Pięknie. Gratulacje. Spokojnych 9 miesięcy.109.5 wynik z 10dpt
Nie dociera to do mnie.
Ale mamy dobry tydzień na forum 3 rosnące bety
@Netiaskitchen i @m0nika90 obysmy sie niedlugo znalazły w kalendarzu porodowym
Sciskam Was mocno...
reklama
Ja właśnie już tylko nadzieję pokładam w Pasikoniku.... Strasznie mnie wkur...a to że niby jest wszystko ok a nie mogę zajść [emoji853].Kochanaaa....nie chcę Cię zasumucać .....ale zgaszenie światła to rejczel ma misja[emoji16][emoji16][emoji16]
Wracam ,wracam.Teraz już będę na bieżąco
Wierzę ,że nasz Pasikonik Ci pomoże [emoji110][emoji110][emoji110] Będzie dobrze
W tygodniu już pewnie będą wyniki to będziemy je interpretować. Boję się że będzie wszystko ok i ciągle nic nie będę wiedziała [emoji853]. Ok ok , już nie biadole, przyjdą wyniki i dopiero się zobaczy
bazylia128
Fanka BB :)
hehehehe a ty cio tak wczesnie juz sie za ciacho bierzesz? Ja bylam wczoraj chwile na miescie z kolezanka ale nic nie pilam dzielnie sie trzymalam za to mysle dzisiaj wypic kilka mocniejszych albo jakiegos drinka, wina nie chce bo sie na butelce skonczy Dawno nie pilam to sie boje ze tam jeszcze naodwalam Zawsze spie w stoperach do uszu bo innaczej nie zasne Alutka i Łukasz chrapia. Mialam wczoraj jakis drazliwy dzien chyba lepiej jednak jak chodze do pracy I kladac sie spac zadalam lukaszowi CIAGIEM Chyba z 10 pytan co trwalo lacznie jakies 5 minut i on mi zaczal juz odpowiadac a ja w tym czasie jakos mimowolnie przy nim wlozylam stopery nie czekajac juz na odpowiedzi odwrocilam sie dupka i od razu zasnelam To mi dzisiaj powiedzial ze nastepnym razem jak nie bede mogla zasnac to mi zacznie odpowiadac Zaraz ide pobiegac i pozniej jedziemy do ikei , JA sie ciagle denerwuje ze dostane okres bo tak sie czuje a wizyte mi wyliczyl dopiero na 3 marca. Jak to jest jak sie ma owulacje to okres powinien przyjsc chyba za 16 dni tak? Wiec powinnam jeszcze sie trzymac z 5 dni i tak tez jemu powiedzialam. No i sie ciagle denerwuje@bazylia128 widzę Cię [emoji8]. Jak nastrój przed imprezą [emoji846]. Bo ja to zawsze do ostatniej chwili stękam że nigdzie nie idę [emoji6]
Zaraz robię jabłecznik ale tym razem z jabłkami smażonymi w garnku. Zawsze tylko tarłam i takie surowe kładłam na ciasto i do piekarnika. Ogólnie to mam fazę na jabłecznik - wiecznie mi jabłka nie pasują i nie pamiętam kiedy jadłam taki zajebisty kwaskowy [emoji848]
Buty do biegania wczoraj dopiero przyszły i są kuźwa za duże, wymieniam. A dziś to chyba w sandałach pobiegnę [emoji49]
Ja właśnie już tylko nadzieję pokładam w Pasikoniku.... Strasznie mnie wkur...a to że niby jest wszystko ok a nie mogę zajść [emoji853].
W tygodniu już pewnie będą wyniki to będziemy je interpretować. Boję się że będzie wszystko ok i ciągle nic nie będę wiedziała [emoji853]. Ok ok , już nie biadole, przyjdą wyniki i dopiero się zobaczy
Dokładnie ,poczekaj na wyniki...
A Ty histeroskopię robiłaś już?
Wiesz ,czasem jest też tak ,że zwyczajnie trzeba swoje "odczekać".Wiem jedno,że prędzej czy póżniej każdej z Nas się uda ❤ ❤ ❤
Wiadomka,że chciałoby się prędzej kuwwwwwwwwwaaaaaa
Laurka2019
No powiem dziewczyny ze az serce rośnie z tych dobrych wiadomości, tak wiec każdej z osobna GRATULUJE pięknej bety, oby wszystkim tym co się nie udało, co czekają na swoje małe szczęście w końcu zaświeciło słońce i tez zobaczyły takie piękne wyniki bądź jak nie które tutaj mamusie już z serduszkiem w tle!!!! Tym miłym akcentem kolorowych snów bądź zabawy bądź tez ranka bez kacyka
Kochana doskonale Ciebie rozumiem, bo czasem lepiej jak cos dolega i sie wie co sie leczy,ja przed transferem powtarzalam zas rozne badania i wszystko bylo negatywne, i tez nie wiedzialam o co loto.Ja właśnie już tylko nadzieję pokładam w Pasikoniku.... Strasznie mnie wkur...a to że niby jest wszystko ok a nie mogę zajść [emoji853].
Mnie na glowe pomógł Brian Tracy na YT,bo byly chwile ze juz sobie sama ze sobą rady nie dawałam i nie wiedziałam jak to przetrawac te nadchodzące tygodnie po transferze.
