Super gratulacjeSą wyniki.
Siedzę i płaczę. Ze szczęścia!!!!☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Niemożliwe...
3 razy sprawdzałam czy to na pewno moje wyniki !!!
Kropuś, teraz to już zostań❤❤❤
reklama
O matko no to przesadziła baba, dlatego ja wolę kupić bilet i polecieć do Polski nawet do dentysty i tak taniej wyjdzie niż tutajWiem cos o tym tyle samo płacilam. Masakra te ceny jak ja po pierwszym in vitro pojechałam do polskiej pani ginekolog to ona zlecila mi pierwsze badania za które zaplacilam prawie 500 funtów. Kosmos. Widziała po nas ze bardzo nam zalezy i ciągła kase co chwile. Pojechałam tylko po recepte i musialam za nia zaplacic 140 £. Dopiero znajomi mi otworzyli oczy. Ponoc po kilku miesiącach wyrzucili ja z tej killiniki bo naciagala ludzi. No nas na lekko ponad 2000£. Leczyla mnie na ureoplazme ktorej w ogóle nie mialam.
Lubię takie meble antyki, ale wannę masz megaMoja wanna KOCHAM JĄ , moja polka, druga polka z ksiazkami a to co widac to tylko poczatek bo ksiazek mam od zaje...nia , stol i taras na dole. My na dole to tylko ja gotuje i jemy i jak sa goscie, wiekszosc siedzimy na gorze bo mamy taka jakby sypialnie polaczona z saolnikiem i w sumie zima i jesienia tylko tam, latem znowu bardziej na dole z otwartym tarasem. taki jeden kredens i moja najwieksza perelka taki barek. Ogólnie dom jest duzy ja zawsze myslalam ze bede mieszkac w mieszkaniu i wcale bym sie tam zle nie czula. Do zrobienia w domu jeeesttt jeszcze naprawde mnostwo. I na razie odpuszczamy ze wszystkim dopoki sie sprawa z in vitro nie wyklaruje i sie troche nie oderwiemy od tych ciaglych wydatkow a same wiecie ile tego jest ;(
Apola
Fanka BB :)
Gratulacje KochanaSą wyniki.
Siedzę i płaczę. Ze szczęścia!!!!
Niemożliwe...
3 razy sprawdzałam czy to na pewno moje wyniki !!!
Kropuś, teraz to już zostań
Noi pięknieDziewczyny robiłam dzisiaj powtórkę bety i jest 220[emoji7][emoji7]
No proszę, proszę ja Przestaje to Ty zaczynaszMój zestaw na dziś [emoji41]. Nie z Bolesławca [emoji41]Zobacz załącznik 1083649
I co tam nowego Ci po głowie chodzi jeszcze?
Liliana87
Brawo!!!!Dziewczyny robiłam dzisiaj powtórkę bety i jest 220[emoji7][emoji7]
Super! GratulujeDziewczyny robiłam dzisiaj powtórkę bety i jest 220[emoji7][emoji7]
Czarna1985
Nigdy jej nazwiska nie zapomnę dokładnie masz racje. Ja teraz tylko kierunek PolskaO matko no to przesadziła baba, dlatego ja wolę kupić bilet i polecieć do Polski nawet do dentysty i tak taniej wyjdzie niż tutaj
reklama
Czarna1985
Wykorzystują tragedię ludzi.Ach szkoda słówMasakraNiektórzy ludzie to sumienia nie mają!
Podziel się: