reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

109.5 wynik z 10dpt
Nie dociera to do mnie.
Ale mamy dobry tydzień na forum 3 rosnące bety
@Netiaskitchen i @m0nika90 obysmy sie niedlugo znalazły w kalendarzu porodowym:)
Sciskam Was mocno...
Ale pięknie!!! ❤️❤️❤️Cudowne wiadomości na koniec dnia😍😍😍
Tak myślę, ze długa droga jeszcze przed nami, ale niech już będzie dobrze. Spokojnej juz dziś nocki 😘😘😘

reklama
No powiem dziewczyny ze az serce rośnie z tych dobrych wiadomości, tak wiec każdej z osobna GRATULUJE pięknej bety, oby wszystkim tym co się nie udało, co czekają na swoje małe szczęście w końcu zaświeciło słońce i tez zobaczyły takie piękne wyniki bądź jak nie które tutaj mamusie już z serduszkiem w tle!!!! Tym miłym akcentem kolorowych snów bądź zabawy bądź tez ranka bez kacyka 😉

Cześć Dziewczyny!!!
@Laurka2019 jaaaaj!!!!!! DOCZEKAŁAś SIĘ ❤❤❤strasznie się cieszę🥰🥰🥰
@Liliana87 jaka cudna Fasolinka-🥰🥰🥰🥰😍😍😍
@Netiaskitchen piękna betka🥰🥰🥰 dobrze wiesz ,jak bardzo się cieszę.

Reszty Dziewczyn ,które nie wymieniłam ,przepraszam bardzoooooooo .Za wszystkie trzymam ✊✊✊
Doczytać Was jest niemożliwością.

@fredka84 ,co u Ciebie?
@s.ols3404 a Ty jak tam????
@Lola83 co u Ciebie Kochanie???

Miłego dnia Skarby Wam życzę ❤ ❤ ❤

Cześć Dziewczyny!!!

Reszty Dziewczyn ,które nie wymieniłam ,przepraszam bardzoooooooo .Za wszystkie trzymam ✊✊✊

@fredka84 ,co u Ciebie?

No nie wierze 😳oczy zaspane przecieram, ale nie ... dobrze widzę 😁😉 @Murawa is back 🎉🎉🎉 Bejbe gdzieś Ty była ??!! Tęskniłysmy tu wszystkie ☺️☺️☺️ Jakieś problemy ze zdrowkiem ? Mam nadzieje , ze już jest lepiej i ze wracasz na dobre 🤗😘 Tutaj się dzieje ... 😁😁😁u mnie w sumie „ stara bieda”🤪🤪 walczę z kilogramami - pozostałością po stymulacjach i wariujacej tarczycy 😫🤣 ciężko w cholerę , ale właśnie zeszłam z wagi i 1,5 kg zeszło .. uufffff .. ruszyło coś 🙏🏼😁za tydzien wizyta w nowej klinice i decyzja jaki jest dalszy plan ☺️ Także wiosna zapowiada się pracowicie 🤩😎💪🏼

Ja właśnie w klinice. Dzisiaj się dowiem czy będę miała to crio w przyszłym tygodniu.
Wiesz jak u mnie wiosną i latem wygląda picie kawy na tarasie???
Pierwszy i drugi łyczek kawki - jest pełen luz
- trzeci i czwarty - zaczynam się rozglądać jak pięknie wszystko rośnie
- piąty i szósty - widzę kur...wa chwasty
- siódmy łyk już piję znerwicowana bo zielsko rośnie i już teraz muszę je wyrwać
A potem latam z kubkiem po ogrodzie i gadam do siebie że na hu...mi to wszystko jak tyle roboty [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha u mnie to samo ;))))

Cześć Dziewczyny!!!

@fredka84 ,co u Ciebie?

Jak cudnie, że wracasz😍Jak się czujesz?

reklama
Cześć Dziewczyny!!!
@Laurka2019 jaaaaj!!!!!! DOCZEKAŁAś SIĘ [emoji173][emoji173][emoji173]strasznie się cieszę[emoji3059][emoji3059][emoji3059]
@Liliana87 jaka cudna Fasolinka-[emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji3059][emoji7][emoji7][emoji7]
@Netiaskitchen piękna betka[emoji3059][emoji3059][emoji3059] dobrze wiesz ,jak bardzo się cieszę.

Reszty Dziewczyn ,które nie wymieniłam ,przepraszam bardzoooooooo .Za wszystkie trzymam [emoji110][emoji110][emoji110]

@fredka84 ,co u Ciebie?

Miłego dnia Skarby Wam życzę [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Witaj;) wszystkiego dobrego i duzo zdrówka [emoji8]

Do góry