Warto posłuchać,bo jego słowa skłaniają do myslenia! Moze i Ty odnajdziesz swoją odrobine oazy spokoju
Ja pierdzielę, ty to jesteś zajebista [emoji23][emoji23][emoji23]. Chłopina się produkował a tu totalna olewka [emoji23][emoji23][emoji23]. Popłakałam się przez Ciebie że śmiechu [emoji23].hehehehe a ty cio tak wczesnie juz sie za ciacho bierzesz? Ja bylam wczoraj chwile na miescie z kolezanka ale nic nie pilam dzielnie sie trzymalam za to mysle dzisiaj wypic kilka mocniejszych albo jakiegos drinka, wina nie chce bo sie na butelce skonczy Dawno nie pilam to sie boje ze tam jeszcze naodwalam Zawsze spie w stoperach do uszu bo innaczej nie zasne Alutka i Łukasz chrapia. Mialam wczoraj jakis drazliwy dzien chyba lepiej jednak jak chodze do pracy I kladac sie spac zadalam lukaszowi CIAGIEM Chyba z 10 pytan co trwalo lacznie jakies 5 minut i on mi zaczal juz odpowiadac a ja w tym czasie jakos mimowolnie przy nim wlozylam stopery nie czekajac juz na odpowiedzi [emoji23] odwrocilam sie dupka i od razu zasnelam To mi dzisiaj powiedzial ze nastepnym razem jak nie bede mogla zasnac to mi zacznie odpowiadac Zaraz ide pobiegac i pozniej jedziemy do ikei , JA sie ciagle denerwuje ze dostane okres bo tak sie czuje a wizyte mi wyliczyl dopiero na 3 marca. Jak to jest jak sie ma owulacje to okres powinien przyjsc chyba za 16 dni tak? Wiec powinnam jeszcze sie trzymac z 5 dni i tak tez jemu powiedzialam. No i sie ciagle denerwuje
A z okresem może być różnie, to zależy jakie masz cykle. Ja mam cykle po 26,27,28 dni, więc od mojej owólki do okresu to mija ok13-14 dni. U mnie okres jak w zegarku
Są wyniki.
Siedzę i płaczę. Ze szczęścia!!!![emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Niemożliwe...
3 razy sprawdzałam czy to na pewno moje wyniki !!!
Kropuś, teraz to już zostań[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Kochana ogormnie gratuluje!!!!!!
Niech cud sie zisci!!
Powiesz prosze co zmienilas po drugiej stymulacji porownujac do pierwszej?
Jakie leki i dzialania podjeliscie?
Sciskam mocno[emoji173]️[emoji173]️
Robiłam i oczywiście nic nie wyszło, stretching też miałam i się nie udało.Dokładnie ,poczekaj na wyniki...
A Ty histeroskopię robiłaś już?
Wiesz ,czasem jest też tak ,że zwyczajnie trzeba swoje "odczekać".Wiem jedno,że prędzej czy póżniej każdej z Nas się uda [emoji173] [emoji173] [emoji173]
Wiadomka,że chciałoby się prędzej kuwwwwwwwwwaaaaaa
Biadolę ale wiem że nie mogę odpuścić. Zaraz ciacho robię na poprawę humoru [emoji846]
Liliana87
Jabłecznik to najlepsze ciasto ever.@bazylia128 widzę Cię [emoji8]. Jak nastrój przed imprezą [emoji846]. Bo ja to zawsze do ostatniej chwili stękam że nigdzie nie idę [emoji6]
Zaraz robię jabłecznik ale tym razem z jabłkami smażonymi w garnku. Zawsze tylko tarłam i takie surowe kładłam na ciasto i do piekarnika. Ogólnie to mam fazę na jabłecznik - wiecznie mi jabłka nie pasują i nie pamiętam kiedy jadłam taki zajebisty kwaskowy [emoji848]
Buty do biegania wczoraj dopiero przyszły i są kuźwa za duże, wymieniam. A dziś to chyba w sandałach pobiegnę [emoji49]
Ja chyba sobie dzis upiekę kilka jabłek do pojedzenia na podwieczorek.
Szkoda,ze adidaski za duże, oby szybko wymienili.
Ja nienawidzę kupować butów i spodni. Stopy mam w połowce i wiecznie mam problem z pobraniem rozmiaru A ze spodniami to już nawet nie chce gadac. Nie mam ani jednej pary, w której czulabym sie Zajebiscie.
Dziś ogolnie nie czuje się Zajebiscie. Wczoraj do 2 w nocy nie spałam, tak mnie bolał żołądek;( Chyba po wczorajszych pierozkach z kurczakiem w sosie slodko- kwaśnym- byly ostre... dalej mnie pobolewa. Ale już cala szklankę siemia wypiłam. Pije od kilku dni codziennie z zamkniętymi oczami.. ugotuje sie nie dziś na obiad delikatna ogorkową, jak sie lepiej poczuje. Mezus moj poszedl wczorsj ze szwagrem na piwko- tak się cieszył z serduszka. Wrocil w nocy calkiem trzezwy ale smród z kopary byl. Do tego zawsze mus sie włącza zanim zaśnie zespół niespokojnych nog, ja czulam sie tragicznie i jak do niego warknelam to zawinąl sie w 3 sekundy i spał na narożniku [emoji23] dzisiaj będzie grzeczny
reklama
Liliana87
Będzie wszystko dobrze [emoji110][emoji110][emoji110]Ja właśnie już tylko nadzieję pokładam w Pasikoniku.... Strasznie mnie wkur...a to że niby jest wszystko ok a nie mogę zajść [emoji853].
Podziel się: