reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochanaaa....nie chcę Cię zasumucać .....ale zgaszenie światła to rejczel ma misja[emoji16][emoji16][emoji16]
Wracam ,wracam.Teraz już będę na bieżąco :)

Wierzę ,że nasz Pasikonik Ci pomoże [emoji110][emoji110][emoji110] Będzie dobrze :)
Ja właśnie już tylko nadzieję pokładam w Pasikoniku.... Strasznie mnie wkur...a to że niby jest wszystko ok a nie mogę zajść [emoji853].
W tygodniu już pewnie będą wyniki to będziemy je interpretować. Boję się że będzie wszystko ok i ciągle nic nie będę wiedziała [emoji853]. Ok ok , już nie biadole, przyjdą wyniki i dopiero się zobaczy

@bazylia128 widzę Cię [emoji8]. Jak nastrój przed imprezą [emoji846]. Bo ja to zawsze do ostatniej chwili stękam że nigdzie nie idę [emoji6]
Zaraz robię jabłecznik ale tym razem z jabłkami smażonymi w garnku. Zawsze tylko tarłam i takie surowe kładłam na ciasto i do piekarnika. Ogólnie to mam fazę na jabłecznik - wiecznie mi jabłka nie pasują i nie pamiętam kiedy jadłam taki zajebisty kwaskowy [emoji848]
Buty do biegania wczoraj dopiero przyszły i są kuźwa za duże, wymieniam. A dziś to chyba w sandałach pobiegnę [emoji49]
hehehehe a ty cio tak wczesnie juz sie za ciacho bierzesz? Ja bylam wczoraj chwile na miescie z kolezanka ale nic nie pilam dzielnie sie trzymalam ;) za to mysle dzisiaj wypic kilka mocniejszych albo jakiegos drinka, wina nie chce bo sie na butelce skonczy ;) Dawno nie pilam to sie boje ze tam jeszcze naodwalam ;) Zawsze spie w stoperach do uszu bo innaczej nie zasne Alutka i Łukasz chrapia. Mialam wczoraj jakis drazliwy dzien chyba lepiej jednak jak chodze do pracy ;) I kladac sie spac zadalam lukaszowi CIAGIEM Chyba z 10 pytan co trwalo lacznie jakies 5 minut i on mi zaczal juz odpowiadac a ja w tym czasie jakos mimowolnie przy nim wlozylam stopery nie czekajac juz na odpowiedzi 😂 odwrocilam sie dupka i od razu zasnelam :D To mi dzisiaj powiedzial ze nastepnym razem jak nie bede mogla zasnac to mi zacznie odpowiadac ;) Zaraz ide pobiegac i pozniej jedziemy do ikei ;), JA sie ciagle denerwuje ze dostane okres bo tak sie czuje a wizyte mi wyliczyl dopiero na 3 marca. Jak to jest jak sie ma owulacje to okres powinien przyjsc chyba za 16 dni tak? Wiec powinnam jeszcze sie trzymac z 5 dni i tak tez jemu powiedzialam. No i sie ciagle denerwuje ;)

Ja właśnie już tylko nadzieję pokładam w Pasikoniku.... Strasznie mnie wkur...a to że niby jest wszystko ok a nie mogę zajść [emoji853].
W tygodniu już pewnie będą wyniki to będziemy je interpretować. Boję się że będzie wszystko ok i ciągle nic nie będę wiedziała [emoji853]. Ok ok , już nie biadole, przyjdą wyniki i dopiero się zobaczy

Dokładnie ,poczekaj na wyniki...
A Ty histeroskopię robiłaś już?
Wiesz ,czasem jest też tak ,że zwyczajnie trzeba swoje "odczekać".Wiem jedno,że prędzej czy póżniej każdej z Nas się uda ❤ ❤ ❤

Wiadomka,że chciałoby się prędzej kuwwwwwwwwwaaaaaa:angry::angry::angry:

No powiem dziewczyny ze az serce rośnie z tych dobrych wiadomości, tak wiec każdej z osobna GRATULUJE pięknej bety, oby wszystkim tym co się nie udało, co czekają na swoje małe szczęście w końcu zaświeciło słońce i tez zobaczyły takie piękne wyniki bądź jak nie które tutaj mamusie już z serduszkiem w tle!!!! Tym miłym akcentem kolorowych snów bądź zabawy bądź tez ranka bez kacyka 😉
Kochana doskonale Ciebie rozumiem, bo czasem lepiej jak cos dolega i sie wie co sie leczy,ja przed transferem powtarzalam zas rozne badania i wszystko bylo negatywne, i tez nie wiedzialam o co loto.
Mnie na glowe pomógł Brian Tracy na YT,bo byly chwile ze juz sobie sama ze sobą rady nie dawałam i nie wiedziałam jak to przetrawac te nadchodzące tygodnie po transferze.
Warto posłuchać,bo jego słowa skłaniają do myslenia! Moze i Ty odnajdziesz swoją odrobine oazy spokoju 😘

hehehehe a ty cio tak wczesnie juz sie za ciacho bierzesz? Ja bylam wczoraj chwile na miescie z kolezanka ale nic nie pilam dzielnie sie trzymalam ;) za to mysle dzisiaj wypic kilka mocniejszych albo jakiegos drinka, wina nie chce bo sie na butelce skonczy ;) Dawno nie pilam to sie boje ze tam jeszcze naodwalam ;) Zawsze spie w stoperach do uszu bo innaczej nie zasne Alutka i Łukasz chrapia. Mialam wczoraj jakis drazliwy dzien chyba lepiej jednak jak chodze do pracy ;) I kladac sie spac zadalam lukaszowi CIAGIEM Chyba z 10 pytan co trwalo lacznie jakies 5 minut i on mi zaczal juz odpowiadac a ja w tym czasie jakos mimowolnie przy nim wlozylam stopery nie czekajac juz na odpowiedzi [emoji23] odwrocilam sie dupka i od razu zasnelam :D To mi dzisiaj powiedzial ze nastepnym razem jak nie bede mogla zasnac to mi zacznie odpowiadac ;) Zaraz ide pobiegac i pozniej jedziemy do ikei ;), JA sie ciagle denerwuje ze dostane okres bo tak sie czuje a wizyte mi wyliczyl dopiero na 3 marca. Jak to jest jak sie ma owulacje to okres powinien przyjsc chyba za 16 dni tak? Wiec powinnam jeszcze sie trzymac z 5 dni i tak tez jemu powiedzialam. No i sie ciagle denerwuje ;)
Ja pierdzielę, ty to jesteś zajebista [emoji23][emoji23][emoji23]. Chłopina się produkował a tu totalna olewka [emoji23][emoji23][emoji23]. Popłakałam się przez Ciebie że śmiechu [emoji23].
A z okresem może być różnie, to zależy jakie masz cykle. Ja mam cykle po 26,27,28 dni, więc od mojej owólki do okresu to mija ok13-14 dni. U mnie okres jak w zegarku

Są wyniki.
Siedzę i płaczę. Ze szczęścia!!!![emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Niemożliwe...
3 razy sprawdzałam czy to na pewno moje wyniki !!!
Kropuś, teraz to już zostań[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Kochana ogormnie gratuluje!!!!!!
Niech cud sie zisci!!

Powiesz prosze co zmienilas po drugiej stymulacji porownujac do pierwszej?
Jakie leki i dzialania podjeliscie?
Sciskam mocno[emoji173]️[emoji173]️

Dokładnie ,poczekaj na wyniki...
A Ty histeroskopię robiłaś już?
Wiesz ,czasem jest też tak ,że zwyczajnie trzeba swoje "odczekać".Wiem jedno,że prędzej czy póżniej każdej z Nas się uda [emoji173] [emoji173] [emoji173]

Wiadomka,że chciałoby się prędzej kuwwwwwwwwwaaaaaa:angry::angry::angry:
Robiłam i oczywiście nic nie wyszło, stretching też miałam i się nie udało.
Biadolę ale wiem że nie mogę odpuścić. Zaraz ciacho robię na poprawę humoru [emoji846]

@bazylia128 widzę Cię [emoji8]. Jak nastrój przed imprezą [emoji846]. Bo ja to zawsze do ostatniej chwili stękam że nigdzie nie idę [emoji6]
Zaraz robię jabłecznik ale tym razem z jabłkami smażonymi w garnku. Zawsze tylko tarłam i takie surowe kładłam na ciasto i do piekarnika. Ogólnie to mam fazę na jabłecznik - wiecznie mi jabłka nie pasują i nie pamiętam kiedy jadłam taki zajebisty kwaskowy [emoji848]
Buty do biegania wczoraj dopiero przyszły i są kuźwa za duże, wymieniam. A dziś to chyba w sandałach pobiegnę [emoji49]
Jabłecznik to najlepsze ciasto ever.
Ja chyba sobie dzis upiekę kilka jabłek do pojedzenia na podwieczorek.
Szkoda,ze adidaski za duże, oby szybko wymienili.
Ja nienawidzę kupować butów i spodni. Stopy mam w połowce i wiecznie mam problem z pobraniem rozmiaru A ze spodniami to już nawet nie chce gadac. Nie mam ani jednej pary, w której czulabym sie Zajebiscie.
Dziś ogolnie nie czuje się Zajebiscie. Wczoraj do 2 w nocy nie spałam, tak mnie bolał żołądek;( Chyba po wczorajszych pierozkach z kurczakiem w sosie slodko- kwaśnym- byly ostre... dalej mnie pobolewa. Ale już cala szklankę siemia wypiłam. Pije od kilku dni codziennie z zamkniętymi oczami.. ugotuje sie nie dziś na obiad delikatna ogorkową, jak sie lepiej poczuje. Mezus moj poszedl wczorsj ze szwagrem na piwko- tak się cieszył z serduszka. Wrocil w nocy calkiem trzezwy ale smród z kopary byl. Do tego zawsze mus sie włącza zanim zaśnie zespół niespokojnych nog, ja czulam sie tragicznie i jak do niego warknelam to zawinąl sie w 3 sekundy i spał na narożniku [emoji23] dzisiaj będzie grzeczny;)

reklama
Będzie wszystko dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]

Do góry