reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po transferze. Podane dwa zarodki jeden klasy A (8blastomerowy) a drugi B (8blastomerowy), oba ponoć bardzo dobrej jakości. Dwa pozostałe wolniej się rozwijają. Jeden na chwilę obecną ma 5blastometrow, a drugi 2. Mam nadzieję, że choć jeden nabierze rozpędu, bo to byłaby kolejna procedura, kiedy zostałabym z niczym. Wzielam AH, Embrioglue i Intralipid. I wysępiłam receptę na refundowaną luteinę. W wersji dla odważnych kiedyoge betować najwcześniej? Zobaczcie w jakich skarpetkach dziś wystąpiłam [emoji12]Zobacz załącznik 1076031
Beta wersja dla odważnych przy 3 dniowych zarodkach 8dpt😉to tak jak 6dpt przy blastkach

Dziewczyny wam też jest /było niedobrze i zbierało się wymioty i bolał brzuch w miejscu podania zastrzyku ? Już 2 raz w łazience jestem z głowa w .... :(
Nie wiem po jakim leku masz takie objawy bo ja np po menopurze tez nie czuje się za dobrze. Zastrzyk robię o 20 a 21:30 mniej więcej czuje mdłości i kładę nogi wyżej i popijam małymi łykami chłodna wodę i po jakimś czasie przechodzi. Identycznie miałam jak brałam bromegron na prolaktyne .. każdy organizm inaczej reaguje. A co do zrostów to ja już kilka mam i ostatnio wbiłam się w taki zrost i można siknąć z bóli 😭😭

@Netiaskitchen myślisz, że do luteiny mogę dorzucić Duphaston? Zostało mi kilkanaście tabletek z poprzedniej stymulacji.
Nie wiem czy się że mną zgodzicie, ale nie jest zbytnio prawdopodobne żebyś dała radę przedawkować progesteron po transferze więc mogę powiedzieć że bierz śmiało😊Tylko pamiętaj że on nie wychodzi w wynikach więc jeśli chciałabyś oznaczać prg to wynik wyjdzie niższy o ten dupek

A w jakim celu robicie te badania progesteronu?
Nie wiem czy się że mną zgodzicie, ale nie jest zbytnio prawdopodobne żebyś dała radę przedawkować progesteron po transferze więc mogę powiedzieć że bierz śmiało[emoji4]Tylko pamiętaj że on nie wychodzi w wynikach więc jeśli chciałabyś oznaczać prg to wynik wyjdzie niższy o ten dupek

reklama
Nie wiem po jakim leku masz takie objawy bo ja np po menopurze tez nie czuje się za dobrze. Zastrzyk robię o 20 a 21:30 mniej więcej czuje mdłości i kładę nogi wyżej i popijam małymi łykami chłodna wodę i po jakimś czasie przechodzi. Identycznie miałam jak brałam bromegron na prolaktyne .. każdy organizm inaczej reaguje. A co do zrostów to ja już kilka mam i ostatnio wbiłam się w taki zrost i można siknąć z bóli 😭😭
Prolitex zastrzyk. Leżę teraz i z ból i nie mogę dotknąć miejsca zastrzyku :(

Do góry