Super. Spokojnych 9 miesięcy[emoji173][emoji173][emoji173] Jestesmy po wizycie i nawet już po obiedzie.
Kropus jest i ma się dobrze [emoji7][emoji7][emoji7] gorzej z jego matką, bo ciągle jeszcze popłakuje. Kropus dobrych wymiarów, pęcherzyk zoltkowy z którego czerpie energię również prawidłowych wielkości. Serduszko bije prawidłowo 131. Nawet je slyszelismy
Jak zaczelam płakać na fotelu tak do końca wizyty leciało. Z tego wszystkiego nie zadalam lekarzowi żadnego pytania. Mężowi tez łezka poleciała ale się trzymał. A lekarz twardy jak skala. Nawet mu powieka nie drgnela. Widział, ze mi leci więc konkretne komunikaty mi przekazywał A na koniec powiedzial "wszystko jest dobrze". Dziś znów plamilam, na usg nie widzi nic co mogłoby to powodować. W związku z tym zmniejszył mi heparynę z 6000j na 4000j. Wszystkie inne leki bez zmian. Nie przyznała się,ze jem metformine. Chyba zacznę z niej schodzić, jedząc ja co drugi dzien przez tydzień. Cukier powiedzial,ze dobry. Zapytal czy normalnie pije i nie wymiotuje.w związku z czymś tam w morfologii. Ja podpisałam glowa,ze nie i tyle. Tarczycy powiedzial,ze ok i dalej ta dawkę eryttoxu co mam. Powiedzial,ze w zwiazku z plamienia i oszczędny tryb zycia, zero wysiłku, ćwiczeń i sexu . Krótkie spacery i to kolo domu. I powiedział do mnie,że 2 tyg zwolnienie daje, na co ja,ze mam zwolnienie ze szpitala do 28. To Powiedział,że następną wizyta w takim razie 3.marca i on ni da zwolnienie. Na co ja, chciałam juz mowic,ze no jak....A on od razu "Ja tak mówię. Zwolnienie". No i koniec. Balam sie odezwać A mój mąż z tego powodu zadowolony i powiedział,ze ze mną trzeba krótko.. także @bazylia128 prosze o dopisanie do kalendarza 03.03 wizyta w klinice i 30.03 badania prenatalne. A o i jeszcze mi powiedział, ze w zwiazku z tym,ze nie miałam toxo to mam uważać, zero kontaktu z kotami i dochodami i muszę ja zbadać w 20 i 30 tyg ciazy i tego pilnować. A na koniec pokazuje Wam nasz CUD[emoji173] i dalej wyje.Zobacz załącznik 1083507Zobacz załącznik 1083508
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Przecudny masz ten BolesławiecA tu taj moj boleslawiec, mam troche tych ******* ale juz mi sie nie chciala wam o tym wczoraj pisac tym bardziej robic zdjec. Ja na prezent slubny poprosilam o zastawe i ma z Hefry na 12 osob to tam w barku gdzie Ozi zaglada bo on wszedzie za mna chodzi nawet jak ide na kibelek Najbardziej mi sie podoba chlebak jest na pierwszym zdjeciu a najlpeiej kawe mi sie pije z tego kubeczka w roze mam go TKmax ma idealna głębokość No to chyba prace domowa odrobilam co ? To by bylo na tyle TRZYMAJCIE SIE PA ❤ ❤ ❤
Aha tam na jednym zdjeciu na stole jeszcze widac moj floerbox z urodzin kwiastki w nim oczywiscie ususzone musze wymienic i kotras z dziewczyn pokazywala na zdjeciu takie naczynie ktore ja trzymam w reku bardzo podobne nawet nie wiem czy to nie to samo
Netiaskitchen
A ja mam zbiór skorup pozbieranych po rodzinie. Jakoś nie dorobilismy się jeszcze własnego ślicznego kompletuAle czad ta zastawa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ku...wa, a ja to wszystko z Pepco mam[emoji23]. Ale bidok jestem [emoji23]
Moze na 10 rocznicę slubu się dorobimy
Netiaskitchen
Możesz się śmiało na imprezie konkretnie kulturalnie nap*******ć (jak by powiedziala @fredka84 )Ja tez bo wszystko na Łukasz przepisana a ja przeciez na doczepke jestem i jeszcze dziecka mu nie moge dac. Chetnie bym sie dziiaj orznela a pepko tez bardzo lubie
O ja mam takie same I mam ten sam wzór wazy ale nie wiedziałam, ze jest podgrzewacz pod wazę na zupkę, muszę kupić!!!Powyjmowalam to teraz to prosze poukladac za mnie
Liliana87
[emoji7][emoji173]Gratuluje!! Kropek piękny!!!
Apola
Hej Czas tak szybko leci sama jestem w szoku. Przyznam ze 1 ciąże znosiłam dużo dużo lepiej ale czego się niw robi dla tego małego serduszka. Syn będzie miał się kim opiekować wiec jesteśmy przeszczęśliwi. Właśnie zmieniliśmy lekarza z INVICTY na Prywarka Klinikę i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cieszę się na wizytę a jak u Ciebie ? Jak wyglada sytuacja ? Ciężko nadążyć nad wszystkimi postamiCudowanie Kochana pamiętam jak zaczynałaś przygodę z in vitro, a tu już 20 tydzień i jeszcze będziesz miała małą Księżniczkę jak się czujesz?
Liliana87
Hihi, ja tez [emoji23] ale ja nie mam gdzie trzymać [emoji39]Ale czad ta zastawa [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️. Ku...wa, a ja to wszystko z Pepco mam[emoji23]. Ale bidok jestem [emoji23]
Liliana87
[emoji7][emoji8][emoji173]Super. Spokojnych 9 miesięcy [emoji106]
reklama
Gratuluję! Udało się! ❤Są wyniki.
Siedzę i płaczę. Ze szczęścia!!!!☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Niemożliwe...
3 razy sprawdzałam czy to na pewno moje wyniki !!!
Kropuś, teraz to już zostań❤❤❤
Wspaniale
Podziel się: