziewczyny!!!

Reszty Dziewczyn ,które nie wymieniłam ,przepraszam bardzoooooooo .Za wszystkie trzymam ✊✊✊

@fredka84 ,co u Ciebie?

No nie wierze 😳oczy zaspane przecieram, ale nie ... dobrze widzę 😁😉 @Murawa is back 🎉🎉🎉 Bejbe gdzieś Ty była ??!! Tęskniłysmy tu wszystkie ☺️☺️☺️ Jakieś problemy ze zdrowkiem ? Mam nadzieje , ze już jest lepiej i ze wracasz na dobre 🤗😘 Tutaj się dzieje ... 😁😁😁u mnie w sumie „ stara bieda”🤪🤪 walczę z kilogramami - pozostałością po stymulacjach i wariujacej tarczycy 😫🤣 ciężko w cholerę , ale właśnie zeszłam z wagi i 1,5 kg zeszło .. uufffff .. ruszyło coś 🙏🏼😁za tydzien wizyta w nowej klinice i decyzja jaki jest dalszy plan ☺️ Także wiosna zapowiada się pracowicie 🤩😎💪🏼

Ja właśnie w klinice. Dzisiaj się dowiem czy będę miała to crio w przyszłym tygodniu.
Wiesz jak u mnie wiosną i latem wygląda picie kawy na tarasie???
Pierwszy i drugi łyczek kawki - jest pełen luz
- trzeci i czwarty - zaczynam się rozglądać jak pięknie wszystko rośnie
- piąty i szósty - widzę kur...wa chwasty
- siódmy łyk już piję znerwicowana bo zielsko rośnie i już teraz muszę je wyrwać
A potem latam z kubkiem po ogrodzie i gadam do siebie że na hu...mi to wszystko jak tyle roboty [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha u mnie to samo ;))))

Cześć Dziewczyny!!!

@fredka84 ,co u Ciebie?

Jak cudnie, że wracasz😍Jak się czujesz?

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
@Laurka2019 jaaaaj!!!!!! DOCZEKAŁAś SIĘ [emoji173][emoji173][emoji173]strasznie się cieszę[emoji3059][emoji3059][emoji3059]
@Liliana87 jaka cudna Fasolinka-[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji7][emoji7][emoji7]
@Netiaskitchen piękna betka[emoji3059][emoji3059][emoji3059] dobrze wiesz ,jak bardzo się cieszę.

Reszty Dziewczyn ,które nie wymieniłam ,przepraszam bardzoooooooo .Za wszystkie trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]

@fredka84 ,co u Ciebie?

Miłego dnia Skarby Wam życzę [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Witaj;) wszystkiego dobrego i duzo zdrówka [emoji8]

Do góry